Jump to content

Locked JFC - Announcement and rebuilding

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: Harrison Lawrence I Anthony_Battaglia ( @Danijel Radulovic )

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): Apsolutno svi clanovi RP zajednice, od off-duty pd-a pa do clanova ostalih organizacija i fakcija. @Jokic. @remi @cracky @Michael @Erik_Wright @Clara Davis @Kane_Hudson @Stralex @Mulavdic @Tesic_Cortes @legasi. @Kosta @burella @sojka @Shaolinac @Ivan_Potok @Martin_White @Terryl_Hughes @Grga. @Martin_Urena @Mateja_Stankovich @Hedovinaaa @Martinn^ @Luxy. @Ensar_Spahic @Mile_Trepca i tako dalje

1.3 Naziv RP Eventa: JFC - Announcement and rebuilding

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY): 31/3/2024, 21:00

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu): https://imgur.com/a/41QjdBL (Kupovina pića, opreme za ciscenje, fokuseri rukavice itd)

1.6 Dodatne OOC informacije: Na JFC gledajte kao ilegalni turnir u MMA-u koji prelazi na legalu trenutno, na eventu ce se pojaviti trenutni clanovi teama koji rade na vracanju i odrzavanju JFC-a. Event ce biti neki tip zabave sa alkoholom i tako dalje kao neki vid "proslavljanja" vracanja JFC-a. Na event su dobro dosli apsolutno svi, i biti ce odrzan nebitno da li se na event odazove 1 ili 101 RP-er. Nakon sto se predstavi dalji plan rada JFC-a za sve koji budu imali zelju da na IC nacin pomognu organizaciji JFC volonterski ce moci pomoci pri ciscenju svlacionica, popravljanju trbina, ringa i slicno. Ciscenje ce takodje biti odrzano makar se pojavila jedna osoba jer je to sastavni dio daljeg razvoja nase price, a event je napravljen da pruzimo rperima mogucnost da izadju iz svojih setova ili sta god rpali i zabave se opcenito. Takodje na eventu ce biti moguca prijava za turnire koji sljeduju, to mozete uraditi sa vasim IC menadzerima ili potpisivanjem ugovora za nasu organizaciju

1.7 IC priča:Anthony Battaglia i Harrison Lawrence, imucniji stanovnici Los Santosa su otkupili JFC od prijasnjeg vlasnika JFC-a koji se trenutno nalazi u Poljskoj. Rad u JFCu je vec uveliko zapoceo sa prikupljanjem boraca koji su do sada imali susret sa ovim na amaterskom ili izuzetak na profesionalnom nivou, ali kako bi se JFC otvorio za matcheve i opcenito rad potrebno je obavjestiti sugrađene Los Santosa obavjestiti o vracanju JFCa u rad. Prvi dio eventa ce biti obavjestenje koje ce biti skromno u par recenica, predstavljanje boraca i nakon toga zabava. Nakon sto se zabava zavrsi biti ce ponudjen volonterski rad na ciscenju svlacionica i opcenito citavog prostora ispod mosta gdje se i nalazi JFC, kao i popravljanje trbina i ringa. Dakle, zadnji dio eventa je volonterski sto znaci da građani izdvajaju svoje slobodno vrijeme kako bi pomogli vracanju i popravljanju prostora JFCa kako bi se isti osposobio za dalji rad.

Edited by Soul
  • Like 3
  • Upvote 1

@Stralex @Clara Davis @Erik_Wright @Michael @Martin_Urena ne znam kakva je sada situacija izmedju gsfa ballasa i vagosa, ali kako sam cuo biti ce neki CK War ili kako vec. Zamolio bih vas da se na eventu malo strpite sto se tice pucnjava i slicno, ili ako je neizbjezna pucnjava da izbjegnete dolazak na event

3 hours ago, Soul said:

@Stralex @Clara Davis @Erik_Wright @Michael @Martin_Urena ne znam kakva je sada situacija izmedju gsfa ballasa i vagosa, ali kako sam cuo biti ce neki CK War ili kako vec. Zamolio bih vas da se na eventu malo strpite sto se tice pucnjava i slicno, ili ako je neizbjezna pucnjava da izbjegnete dolazak na event

Nista ne mogu obecat.

6 hours ago, Soul said:

Ne brini brzom invisticijom sam pozvao patrolnu jedinicu koja nece dozvolit ni jednu interakciju sa rivalnim bandama. @Simon_Graves image.png.fcad75408e8ac301d856d64e3083c409.png

• Like 1
2 hours ago, Tesic_Cortes said:

Ne brini brzom invisticijom sam pozvao patrolnu jedinicu koja nece dozvolit ni jednu interakciju sa rivalnim bandama. @Simon_Graves image.png.fcad75408e8ac301d856d64e3083c409.png

• Upvote 1

HVALA SVIMA NA POSETI EVENT JE ODLICNO PROSAO, PREPUSTICU SOULU DA REZIMIRA I EVO NEKE SLIKE KOJE SAM UHVATIO. samp_31_03_2024_21_05_39.png.247785f44f2916ec491e21da6ae22c90.pngsamp_31_03_2024_21_05_47.png.7f15cc1ac26e0fc35997d96f0a065b8b.pngsamp_31_03_2024_21_08_42.png.32498d9daba00ad33d04f7925bfac8d7.pngsamp_31_03_2024_21_22_45.png.df22b2909abff59aee593da3dc7d2464.pngsamp_31_03_2024_21_05_58.png.d0c6371076ee0663ad383328baac3f35.png

Edited by Danijel Radulovic

bio sam nesto kratko, sve u svemu lep event samo da nije bilo skandiviranja kao na derbiju partizana i zvezde bilo bi extra

• Haha 1

Hvala na slikama i na velikom odazovu na event, bilo je rpera,admina,dmera, bilo je trolla,rpa,zajebancije,sparinga. Uglavnom bilo je zabave sto je najbitnije na kraju krajeva, ovakvih eventa ce biti jos u buducnosti ma kakav god ishod bio.

@Clara Davis @Michael @Erik_Wright - U moje ime se zahvalite clanovima jos jednom sto su dosli na event, jeste da je bila frka na kraju ali sve je to dio igre.

@Stralex @Kane_Hudson - Hvala takodje i vasim clanovima sto su ispostovali i zabavili se, barem se nadam da su se zabavili.

@Hudson_Browning hvala i tvojim pdevcima sto su bili tu jedan period, posebno mojim drugarima @Thairee_Carson @Simon_Graves

@Jokic. hvala sto si ispratio event, imas tu cast da arhiviras ovo, ili @Thairee_Carson:)

I isprike na 18 tagova u ova dva dana, nece se ponoviti sve do sljedeceg eventa 

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...