Jump to content

Locked Pinned Featured Decenija SAMP servera!

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Dragi igraci,

Danas nam je divan dan :)

Prosto ne mogu da verujem da smo toliko godina opstali, pored svih prepreka i problema, uspeli smo da zadrzimo svoje ime i dostojanstvo.  Ova zajednica ima neku car, neku posebnu magiju koja privlaci da se stalno vracate :) (Just when I thought I was out... they pull me back in. )

Pre svega zeleo bih da se zahvalim svim igracima Skill Arene koji igraju na serveru, jer provode enormne sate kako bi pokazali i pruzili podrsku zajednici, pocev od reklamiranja, pruzanja pomoci novim igracima pa i doniranjem, sve do same igre na serveru , jer da vas nema ocigledno SA ne bi bila ono sto je danas. Sama vasa podrska, i prisustvo u zajednici dokazuje da mi radimo dobar posao, i da se trudimo kako bi svi uzivali na serveru gde je i poenta da se zezamo, druzimo i igramo, a ne vredjamo prozivamo i psujemo.  

Izuzetno sam ponosan na sve sto smo postigli u poslednjih 10 godina. Nekako, kad covek razmisli i zapita se, ovo je samp server, virtuelna stvar, internet thing,  rok trajanja je jako mali, barem kod nas :)  Iako brojke SAMP igraca na balkanu generalno opadaju, ime SA nece nikad otici u zaborav. Uvek ce biti neke nove generacije, novi igraci, stara garda, svi oni ce pamtiti sta je ova zajednica ucinila za njih, i kakvu smo istoriju pisali zajedno! Igra stara 18 godina, a mi i dalje na tronu!

Hvala Vam, stvarno, na svemu. Cast mi je sto vas poznajem i igramo i provodimo vreme zajedno. Iako sam nekoliko meseci slabije aktivan jer su me obaveze ubile u pojam, potrudicu se da odgovorim svima i izadjem u susret koliko mogu.

Jedino sto ne mogu da predjem preko je sto nekih osoba na zajednici vise nema. Neke ljude koje sam smatrao kao familijom i prijateljima vise nisu ovde, da podelimo radost i uzitak, i jednostavno izgubili smo kontakt sa osobama koje su veoma znacile, makar meni kao i zajednici. Ko je kriv je sad irelevantno, ali zelim da jednostavno  kazem im hvala i pozelim im sve najbolje u zivotu.  Zivot ide dalje, pa moramo i mi.

Proslava ce biti u subotu, 4. Marta, pocevsi od evenata, nagrada, aktivnosti pa do i global rewards sistema i 50% popusta koji ce biti objavljen uskoro.

U subotu, 4-tog marta, planirane su sledece aktivnosti:

14H: 2x Level Up & Global Unmute
    15H: ChainSaw Event & 4X VIP 4
    16H: Maraton & 3X Full Skill
    17H : Last man Standing & 5X DvaKljuca
    18H: Parkour & Global Unjail
    19H: MoneyUp 100k & 2x Level Up
    20H: Hide n Seek & 3X Level Up
    21H: Zurka Plaza & GLobal Unban
    22H: Catch and Kill & Money Up 200K
    23H: Find and Win & Random 3X VIP 6
    00: 5x Level Up & 10G zlata

Global rewards  - 11 Mart

Saznaj Novo puni 10 godina!

Cheers, u nove pobede! 

Voli vas staff, kao i Owner ❤️

https://www.sarp.gg/forum/topic/1014746-decenija-samp-servera/

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...