Jump to content

Locked Los Santos Car Meeting (20h).

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa:Milovanovic_Nemanja

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): @Kevin_Brown@Medjedovic  @Rijad_Hodzicc @Ilija_Corelli @Bomber @Zota i ostatak vla..

1.3 Naziv RP Eventa:Los Santos Car meeting.

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 4.1.2023 20h.

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu):

1.6 Dodatne OOC informacije:Nista spec braco , dodjite svi u sto vecem broju da se druzimo i Rpamo :)

1.7 IC priča:Los Santos Car meeting koji ce biti odrzan 4.1.2023 u 20h , meeting ce biti odrzan u East Beachu na vrhu garaze sa sledece slike:https://postimg.cc/JtK2msPL

carmetingb.png

nije mi jasno zasto je rp event ako si naveo ucesnike samo clanove VLA, ili ste mogli jednostavno da tagujete sve koje pozivate u jednom topicu, a ne 3 reply-a samo za dodatne ljude..

2 minutes ago, Dame said:

nije mi jasno zasto je rp event ako si naveo ucesnike samo clanove VLA, ili ste mogli jednostavno da tagujete sve koje pozivate u jednom topicu, a ne 3 reply-a samo za dodatne ljude..

Ja sam tagovao ljude za koje znam da ce doci , ne mogu ja znati za ostale zato sam ih tagovao da bi se oglasili.

• ,,nebo Tvojom hvalom odjekuje, zemlja slavi svoga Spasitelja"
  • zanima me kako cete ovo organizovati.. docicu sjutra ako ne budem isao dje 

• Volkswagen 🚔🚘🚔
  • sretno sa tim eventom 

ja sam prije godinu - dvije napravio i dogovorio sve svi dosli a mene nije bilo jer sam zaboravio na event 

jbg bilo mi toliko krivo slikali mi dosla vecina ljudi, ovo moze biti do jaja druzenje itd... samo kad se osnuje kako treba.

• ,,nebo Tvojom hvalom odjekuje, zemlja slavi svoga Spasitelja"
  • Ne daj Boze da jedan event prodje bez tuce.. Neka okaci ko ima slike i da se stavlja katanac.

Event zavrsen , hteli smo na kraju i neku voznju kroz grad ali su se buste pobile :D sve u svemu hvala svakom ko je dosao.

evo slika nekih. 

sa-mp-058.png

sa-mp-059.png

sa-mp-060.png

sa-mp-056.png

sa-mp-061.png

sa-mp-062.png

fight.png

11 minutes ago, Kevin_Brown said:

Da  gsf nije upropastio jos vise bi izgrmeo...

sa-mp-288.png

sa-mp-290.png

sa-mp-292.png

Ne bi buste bile buste da se ne pobiju Hahhaha, Gg event dosao sam na polao ispijao sam kafu ali jbg.. 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...