Jump to content

Locked Pinned Featured [2025] Zahvalnica #MEGATHREAD!

Recommended Posts

Srecna nova godina svima, puno srece, zdravlja i ljubavi u novoj godini vam zelim od srca. 2024. godina je za mene posebna ako gledamo iz ugla dok sam bio tu aktivan na zajednici. Upoznao sam dosta priljatelja sa kojima se jos uvek cujem privatno, jako mi je drago sto sam proslu godinu proveo ovde sa dosta uspeha i dosta trenutaka za pamcenje!

Vidimo se uskoro, vas Bonaparta! ❤️ 
 @Sensivity @Freak @Inaisvili @Edin @Scarlxrd @Dimke @Ivana @Yamato @Rey_William @Misko. @Andra @Deity @Xunder

Edited by Bonaparta
  • Like 8
  • ne znam kad i ne znam gdje, ići ćemo istom stranom ulice.
  • 4 hours ago, Psihoaktiv_Trip said:

❤️

4 hours ago, Typerantes said:

❤️

• Like 1

Ima vas previse i ne mogu sve da pozdravim.

@Martin_White @koshanin @Unilozadanje @Aleksa_Cortez @Ivan_Potok @Dawkins @irishman @Cheda_Legacy @Vilgot_Sundqvist @Craig_Blevins @Federick_Torell

I posebno hvala @Airwaves sto nam je setao imovinu i nickove 200 puta 😁

Ako se neko oseca izostavljeno, nemojte :)

Edited by Lavov
    • Like 4
    28 minutes ago, Lavov said:

Ima vas previse i ne mogu sve da pozdravim.

@Martin_White @koshanin @Unilozadanje @Aleksa_Cortez @Ivan_Potok @Dawkins @irishman @Cheda_Legacy @Vilgot_Sundqvist @Craig_Blevins @Federick_Torell

I posebno hvala @Airwaves sto nam je setao imovinu i nickove 200 puta 😁

Ako se neko oseca izostavljeno, nemojte :)

Brat

• Like 2
    23 hours ago, Dimke said:

Skoro 5 godina sam deo staff tima, a vec 7 godina sam aktivan igrac na ovoj zajednici. Kad pogledam unazad, shvatim koliko je ova zajednica postala deo mog zivota. Upoznavao sam ljude iz razlicitih krajeva, sa razlicitim pricama i perspektivama. Neki od njih su me inspirisali, neki nasmejali do suza, a neki su postali prijatelji, iako nas mozda kilometri razdvajaju.

Bilo je onih koji su sa vremenom napustili zajednicu, ali smo ostali u kontaktu – jer prava prijateljstva ne zavise od servera na kojem igramo. A tu su i oni koji su i dalje ovde, deo ove price, deo nase zajednicke avanture. Posebno mi je drago sto sam imao priliku da sa njima podelim sve te trenutke, i dobre i lose.

Za ovih 7 godina proslo je vise od 1000 mozda i 10000 ljudi kroz ovu zajednicu, i svaki od njih je na neki nacin ostavio trag, bilo kroz igru, razgovor, salu ili pomoc u teskom trenutku ili u citovanju :D . Necu tagovati puno, jer bih ovde mogao pisati do sutra, ali znajte da sam svakom od vas zahvalan. Ako nekog zaboravim, izvinjavam se unapred – nije namerno, vec je jednostavno tesko sve obuhvatiti.

Ova zajednica mi je pruzila ne samo sate zabave, vec i priliku da ucim, rastem i postanem deo neceg veceg. Hvala svima na poverenju, podrsci i prijateljstvu. Nastavljamo zajedno, jer prica se ovde ne zavrsava!

@Tref @Celar @Ca$h @Zeus.@Ralphy @skanky @Peskir @Castello @Bonaparta @Kristijan @Mr.Aleksa @Marko_Zarizecevic @Hado @Blondie. @Marinac @Rey_William @Ljubo_Kasalovic @Godfather @Martin_DInic @Enemy @Enrico Castello @Aven @Yamato @Kosta @Soydere @Xenon @zakhaev@Fikus_Nurmagomedov (cofi) @Gargamel @Selmir @Zion @Olympic @Sino @Paun. @Paun @Omcikus @Xunder @Deity @Noki @Monchy @Dušan @Joe@Eso @Pajo @Ciric (ne znam ti za bracu nick :() @TRANSPORTER @Kika @Nexus @Mire @Fejsan @Kaca @Ajdin @Airwaves @Turbo (a cetvorkice :d)

20 hours ago, Canberk_Hegedurs said:

20 hours ago, Shea_Toretto said:

Sretna Nova godina svima ljudi, puno zdravlja srece i veselja :pepoLove:

Zelio bih da se zahvalim svim prijateljima koje sam stekao na ovoj zajednici tokom ovih 8+ godina igranja na druzenju i lijepim momentima, a nadam se da ce ih biti jos.

Hvala i vodjama ACT-a sto su mi dali priliku da se okusam na ovoj poziciji iako su lead ignore i lead afk @Xunder @Noki

Moje drage kolege: @skanky @Misko. @Cipa Corleone^ @Fikus_Nurmagomedov @Pili @Zoran_Jaksic @Markoski @STANKE @Lalee @Mihael_Donatelo

Kao i svi ostali prijatelji iz raznih organizacija, veliki pozdrav za BDT, TVF i LCN kao i za ove momke:

@Velja @Heineken @Joe @Darkness_Mexicanos @Rasholnikov @Branislav @Djurovic @LaV @aleksa hjuki @Milenkovic @Šapić @Mandayli @Mystically @Kallu_Escobar @Myth @Protonix @Cevu_Smith @Dome_Utoka @Pasha_Sa @dolcegabbana @bacitodupenapod @Majstorovic @Skenderija @Spartacus @Beko_De @Pjevac. @Pajke. @deathstroke @santiago_munez @Lexi_Kokovic @Slayer. @Damir Habibovic @Keki @Ayzcloxcy_Grzxcykqn @Degtyarev @Enemy @ivan_xandi @Senid @Sodi @Soydere @vladan @Rocco. @Saki_Bjerregaard @Had @Laky_Aga @Vuchina @Closterfobic @Arkan @Consigliere @durant @Derac sensei @Award @Aljimi @Stefan_Deep @Laza_Petrovic  @Zaha @Harden @Zyn @Coja. @grizli @Sasic_Milan @Šašić 🐊 @Skofild @Duke_Mexicanos @BojanLekic @Jole Ivanovic @Villie_Dviar @Mazi @memento mori @Enzo @Valentino Kazanova i mnogi drugi, ako sam nekoga zaboravio nek' se ne ljuti, stvarno vas ima puno ❤️

I poseban pozdrav za cikmu-firmu @martinez. @John_Sema @John Frah @Ilhan_Sa @Lucas marquez @Kenji_Fujiwara 

:pepoLove:

On 1/1/2025 at 3:05 PM, Zion said:

On 1/1/2025 at 3:24 PM, Pili said:

Pre svega Srećna Nova  Godina svima ne samo ljudima koje ću da tagujem, da postignete mnogo uspeha i da ostvarite svoje ciljeve koje ste zamislili u glavi.

Nisam osoba koja se lako prilagodi novom društvu, ne kazem da ne mogu ali teško. Ovo su ljudi sa kojima provodim dosta vremena, nije to samo 2024 godina nego dugi niz godina se znamo. Osobama ispod zelim Srecnu Novu 2025 godinu i da ostanete takvi kakvi jeste jer ja drugačije ne mogu da vas zamislim.

@Ogy @Yamato @Zen @Radulovich @.__ᴍ_ᴀ_ᴛ_ᴏ_ʀ_ɪ__..

Moje bivse kolege ove godine uz koje sam proveo zaista dugo vremena i imao sam dosta lepih momenata.  @Xunder @Noki @skanky @Mihael_Donatelo @Cipa Corleone^ @Misko. @Shea_Toretto @Zoran_Jaksic @Milan_Djuric @Markoski @Fikus_Nurmagomedov@Vladimir_Tsunami i ostatak GFX team-a. ❤️

Ako sam nekog zaboravio praštajte ne provodim vreme ovde kao nekada da se setim svake osobe, sve vas volim svakako.

@Deity Svaka čast na svim uspesima u predhodnim godinama, a sada idemo još jače.

On 1/1/2025 at 3:36 PM, Ca$h said:

On 1/1/2025 at 4:26 PM, Darkness_Mexicanos said:

Hvala svima na lepim zeljama i tagovima, jos jedna godina je prosla a bice ih vala jos dosta ❤️

da ne bude da nisam nikoga tagovao 

@Xunder @Shea_Toretto @Misko. @Mihael_Donatelo  @Fikus_Nurmagomedov @Zoran_Jaksic  @Zion @Ca$h @Paulaner_Munchen @Enrico Castello @Cipa Corleone^ @Yamato @Airwaves @Rey_William @STANKE @Lalee @Dimke @Canberk_Hegedurs @Ignazio_Baldassare @Ice @HAZZE

Ima jos mnogo ljudi al ne merem vise tagovat 

• Like 10
    • Thanks 6
    • Haha 1
    • Upvote 1

Samo ću vas tag da ne dužim mnogo🥳

@Katarina @Viktorija @Savke @QZR @Narko @Emilya @Noki @Mire @Niki. @Stefan_Miladinovic @Ralphy sve najbolje gospodo botovi🥳🩷

• Like 5
    • Upvote 1

@Bonaparta @Sensivity@Scarlxrd @Inaisvili

Srećna vam nova godina ljudiii, puno zdravlja i veselja i ljubavi naravno. Drago mi je što ste bili tu uz mene da mi učinite bar jedan deo godine zanimljivijom. Volim vas sve i čuvajte mi se, nadam se da ćemo sesti jednom svi da popricamo malo ♥️♥️

@Pasko samo da znate izbegava me zbog ribe neće na kafe...

19 hours ago, Bonaparta said:

Srecna nova godina svima, puno srece, zdravlja i ljubavi u novoj godini vam zelim od srca. 2024. godina je za mene posebna ako gledamo iz ugla dok sam bio tu aktivan na zajednici. Upoznao sam dosta priljatelja sa kojima se jos uvek cujem privatno, jako mi je drago sto sam proslu godinu proveo ovde sa dosta uspeha i dosta trenutaka za pamcenje!

Vidimo se uskoro, vas Bonaparta! ❤️ 
     @Sensivity @Freak @Inaisvili @Edin @Scarlxrd @Dimke @Ivana @Yamato @Rey_William @Misko. @Andra @Deity @Xunder

Nije lepo što teraš na suze. ♥️

• Like 1
    • Thanks 1
    • Upvote 1
    10 minutes ago, Metalac_Metalovic said:

@Deky @Naberius @Adonni_Escobar @Milosevicc @bagzi banovan je,

aaaaaaaaaaa brat mojjj

• Like 1
  • YouTube: Pirgo
  • Ne zelim nikoga tagovati ima ih dosta, naravno zelim da cestitam svima Srecne praznike i Novu Godinu igracima servera, pre svega da ste svi zivi i zdravi sto je najbitnije, nadam se svima puno uspeha u ovoj godini ❤️❤️❤️ 

• Like 1
  • [SA] Vodja Triple O.G
  • zahvalnica za malo jacu ekipu

@Firma @Mulavdic @Stralex @Deuce_Greymont @Joseph_Romano   @Grga. @Fiksi. @Aleksandar^..  @Cheda_Legacy @Vex @Deushane_Willson@Aven @Marylin_Monroe @Aleksa_Novičić @Jeffrey_Corleone @Shaolinac @Milovanovic_Nemanja @Aven walton, adin i damir besirovic

ima jos tu bagre koji su promenuli nikove i ostalo  al evo na brzinu poz za sve 

Edited by Pandurov
    • Like 8
    • Thanks 1
    • Upvote 3
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...