Jump to content

Locked Pinned Featured [2025] Zahvalnica #MEGATHREAD!

Recommended Posts

@Alekool, @Rezy, @Deky, @Thalsman, @Uki_Minaj., @Dimanic_Uros, @scaledup, @Pakleni, @Novak_Tayson, @Cristiano., @Cheda_Legacy, @Darnell_Stevens i ostali..

Srecna Nova 2025 godina ❤️

Edited by Tasiic
  • Like 5
  • Sólo quien saluda solo la mañana sabe cuánto duele la soledad.
  • 51 minutes ago, Tasiic said:

Braaat moooj.

Zelim srecnu Novu Godinu sledecoj braci: @Uki_Minaj. @Axl @Stefan_Caric @Psiho @Krejzi @Tasiic @Andreja_Selenic1 @Janke. @Zeca @urfavActivity187 @Mire @Ghacky @Zlatko@Arthur @_ZRN.exe Ako sam nekog zaboravio jbgggggg, izvinjavam se :D Ljubi vas brat usta.

Edited by Deky
    • Like 4
    • Upvote 1
  • [SA] Spammer u pokusaju
  • @Djordje_Popovic^ jedan od rijetkih i starih prijatelja koji su ostali ljudi za razliku od nekih gnjida koji su me čak i zajebali

@Rav_Ravovic. moja desna ruka u TBB-u 2k21, a uz to i bratina i dan danas

@George_Bull kolega i nerazdvojni prijatelj iz RM 2k20, poz od Michael_Jackson

@Jovan_Zecevic stari prijatelj koji me nikad nije zaboravio, čak i kad sam se vratio na SA od nule

@Luka_Mecap kolega citer iz BCC 

@Erikaa koleginica iz BCC

@Srle. stari batonga

@Closterfobic stari batonga

@Uki_Minaj. bratina

@Hottey moj najveći hejter, a ujedno i moj glavni i najsposobniji kolega Anti FBI ekipe, kako smo se spasavali, to ni u filmu nema :D

@Joe_Pacino bratina iz Anti FBI ekipe

@Daksi moj /sms frend :D

@Knightz bratina

i ostalima želim sve najbolje i mnogo uspjeha u 2025.

• Like 5
    • Sad 1
  • Black Dragon Triads 🖤
  • @Branislav @Ahil🌙 @Deity @Noki @Xunder @Airwaves @Mystically @Ogy 

Srecna nova godina i hvala vam sto ste mi ulepsali i proslu i svaku prethodnu godinu :peepoLove:

• Like 4
    • Thanks 1

@Xunder @Deity @Zodijak @Alekool @Tasiic @Njegoss @Ukica. @Zeka. @Desafion❤️

Edited by Nemanja.
    • Like 3
    • Thanks 2

@urfavActivity187 @Statham @Vex @Deuce_Greymont @Tasiic @LeXa @Matthew_Hussain @lil deezy @Harun_Gamer @Silvester_Stalone @Zodijak @Cheda_Legacy @Deity @Komplexash @Drca_Dusan @Unilozadanje @Jokic. @Stralex i mnogi drugi, sretna nova godina i izvinjavam se ako sam nekog izostavio.

Edited by Pakleni
    • Like 8
  • pevaj mi o njoj, prijatelju stari
  • @Anastasija. HVALA ZA DIVNU GODINU E

Edited by Mystically
    • Like 1

@Ahmed_Tufo  @Velja @Beko_De @Pavle 

i velika zahvalnica @Almedin_Handzicmojem bratu koji me je doveo na zajednicu

• Like 1
  • Kondor La Kriminalle
  • 🎉Srećna Nova Godina 2025 🎉

Posebno bih izdvojio par osoba kojima najvise zelim srecu i uspijeh: @Gabrellone. @Yamato @Ogy @Pili @Zen 

Sve najljepse ❤️

• Like 3

Ne bih da tagujem neke posebne ljude jer ste mi svi isti, na ovoj zajednici sam od 2015 godine i secam se kad je rekog bio 147 igraca. Braćo i sestre Srecna Nova Godina da proslavite u zdravlju i veselju uz vas najmilije, zivi i zdravi bili. Živeli.

Edited by Sky

🎉Srećna Nova Godina 2025 🎉

Ne bih sve da tagam, ali ima ih dosta koji ce se pronaci ovdje jos od 20k19

• Like 1
  • ᴄʜɪᴇꜰ ᴏꜰ ᴄᴏʙʀᴀ
  • Wird es besser mit der Zeit?
  • 4 hours ago, Soydere said:

Prije svega, Pozdrav svima Vama

Srecna Vam Nova Godina te puno uspijeha, srece i zdravlja u ovoj narednoj 2025. godini. ❤️

Dragi igraci, kao i svake godine dugujemo zahvalnost svima Vama koji nam pruzate podrsku na serveru i bez Vas ne bi bilo nista kao ni bez naseg @Deity i @Xunder kao i sve ostale Administracije Skill Arene koji se trude i zalazu maksimalno za ovu zajednicu.

Nisam redovno aktivan na serveru vec duze od 2 godine ali tu sam za ovu zajednicu u svakom momentu.

Licno bi da pozdravim sve svoje drugare/drugarice i poznanike koje sam upoznao i imali lepe uspomene i momente ovde. Necu vas tag sve i prastajte jer dosta vas nije aktivno toliko ili su neki promijenili imena ili banovani hehe. @Hado @Xunder @Vasin @Enrico Castello @Tony_Rogers @EzeI @Branislav @Enemy @Sava @Omcikus @Airwaves @Mandayli @Ca$h @Zion @Ahil🌙 @bgdN.^@Don_Asko @Don_Fernandez @975 @Rey_William @Villie_Dviar @Godfather @Patrik @Tommy @Nexus @Kika @Viktorija @Katarina @Olympic @odysseus.@Nikola @Nikola_Wolf @Petrovic. @Kjkszpj @memento mori @Pajke.@Khal @Jevta @goust @Drejka @Jeca @Kemi @acKo@Mire @Celar @Demir @Savke @Aurora @Fejsan @Monchy @Insayder^ @Ralphy @Andjelic @Marko_Zarizecevic @Fernandez @Dimke @James_Flux @Zaha
    @saiyan @Kaca @Dušan @Xenon @zakhaev @Smks @Kosta @Aven @Velja @Manojlović @TRANSPORTER @Joe @Shea_Toretto @Cipa Corleone^ @Noki @Edin @Omcikus @Aleksandar 

Komentarisite ispod i samo bez spama i ostalog, jos jednom srecna vam Nova Godina i sve najbolje.❤️❤️ #SAONELOVE - HAPPY NEW YEAR! 🎉

Hvala buraz sto si me se sjetio iako nisam tu par godina vec 🫣❤️

Veliki pozdrav ujedno za ove ljude @Omcikus @odysseus. @Laxy_Sa. @Short_Kulas @Makarije @Lošmi @Nemanja @Bajrax @HAZZE

• Like 7
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...