Jump to content

Locked Midnight 54 Club.

Recommended Posts

Formular:

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: Michael_Genna

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike):  @Villie_Dviar @Anthony_Lettiere @ekisa^ @Michael @Darrell_Hayes @Thairee_Carson @Hamex_Cappone. @Ricky_Castelo i svi ostali koji zele da ucestvuju i da se zabave.

1.3 Naziv RP Eventa: Midnight 54 Club.

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY):  21.12.2023 (Cetvrtak) ; 18-20h.

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu): edit.

1.6 Dodatne OOC informacije: Voleli bi smo da organizujemo pristojan i normalan event, ukoliko planirate da trollujete ili izazivate NAMERNO IC probleme, molim vas zaboravite na to da se uopste i pojavljujete. Jedini cilj je da se aktivira IG RP i da uzivamo.

1.7 IC priča: Michael Genna, formalni kapetan porodice Comisso, poznate i kao Temple MOB realizuje svoj plan otvaranja kluba, kao paravan nezakonitih radnji koje ce se unutar porodice obavljati.

Edited by Joshua_Fallone
34 minutes ago, Joshua_Fallone said:

Formular:

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: Michael_Genna

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike):  @Villie_Dviar @Anthony_Lettiere @ekisa^ @Michael i svi ostali koji zele da ucestvuju i da se zabave.

1.3 Naziv RP Eventa: Midnight 54 Club.

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY):  21.12.2023 (Cetvrtak) ; 18-20h.

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu): edit.

1.6 Dodatne OOC informacije: Voleli bi smo da organizujemo pristojan i normalan event, ukoliko planirate da trollujete ili izazivate NAMERNO IC probleme, molim vas zaboravite na to da se uopste i pojavljujete. Jedini cilj je da se aktivira IG RP i da uzivamo.

1.7 IC priča: Michael Genna, formalni kapetan porodice Comisso, poznate i kao Temple MOB realizuje svoj plan otvaranja kluba, kao paravan nezakonitih radnji koje ce se unutar porodice obavljati.

Taguj više ljudi kako bi event bio zanimljiviji za sve, ovako smatram da bi bilo previše monotono.

Feature.

15 minutes ago, Thairee_Carson said:

Taguj više ljudi kako bi event bio zanimljiviji za sve, ovako smatram da bi bilo previše monotono.

Feature.

bas ne znam ko je sve lider i koga bi trebalo tagovati, ali verujem da ce svi videti a i lideri ce prosiriti clanovima.

• Like 1
4 hours ago, Joshua_Fallone said:

izazivate NAMERNO IC probleme

sta ako ja imam IC problem sa tobom i cujem da pravis taj event necu sigurno doci da ne napravim problem.

ti pravis event i niko nema  ooc uticaj na to sta ce se desiti 

mozda doletim

Edited by vulek
  • Confused 1
9 hours ago, vulek said:

sta ako ja imam IC problem sa tobom i cujem da pravis taj event necu sigurno doci da ne napravim problem.

ti pravis event i niko nema  ooc uticaj na to sta ce se desiti 

mozda doletim

Prvo, čuješ da se otvara klub drugo da bi imao nekakav problem sa mnom prvo moraš da mi znaš ime, ili eventualno da me unutar kluba vidiš. Drugo potrebno je da se raspitaš ko vodi klub, a klub se formalno vodi na ime Donte Castillon jer je on jedini u organizaciji koji nije imao problema sa zakonom, a i tek od skoro je icly made man. Tako da bi bilo jako teško imati problema sa mnom jer sam praktično duh, odnosno moj karakter se tako prikazuje.

I treće mislio sam na probleme tipa provodkacija izmedju lupam GSF i Ballas, ili tako što. Jer je dosadilo da se konstantno buste rokaju bez razloga. (osim ako nije neki icly beef koji se vuče tipa izmedju dva člana ali neka odmah budu svesni da će biti izbačeni iz cluba kako ne bi radili rps i rp2win)

Svakako, ukoliko možeš dodji kao i ostali naravno.

Edited by Joshua_Fallone
  • Haha 1

zbog obaveza, moraću odložiti event, o naknadnom datumu bićete obavešteni u što skorijem vrenenu.

@Thairee_Carson ja se stvarno izvinjavam i tebi i ostalim zaduzenima, kao i tagovanim liderima i clanovima zajednice koji su hteli da prisustvuju. Naglo povecanje obaveza me sprecava da se dovoljno dobro posvetim realzaciji ovog eventa, a pored toga imamo ostar fokus da fakciju ,,Temple MOB" prikazemo sto realisticnije. S' tim u vezi moracu otkazati ovaj event, i nadam se da ce se u skorijem periodu otvoriti prilika da pokrenemo realziaciju ovog eventa. Jos jednom ,zaista mi je zao.

• Sad 1
57 minutes ago, Joshua_Fallone said:

@Thairee_Carson ja se stvarno izvinjavam i tebi i ostalim zaduzenima, kao i tagovanim liderima i clanovima zajednice koji su hteli da prisustvuju. Naglo povecanje obaveza me sprecava da se dovoljno dobro posvetim realzaciji ovog eventa, a pored toga imamo ostar fokus da fakciju ,,Temple MOB" prikazemo sto realisticnije. S' tim u vezi moracu otkazati ovaj event, i nadam se da ce se u skorijem periodu otvoriti prilika da pokrenemo realziaciju ovog eventa. Jos jednom ,zaista mi je zao.

Nema problema, reši te obaveze pa da realizujemo ovo uskoro? :D ❤️

• Like 1
  • Vilgot unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...