Jump to content

Locked Pinned Featured [2025] Zahvalnica #MEGATHREAD!

Recommended Posts

34 minutes ago, Shea_Toretto said:

Sretna Nova godina svima ljudi, puno zdravlja srece i veselja :pepoLove:

Zelio bih da se zahvalim svim prijateljima koje sam stekao na ovoj zajednici tokom ovih 8+ godina igranja na druzenju i lijepim momentima, a nadam se da ce ih biti jos.

Hvala i vodjama ACT-a sto su mi dali priliku da se okusam na ovoj poziciji iako su lead ignore i lead afk @Xunder @Noki

Moje drage kolege: @skanky @Misko. @Cipa Corleone^ @Fikus_Nurmagomedov @Pili @Zoran_Jaksic @Markoski @STANKE @Lalee @Mihael_Donatelo

Kao i svi ostali prijatelji iz raznih organizacija, veliki pozdrav za BDT, TVF i LCN kao i za ove momke:

@Velja @Heineken @Joe @Darkness_Mexicanos @Rasholnikov @Branislav @Djurovic @LaV @aleksa hjuki @Milenkovic @Šapić @Mandayli @Mystically @Kallu_Escobar @Myth @Protonix @Cevu_Smith @Dome_Utoka @Pasha_Sa @dolcegabbana @bacitodupenapod @Majstorovic @Skenderija @Spartacus @Beko_De @Pjevac. @Pajke. @deathstroke @santiago_munez @Lexi_Kokovic @Slayer. @Damir Habibovic @Keki @Ayzcloxcy_Grzxcykqn @Degtyarev @Enemy @ivan_xandi @Senid @Sodi @Soydere @vladan @Rocco. @Saki_Bjerregaard @Had @Laky_Aga @Vuchina @Closterfobic @Arkan @Consigliere @durant @Derac sensei @Award @Aljimi @Stefan_Deep @Laza_Petrovic  @Zaha @Harden @Zyn @Coja. @grizli @Sasic_Milan @Šašić 🐊 @Skofild @Duke_Mexicanos @BojanLekic @Jole Ivanovic @Villie_Dviar @Mazi @memento mori @Enzo @Valentino Kazanova i mnogi drugi, ako sam nekoga zaboravio nek' se ne ljuti, stvarno vas ima puno ❤️

I poseban pozdrav za cikmu-firmu @martinez. @John_Sema @John Frah @Ilhan_Sa @Lucas marquez @Kenji_Fujiwara 

:pepoLove:

živ bio brate❤️

• Like 1
  • Upvote 1
  • Our shadows will walk through Vienna, and roam the Palace, frightening the Lords.
  • da ne tagujem ulizice i dvolicne ljude sa kojima sam, na moju zalost provodio vreme vrsenje najjace funkcije u actu, izdvojio bih samo brata @skanky i @Shea_Toretto 

budite dobri, volite nekog i taj neko ce voleti vas

sve najbolje u 2k25.

• Like 1
    • Thanks 2
    • Haha 1
  • soon you will understand
  • 2 hours ago, Shea_Toretto said:

Sretna Nova godina svima ljudi, puno zdravlja srece i veselja :pepoLove:

Zelio bih da se zahvalim svim prijateljima koje sam stekao na ovoj zajednici tokom ovih 8+ godina igranja na druzenju i lijepim momentima, a nadam se da ce ih biti jos.

Hvala i vodjama ACT-a sto su mi dali priliku da se okusam na ovoj poziciji iako su lead ignore i lead afk @Xunder @Noki

Moje drage kolege: @skanky @Misko. @Cipa Corleone^ @Fikus_Nurmagomedov @Pili @Zoran_Jaksic @Markoski @STANKE @Lalee @Mihael_Donatelo

Kao i svi ostali prijatelji iz raznih organizacija, veliki pozdrav za BDT, TVF i LCN kao i za ove momke:

@Velja @Heineken @Joe @Darkness_Mexicanos @Rasholnikov @Branislav @Djurovic @LaV @aleksa hjuki @Milenkovic @Šapić @Mandayli @Mystically @Kallu_Escobar @Myth @Protonix @Cevu_Smith @Dome_Utoka @Pasha_Sa @dolcegabbana @bacitodupenapod @Majstorovic @Skenderija @Spartacus @Beko_De @Pjevac. @Pajke. @deathstroke @santiago_munez @Lexi_Kokovic @Slayer. @Damir Habibovic @Keki @Ayzcloxcy_Grzxcykqn @Degtyarev @Enemy @ivan_xandi @Senid @Sodi @Soydere @vladan @Rocco. @Saki_Bjerregaard @Had @Laky_Aga @Vuchina @Closterfobic @Arkan @Consigliere @durant @Derac sensei @Award @Aljimi @Stefan_Deep @Laza_Petrovic  @Zaha @Harden @Zyn @Coja. @grizli @Sasic_Milan @Šašić 🐊 @Skofild @Duke_Mexicanos @BojanLekic @Jole Ivanovic @Villie_Dviar @Mazi @memento mori @Enzo @Valentino Kazanova i mnogi drugi, ako sam nekoga zaboravio nek' se ne ljuti, stvarno vas ima puno ❤️

I poseban pozdrav za cikmu-firmu @martinez. @John_Sema @John Frah @Ilhan_Sa @Lucas marquez @Kenji_Fujiwara 

:pepoLove:

volii te braaaaaaaaaat

• Like 1
  • Din lilla dräng, han är i en kista nu
  • non sibi sed patriae
  • 19 hours ago, Deky said:

Braaat moooj.

Zelim srecnu Novu Godinu sledecoj braci: @Uki_Minaj. @Axl @Stefan_Caric @Psiho @Krejzi @Tasiic @Andreja_Selenic1 @Janke. @Zeca @urfavActivity187 @Mire @Ghacky @Zlatko@Arthur @_ZRN.exe Ako sam nekog zaboravio jbgggggg, izvinjavam se :D Ljubi vas brat usta.

Ljubi brat!!!

• Like 3
  • 💫 You're everything I need and more 💫
  • E ovako prvo zelim svim članovima Srećnu Novu godinu♥️ I sve najlepše u 2025-toj ♥️

Dalje… ima vas mnogo koji ste mi dragi, neki vise ne igraju, neki se udali, ozenili, djecu dobili, kažu naše vreme proslo, zajebite naše vreme tek dolazi, au @Deity tačno nmg da pišem od ovih zvezdica sto paduju, ako bude gramatičkih gresaka nisam kriva 😂 No kad sam već tebe prvog označila, znas sve, Msm da ne moram da ti pišem i hvala ti na svemu ♥️ I sto si tu uvek tu za mene, pravi prijatelj♥️ 

@Katarina Moja Kaca♥️ Moja koza♥️ A šta da ti kazem?  Osoba koju najviše volim, i hvala SA sto mi je pružila da je upoznam, i sto se znamo već pa skoro 10 godina🤍

@Enrico Castello Hmmm, Tupan♥️ Jeste da me nerviras svaki dan, po ceo dan, Al znaš da te gotivim mnogo♥️ 

@Zion Moje oko♥️ Znaš sve ♥️ 

@Noki Ijoj, kad će moja pljeska jel? Jos uvek je cekam 😂🥰 

@Yamato ojjjjjj, ovog smrada da ne zaboravim, znaš sve 🥹🥹🥰

@Ahil🌙 Tupson, kad ćeš prestati da me hejtas 🙈♥️

e sad…. Neke sam označila neke nisam, nema ljutnje ne smarajte me🤣

@Savke @Ralphy @Jevric @Sodi@Jelena. @QZR @Skazi @HaZaaRDMafica , Zikaaaa, nznm kako si upisan, Mikiiiiii nznm kako si upisan, Cakano A kako si ti  upisan ijoj 🤣 @Bata_DoktorVELIKO SRCE ZA NJIH 🤍🤍🤍🤍🤍 Osobe s kojima sam 24/7 bila♥️ Neko možda nekad i udje, na forum pa vidim ovo, eto čisto lajkujte ne budite smradovi 🤣🤍 Znate sve🥹♥️

Edited by Aleks
    • Like 9
    • Thanks 1

Pre svega srećna svima Nova godina i sve najlepše vam želim u 2025-oj😇

@Aleks @Viktorija @Marija_Savic moje koze ❤️ Sve znate , da ne dužim. Mogla bih ceo dan da pišem . Vvp, kiss😇❤️

@Deity znaš ti znaš 💙 I dalje čekam palačinke 🫣

@Enrico Castello @Noki @Ahil🌙 @Airwaves sve hejter do hejtera, ali nema veze volim i ja vas 😇

@Zion oko moje 🖤

@Vanja_Stetak drug moj ,uvek tu kad treba da se hejta neko 😇

@Branislav idemo Rumaa❤️

@Komplexash za tebe ne znam šta bih rekla , razgovaraćemo (u tri oka) 😇

@Godfather umalo da te zaboravim ,haloo ..😢 Znaš sve, skoro 10 god druženja ❤️❤️ 

@Petrovic. Hmmm, manje alkohola u 2025.🫣 Hejter😇

@Codename bot težak , zaboravila sam na tebe, strašno ❤️ 

I LCNovci moji , sve znate @Peja_Jazovski @Zika_Jazovski @Luidji_Esperanto @Brada, @Matteo Messina @Bata_Doktor i ostali ❤️

Edited by Katarina
    • Like 17
    • Sad 1
  • mala slatka kao trileće
  • Stella Rosa Di Belgrado
  • bivsi rpe tim ukljucujuci i onu ekipu na pocetku prvog rp reworka, ne mogu stvarno da pohvatam sve tako da ukratko

@Aven @Peskir @Jokic. @Milovanovic_Nemanja @Stralex @Firma @Vilgot_Sundqvist (dok nije dobio vodju) @Thairee_Carson @Joseph_Romano @Martin_White @Cheda_Legacy (isto dok nije dobio vodju) @Matthew_Hussain @Soul @Erik_Wright @michael @Marylin_Monroe itd itd... koga nisam tagovao neka oprosti

@Hasic @VuJiNoViCh @Vocko_Radojicic @Rilla_Dees @Marquise_Tomphson @sojka znate sve braco, hvala sto ste izgurali i istrpili svako moje liderstvo

ostale koje nisam tagovao neka ne zamjere, voli vas brat sve al puno vas je ❤️ 

Edited by Mulavdic
    • Like 9
    • Thanks 3
    • Sad 3
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...