Jump to content

Locked Pinned Featured Global Rewards - DECENIJA sampa!

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Cao svima,

Znate i sami da je ova zajednica pruzila mnogima, od besplatnih vipova, duplih kljuceva, moneyup a, SC-a, do unbana i velikih povlastica. Nekima je ovde pruzena sansa po 10 puta i neki su se konacno opametili. Vi svi znate ko smo i sta smo, koji je nas model uspeha na ovoj zajednici. Ne zalim ni jedne sekunde sto sam dao igracima servera free ili vipa ili dupli kljuc ili popust( 90% servera/igraca  je dobilo popust na bilo kakvu uplatu ikada ). Vrednosti tih nagrada se mere u hiljadama evra koje sam dao besplatno nasim vrednim i aktivnim igracima, jer cenim trud i postovanje i zalaganje. Nikad nisam trazio ni cente od vas, niti ikada molio ni za sta. 

Ovo je moj  poklon vama, koji to naravno i zasluzujete. Povodom DECENIJE postojanja SAMP servera Skill Arena, jel te gaming karijere:

Svi aktivni ( procitaj dole sta su AKTIVNI ) VIP igraci ce biti nagradjeni sledecim nagradama:

> VIP 1-4 ce dobiti VipUP, pa tako ako ste trenutno vip 3 dobicete vip 4, vip 4 ce dobiti vip 5 itd.
    > VIP 5-6 koji nemaju dupli kljuc ce dobiti dupli kljuc
    > VIP 5-6 koji imaju dupli kljuc ce dobiti 1 mjesec free produzivanje paketa

Sta su aktivni VIPovi?
    - To su igraci koji vec posjeduju VIP paket, pri tom su aktivni igraci (ulazili su u prethodnih 1 mjesec) i imaju produzen paket od marta , (pa do aprila, maja,juna,jula,itd...) pa na dalje ... (  skraceno imate produzenog vipa-a i aktivni ste )

Ostali igraci koji nisu zahvaceni ovim, ne brinite se imam i za vas neke lepe popuste ; )

Ne trazim nista zauzvrat, samo jedno veliko hvala za sve sto ste uradili za ovu zajednicu, i jos jedno hvala od staffa za ove divne godine koje smo proveli zajedno. 

Global Rewards bice podeljen 11.marta!

https://www.sarp.gg/forum/topic/1014747-global-rewards-decenija-sampa/

• 2 weeks later...
  • What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Global rewards odradjen, nagrade podeljene.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...