Jump to content

Locked Ten Green Bottles

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: Troy Anderson ( @Saiyan ) i Julius Hill ( @Erik_Wright )

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): Svi članovi GSFa, mogu se pridružiti i ostali @Kenneth_Brooks @Clara Davis @Cusko @Mulavdic @Soul @Hasic @Matthew_Hussain @Xenon @Stralex i ostali...

1.3 Naziv RP Eventa: Otvaranje Ten Green Bottlesa

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 11.2.2024 - 18h

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu): Obaviješteni su samo članovi GSFa, ali pošto je Ganton prometna ulica vjerovatno će ostali IC putem vidjeti kola i okupljanje ljudi ispred lokala.

1.6 Dodatne OOC informacije: Čisto da se napravi neki dobar RP event bez pucnjave i tih sranja, da se malo družimo.

1.7 IC priča: Nakon šta je gotovo renoviranje poslije zapaljenog i uništenog lokala, Troy i Julius su odlučili uložiti pare u održavanje istog. Platili su dosta veliku sumu novca za samo ulaganje u njega i dobili su dio vlasništva nad istim. Poslije par mjeseci renoviranja Troy i Julius su odlučili opet otvoriti dobro poznati lokal "Ten Green Bottles". Lokal je u unutrašnjosti potpuno nov i očuvan, dodane nove cijene, nove vrste alkoholnog i bezalkoholnog pića. Sve je to trajalo mjesecima i na kraju se otvorenje novog/starog lokala održava 11.2.2024 u 18 sati. Svi su pozvani!

Edited by Saiyan
  • Like 7
  • Upvote 1

Ja u nedjelju nikako ne mogu, ali docice moji.

@Kevin_Brown @Borna_Savage povedite clanove ako budete u tom vremenu na serveru, ako ne zaduzit cu nekoga drugog

• Like 1
19 hours ago, Matthew_Hussain said:

FBI je tu ofc

Daj mi jedan razlog zasto bi toliki FBI prisustvovao otvaranju kafica u jednom od najsiromasnijih dijelova grada? Ti kao kriminalisticka istrazna agencija ides da prisustvujes otvaranju kafica, a ovamo sa strane imas Sinaloa kartel i marokanski mob koji djeluje na serveru vec 2-3 mjeseca i umjesto da se bavis sa njima, ti ides da zavodis red u mrtvom Gantonu, nema sta svaka ti cast.

• Like 2
1 hour ago, Ignacio_Villalobos. said:

Daj mi jedan razlog zasto bi toliki FBI prisustvovao otvaranju kafica u jednom od najsiromasnijih dijelova grada? Ti kao kriminalisticka istrazna agencija ides da prisustvujes otvaranju kafica, a ovamo sa strane imas Sinaloa kartel i marokanski mob koji djeluje na serveru vec 2-3 mjeseca i umjesto da se bavis sa njima, ti ides da zavodis red u mrtvom Gantonu, nema sta svaka ti cast.

Buraz Rp event je da se sprdamo, nemoj džabe da pišeš gluposti i da prosipaš pamet ovuda.

• Haha 2

RP Event prošao odlično! Odlične koreografije navijačke skupine koja je bila tu, odličan korteo, odlična RP tuča tokom otvaranja i kasnije na ulici! Respekt! Nije bilo trollanja, nije bilo DMa, ekstra. 

Edited by yesam
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...