Popular Post What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul? Deity Posted December 31, 2023 Popular Post Share Posted December 31, 2023 It's been a wonderful year! Jos jedna uspesna godina iza Skill Arena zajednice. Iako je popularnost GTA igre i samog koncepta SAMP-a drasticno opala zbog mnogih faktora, i dalje sam PREZADOVOLJAN brojem igraca, podrskom, vasom aktivnoscu, jer posle 10 godina ( uskoro 11 ^__^ ) godina postojanja SAMP servera vi ste i dalje uz nas! Ko bi rekao da ce ova zajednica toliko dugo postojati, i zadrzati takvu veliku popularnost i broj igraca! Decenija je prosla, ali mi smo i dalje prisutni na sceni. Uprkos brojnim usponima i padovima, problemima i krizama, nismo odustali niti smo se rastali. Nastavljamo se boriti do kraja. Buducnost Skill Arene ostaje neizvesna; mnoga pitanja cekaju svoje odgovore, a brojne odluke su jos uvek neodlucene. U ovom svetu promenljivih faktora, svaki korak napred može biti korak ka nepoznatom, dok svaka nova ideja nosi potencijalni rizik, ali i mogucnosti. Da li ce buducnost SA biti fokusirana striktno na SAMP, ili cemo planirati GTA 5 server sa "FULL" samp feature-like sistemima ( identicna kopija SAMP -> GTA 5 ) - TIme will tell. Ono sto pokusavam ljudima objasniti je da je normalno da SAMP ima manji broj igraca. Mnogo faktora na to utice: Starost igre, nedostatak novih igraca, odlazak na GTA 5, kao i veliki broj starih igraca koji jednostavno nemaju vise vremena toliko da posvete igri ( kao i ja), jer ... zivot. Ali ono sto ce ostati, i uvek ce biti tu, je istorija koju smo zapisali na SAMP sceni, koju nam niko ne moze uzeti i koju ce pamtiti sve nase generacije, godinama pa i sa sigurnoscu mogu reci decenijama. Sa ponosom otvaram ovu temu, svesan cinjenice da ulazimo u jedanaestu godinu postojanja naseg servera, mirne duse i ciste savesti. Srecan sam sto znam da smo ulepsali detinjstvo i godine druzenja mnogima od vas." Nista od ovoga ne bi uspeli bez Vas, jer Vi ste Skill Arena i Vi ste ono sto nas ispunjava da radimo jos bolje, marljivije i vrednije. Nadamo se da smo ove godine ispunili Vasa ocekivanja i da cemo i sledece godine u ovo vreme nabrajati neke nove uspehe, jos brojniji, slozniji i uspesniji nego sad. Zelimo Vam da vam se sve zelje ispune, zelimo Vam puno zdravlja, srece i ljubavi. Zelimo Vam da se veceras dobro provedete, a za one koji bi da docekaju Novu Godinu kuci, spremili smo nagrade na serveru. Zajedno cemo docekati 2024! Aktivne beneficije: -Unblacklista Lidera - 50% popusti sa gift a friend! - Full automatizovan Electron sistem - Winter update - Global UNBAN 58 2 3 2 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1062174-2024-happy-new-year/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts