Jump to content

Locked JFC 2 - OpenWeight Title Fight

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventaDanijel_Radulovic (Daonte Morrison)

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): @Kane_Hudson @Lavov @Sakeem_Arkwood @Marquise_Tomphson @Vocko_Radojicic @Zen @Michael @Clara Davis @Kosta @Tesic_Cortes @Jokic. @Shaolinac @Martin_White @Joshua_Fallone @Stralex @Erik_Wright Kao i na proslom eventu pozvani su svi lideri zajedno sa svim clanovima. ( Ako sam nekoga izostavio od lidera izvinite )

1.3 Naziv RP EventaJefferson Fighting Championship 2 - OpenWeight Title Fight

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 9.3.2024

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu)

Bader-Bellator-800x500-1.jpg?ex=65f8d6d2&is=65e661d2&hm=b04ba15083b6f451903a4ba4f9476a026ffdf7bb02922fcfbf978b4e4161f0dd&

1.6 Dodatne OOC informacijeKao i na proslom eventu, svi su pozvani da dodju da gledaju ili da ucestvuju kao borci, lideri mogu doci sa clanovima i da rpaju i sa ostalima da sede gledaju sa tribina meceve i mislim da bi bilo lepo i zanimljivo za RP kao i prosli event

1.7 IC priča: Nakon prvog JFC eventa, Kane i Daonte nastavljaju dalje, dovode nove borce i ljude i spremaju se za organizaciju JFC 2 ali ovaj put jos bolje i sa jos boljim borcima i borbama. Na drugom eventu odlucuju da daju borcima sansu da osvoje OpenWeight title.

Edited by Danijel Radulovic
Promena Datuma
  • Like 1
  • Peskir featured this topic

4 hours ago, Danijel Radulovic said:

S obzirom da mj je ckan karakter event necu mocu odrzati ali s obzirom da je @Kane_Hudson direktor IC on moze da ga odrzi ako hoce ako ne onda, arhiva

@Peskir

Dogovorite se vi ako hocete/necete da drzite, kad odlucite tagujte mene

14 minutes ago, Simon_Graves said:

Ja, @Kendall_Lynn i @Sandzaklija smo zainteresovani da prisustvujemo eventu i da pokazemo nase borilacke sposobnosti.

računajte i mene al ja ću samo da navijam .

Event se pomera u subotu u 21h.

@Sakeem_Arkwood @Kane_Hudson @Lavov @Marquise_Tomphson @Vocko_Radojicic @Zen @Martin_White @Joseph_Romano

@Kosta @Michael @Clara Davis @Erik_Wright @Jokic. @Tesic_Cortes @Shaolinac 

Izjasnite se samo ako mozete u subotu jer je pomeren event.

@Bajevic organizovacu ja ipak event jer idalje rpam istog chara, CK je taj odbijen i ponisten RP.

8 minutes ago, Danijel Radulovic said:

Event se pomera u subotu u 21h.

@Sakeem_Arkwood @Kane_Hudson @Lavov @Marquise_Tomphson @Vocko_Radojicic @Zen @Martin_White @Joseph_Romano

@Kosta @Michael @Clara Davis @Erik_Wright @Jokic. @Tesic_Cortes @Shaolinac 

Izjasnite se samo ako mozete u subotu jer je pomeren event.

@Bajevic organizovacu ja ipak event jer idalje rpam istog chara, CK je taj odbijen i ponisten RP.

Super, taguj nove RPE clanove i jos jednom pred event sve lidere

Ja cu biti na eventu

• Like 1
25 minutes ago, Danijel Radulovic said:

moji dolaze sigurno, ako ne budem tu neko ce povesti clanove

34 minutes ago, Michael said:

@Danijel Radulovic Nazalost GSF nece moci da bude prisutan, zaboravio sam da nam je tad u 21h posle sastanka glavni deo Hood Daya, oprosti

Nema veze, ko bude mogao nek dodje pomerio bi event ali nmg sad vise pomerat stvarno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...