Jump to content

Locked Promocija albuma: Đavolji sporazum.

Recommended Posts

1.1 Ime_Prezime organizatora eventa: @Vedad.  ( Ryan Toreno )

1.2 Učesnici(pozeljno je tagovati ucesnike): @Cheda_Legacy @Milovanovic_Nemanja @Firma @Pandurov @lil deezy @Jokic. @Kosta @Mulavdic @Matthew_Hussain @Enrique_Hernandez @Dame @vajs , naravno i vodje fakcija ; @Alekool @Issak_Herdenson @Martin_White @000 @Unilozadanje

1.3 Naziv RP Eventa: Promocija albuma: Đavolji sporazum.

1.4 Datum i vreme odrzavanja eventa(DD/MMM/YYYY):  25.07.2024. / 14:00

1.5 Skrinovi IC pozivnica ili konverzacije(Dolazi u obzir i plakat odradjen u photoshopu):

image.png.5465c1a8d2ef319e63575eac014a4600.png

1.6 Dodatne OOC informacije: Pozvani su svi lideri fakcija, organizacija ako su u mogucnosti da dodju. Da se zabavimo, posto zelim da realizujem svoju "solo" karijeru (necu biti clan ni jedne bande,mafije neki vremenski period) u RP univerzumu, nadam se da cemo se provesti naravno bit ce i 2. dio ako neko ne moze da dodje u 14h.

1.7 IC pričaPozivamo vas da nam se pridruzite na promovisanju albuma; "Đavolji sporazum" nase "Rep ikone", Crazy-a koji je odlucio da zaustavi svoju karijeru i krene sa "solo" karijerom, koji zeli ovom prilikom malo da se promovise po cijelom Los Santosu i dalje.

• Haha 1
42 minutes ago, Segi_Carter said:

шта је ово који курац

Ne znam ni ja sam, malo sluso Šejtansku muziku

A u dvlp htjeo napravit neki album

1 hour ago, Enrique_Hernandez said:

Pokusacu da dovedem moje clanove ako budu ikako hteli da dodju zbog ovakve vrste eventa, iskren da ti budem necu doci jer ne podrzavam ovo sto pravis.

to je "promovisanje" albuma, necu da ih uvlacim u neke sekte i djavolje molitve. :) hahaa

23 hours ago, Vedad. said:

Primjetio sam na ponasanju svome

Bato moj ti si demonizovan, nez sta da ti kazem pod mac bato...

Edited by Tesic_Cortes
  • Haha 1
  • ,,nebo Tvojom hvalom odjekuje, zemlja slavi svoga Spasitelja"
  • Da zavrseno je. ( @Vilgot_Sundqvist arhiva )

EVO PAR SLIKA SA EVENTA OD 20 MIN. nije bilo RPera zalosno

samp_25_07_2024_22_50_36.png.898ac4d9ec2264c1b5e69e240904571c.pngsamp_25_07_2024_22_50_58.png.369520d1cb422c9d086227c359ec39bb.png

Edited by Vedad.
    • Vilgot locked this topic
  • ,,nebo Tvojom hvalom odjekuje, zemlja slavi svoga Spasitelja"
  • Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...