Popular Post What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul? Deity Posted February 18, 2024 Popular Post Share Posted February 18, 2024 Zasto vreme tako brzo prolazi - ne znam... Kada pogledam istoriju ove zajednice, tragove koje su clanovi ostavili ovde, doprinoseci tome da zajednica bude onakva kakva je danas, ponekad se zapitam da li smo mogli nesto bolje uraditi. A onda vidim datum 2. mart i broj igraca na zajednici, i dobijem odgovor. Sa ponosom otvaram ovaj topic, znajuci da ulazimo u novu godinu zajednice, nove avanture i pohode koje nas cekaju, i jednostavno i dalje ne mogu da verujem da smo na sceni, server sa ubedljivo najvise igraca, najvise aktivnosti, uprkos svim padovima i problemima, ko bi rekao da jedan obicni server moze izdrzati 11 godina na igri staroj 20+ godina, i drzati tu slavu koja ce se verovatno pamtiti jos decenijama. Ova zajednica ima neku car, neku posebnu magiju koja privlaci da se stalno vracate (Just when I thought I was out... they pull me back in. ) Uprkos brojnim usponima i padovima, problemima i krizama, nismo odustali niti smo se rastali. Nastavljamo se boriti do kraja. Buducnost Skill Arene ostaje neizvesna; mnoga pitanja cekaju svoje odgovore, a brojne odluke su jos uvek neodlucene. U ovom svetu promenljivih faktora, svaki korak napred moze biti korak ka nepoznatom, dok svaka nova ideja nosi potencijalni rizik, ali i mogucnosti. Iako brojke SAMP igraca na balkanu generalno opadaju, ime SA nece nikad otici u zaborav. Uvek ce biti neke nove generacije, novi igraci, stara garda, svi oni ce pamtiti sta je ova zajednica ucinila za njih, i kakvu smo istoriju pisali zajedno! Igra stara 19 godina, a mi i dalje na tronu! Nemamo jos uvek nikakve planove za migraciju na GTA 5, i dalje razvijamo SAMP server aktivno kao i nasu novu gaming platformu za turnire koju ocekujemo ubrzo da se izbaci. Nas fokus ostaje na poboljsanju postojeceg SAMP servera i lansiranju nove gaming platforme za turnire, koja ce, nadamo se, privuci sirok spektar igraca i unaprediti gaming iskustvo na veci nivo. A sada deo koji najvise vas zanima, jel te - Eventi: (Slika dole) - 50% POPUSTI! - Global rewards - - Awoken LIVE straight from the New belgrade! Uzivo, pored svih dogadjaja bice prisutan i moj, dugogodisnji i najbolji prijatelj koji je poznat po svojim"ludorijama" i gde ce pruziti nezaboravno iskustvo preko LIVE audio streama i direktnim ukljucenjima igracima - @Awok3N! - Zahvalnica #MEGATHREAD - Podelite svoje iskustvo sa svojim najblizima Eventi: (SUBOTA) Eventi: (NEDELJA) Jedino sto ne mogu da predjem preko je sto nekih osoba na zajednici vise nema. Neke ljude koje sam smatrao kao familijom i prijateljima vise nisu ovde, da podelimo radost i uzitak, i jednostavno izgubili smo kontakt sa osobama koje su veoma znacile, makar meni kao i zajednici. Ko je kriv je sad irelevantno, ali zelim da jednostavno kazem im hvala i pozelim im sve najbolje u zivotu. Zivot ide dalje, pa moramo i mi. Za kraj, zelim samo da kazem jedino veliko HVALA. Nikad od Vas necu traziti nista zauzvrat, jer ste vec pruzili ono sto nama najvise treba,a to je podrska svih ovih godina, i sve ovo sto radimo i dalje, radimo samo zbog Vas. Vidimo se 2og Marta da proslavimo i ovu godisnjicu! Zelim Vam svu srecu ovoga sveta! 'Owner 122 10 2 3 18 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1068892-11-godina-samp-servera-2-mart/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts