What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul? Deity Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Cao svima, Znate i sami da je ova zajednica pruzila mnogima, od besplatnih vipova, duplih kljuceva, moneyup a, SC-a, do unbana i velikih povlastica. Nekima je ovde pruzena sansa po 10 puta i neki su se konacno opametili. Vi svi znate ko smo i sta smo, koji je nas model uspeha na ovoj zajednici. Ne zalim ni jedne sekunde sto sam dao igracima servera free ili vipa ili dupli kljuc ili popust( 90% servera/igraca je dobilo popust na bilo kakvu uplatu ikada ). Vrednosti tih nagrada se mere u hiljadama evra koje sam dao besplatno nasim vrednim i aktivnim igracima, jer cenim trud i postovanje i zalaganje. Nikad nisam trazio ni cente od vas, niti ikada molio ni za sta. Ovo je moj poklon vama, koji to naravno i zasluzujete. Povodom DECENIJE postojanja SAMP servera Skill Arena, jel te gaming karijere: Svi aktivni ( procitaj dole sta su AKTIVNI ) VIP igraci ce biti nagradjeni sledecim nagradama: > VIP 1-4 ce dobiti VipUP, pa tako ako ste trenutno vip 3 dobicete vip 4, vip 4 ce dobiti vip 5 itd. > VIP 5-6 koji nemaju dupli kljuc ce dobiti dupli kljuc > VIP 5-6 koji imaju dupli kljuc ce dobiti 1 mjesec free produzivanje paketa Sta su aktivni VIPovi? - To su igraci koji vec posjeduju VIP paket, pri tom su aktivni igraci (ulazili su u prethodnih 1 mjesec) i imaju produzen paket od marta , (pa do aprila, maja,juna,jula,itd...) pa na dalje ... ( skraceno imate produzenog vipa-a i aktivni ste ) Ostali igraci koji nisu zahvaceni ovim, ne brinite se imam i za vas neke lepe popuste ; ) Ne trazim nista zauzvrat, samo jedno veliko hvala za sve sto ste uradili za ovu zajednicu, i jos jedno hvala od staffa za ove divne godine koje smo proveli zajedno. Global Rewards bice podeljen 11.marta! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1014747-global-rewards-decenija-sampa/ Share on other sites More sharing options...
What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul? Deity Posted March 11, 2023 Author Share Posted March 11, 2023 Global rewards odradjen, nagrade podeljene. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1014747-global-rewards-decenija-sampa/#findComment-5462546 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts