Jump to content

Locked Jefferson Fighting Championship - ComeBack !

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: Danijel_Radulovic (Daonte Morrison)

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): @Lavov@Milovanovic_Nemanja@Sakeem_Arkwood @Mulavdic@Hasic@Marquise_Tomphson@Erik_Wright@Kenneth_Brooks@Kosta@Clara Davis@Stralex@Jokic.@sojka@Shaolinac@Peskir@Luke_Stirling@Aven tagovo sam ovde sve lidere jer su na ovaj event svi pozvani i lideri i clanovi valjda nisam nekog zaboravio.

1.3 Naziv RP Eventa: Jefferson Fighting Championship - ComeBack

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 25.2.2024 / 21h

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu): kacim posle neki plakat.

1.6 Dodatne OOC informacije: Svi su pozvati na ovaj event, svako ko rpa i ko je zainteresovan da dodje i naravno ako moze da dodje. Takodje mozete i da se javite meni u PM ili IG ako ste zainteresovani da se borite na eventu. Sto se tice datuma jos nije sigurno 100% ali siugurno ce biti vikend uvece uglavnom bicete dodatno obavesteni.

1.7 IC priča: Daonte Morrison i Kane Hudson nakon skoro godinu dana od kako je JFC organizacija zatvorena odlucuju da je vrate na noge i da pokusaju da sve vrate kao sto je nekad bilo. Daonte koji je vec mma coach i menadzer je izrazio zelju da vrati JFC uz Kaneovu podrsku i podrusku ljudi iz Jeffersona. Daonte i Kane zatim krecu da sredjuju JFC, Daonte sredjuje sve papire tako sto sve legalizuje pravi nove ugovore i nova pravila u organizaciji, dok Kane dovodi ljude i reklamira sam event koji ce da se desi. (Ovo je sve prikazano i kroz develope)

FIGHT CARD

Main Event

Melvin Cross VS Facundo Tafalla

Co-Main Event

Sakeem Arkwood VS Gustavo Fernan

Preilms

Carlos Aguilla VS Angelo Rose

Elpaco Davilla VS N/A

N/A VS /NA

Fight card je tu kako bi znali ko se bori na eventu kada se budu skupili borci i kada se bude raspodelilo ko ce s kim da se bori edit cu ovo dodatno.

Edited by Danijel Radulovic
FIGHT CARD
  • Like 2
  • Upvote 1
32 minutes ago, Soul said:

Ako sam pozvan, dolazim :) 

Pozvani su svi samo ne mogu sve da tagam, tako da dolazi :)

Edited by Danijel Radulovic

Event uspesno zavrsen, hvala svima koji su dosli i ispostovali liderima sa clanovima a pogotvo @Hasic @Mulavdic i @Marquise_Tomphsonkoji su doveli najvise ljudi i nisu ispalili, hvala i RPE timu koji je bio da se resava trolera seta helt i da prati ceo event.

Nadam se da cemo ponovo organizovati ovakve evente samo sledeci put ce biti jos bolji, HVALA.

Ocekujte u buducnosti jos ovakvih eventa posto planiramo da guramo bas ovu pricu samo sto ce biti dosta bolje odradjeno nego sad i ako sada nije bilo lose ... uz neke nase male propuste ali jebiga , hvala svima koji su dosli

28 minutes ago, Danijel Radulovic said:

Event uspesno zavrsen, hvala svima koji su dosli i ispostovali liderima sa clanovima a pogotvo @Hasic @Mulavdic i @Marquise_Tomphsonkoji su doveli najvise ljudi i nisu ispalili, hvala i RPE timu koji je bio da se resava trolera seta helt i da prati ceo event.

Nadam se da cemo ponovo organizovati ovakve evente samo sledeci put ce biti jos bolji, HVALA.

Opasno si nas uvrijedio sto nisi tagovo naseg colegu @Vocko_Radojicic

• Sad 1
6 minutes ago, Mulavdic said:

Opasno si nas uvrijedio sto nisi tagovo naseg colegu @Vocko_Radojicic

Izvini buraz zaboravio sam evo @Vocko_Radojicic prastajte.

• Haha 1
  • Jokic. locked this topic
  • Vilgot unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...