Jump to content

Locked Pinned Featured [2025] Zahvalnica #MEGATHREAD!

Recommended Posts

• princip je uvek isti.
  • [SA] TikToker❤️
  • @Rezy @Tasiic @Dimanic_Uros  @Ilija_Corelli momci s kojima sam najjvise igro samp i sa kojima imam odlicne uspomene

• Like 1
    • Upvote 1

Dosao je i kraj ove godine 2024. zeleo bih da zahvalim mojoj braci i sestrama @Johny_Depp @Psihoaktiv_Trip @Ivana @Kruska @Bertonja @Smicalo @Ljave @Kukson @Tvrtko_Rimac @Zdravko_Koleginic @Kaluu @Edin @Teea @Princess_Ozzana @Nina. @Petar_Maxim @Wright @Villie_Dviar @Enemy rode @Knez. - Obrisan :catwhat:- verovatno sam nekog zaboravio ali eto drago mi je da sam proveo vreme sa vama i sa cs ekipom 😁

I posebno @Ramzes pocivaj brat 💞 🕊️

Edited by Bomber
    • Like 11
  • Bau Putz Mustafoski.
  • @teranzo^ @Demrex @Grgačević @Anonimus @Maude_Escobar @Ramiz ima tu jos neki, ali ovo su mi najjaci ljudi ubedljivo

Edited by Fly.
    • Like 4
    On 1/1/2025 at 5:09 PM, Djosla said:

@Djordje_Popovic^ jedan od rijetkih i starih prijatelja koji su ostali ljudi za razliku od nekih gnjida koji su me čak i zajebali

@Rav_Ravovic. moja desna ruka u TBB-u 2k21, a uz to i bratina i dan danas

@George_Bull kolega i nerazdvojni prijatelj iz RM 2k20, poz od Michael_Jackson

@Jovan_Zecevic stari prijatelj koji me nikad nije zaboravio, čak i kad sam se vratio na SA od nule

@Luka_Mecap kolega citer iz BCC 

@Erikaa koleginica iz BCC

@Srle. stari batonga

@Closterfobic stari batonga

@Uki_Minaj. bratina

@Hottey moj najveći hejter, a ujedno i moj glavni i najsposobniji kolega Anti FBI ekipe, kako smo se spasavali, to ni u filmu nema :D

@Joe_Pacino bratina iz Anti FBI ekipe

@Daksi moj /sms frend :D

@Knightz bratina

i ostalima želim sve najbolje i mnogo uspjeha u 2025.

kraaaljjj

• Like 1
    • Upvote 1
  • “Uspeh ne prašta niko, ja sam to vid’o kad brat me je izdo”
  • mama por favor no habla puerta policia
  • moj svet nije vidljiv tvojim golim okom.
  • On 1/1/2025 at 9:03 PM, Lazar said:

@Preduzetnik @Airwaves @Enrico Castello @Omcikus @Yamato @Amg @ZoRoStyle69 @Aki  i ostali da ne tagujem sve znaju koji su ❤️ 

🥰

• Like 1
    On 1/4/2025 at 6:38 PM, Fly. said:

@teranzo^ @Demrex @Grgačević @Anonimus @Maude_Escobar @Ramiz ima tu jos neki, ali ovo su mi najjaci ljudi ubedljivo

BRAT ❤️ 

• Like 1
  • Its one thing to use a weapon,but another to kill.
  • Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...