Jump to content

Locked Pinned Featured [2025] Zahvalnica #MEGATHREAD!

Recommended Posts

• mama por favor no habla puerta policia
  • @Villie_Dviar @Mile_Trepca jedine real crlje bro

sporcki poz

Edited by martinn
    • Like 2
    • Upvote 1
  • 𝓚𝓸𝓶𝓲𝓽𝓪 𝓕𝓸𝓻𝓮𝓿𝓮𝓻
  • The new one will not be the right one.
  • Aj sase pomerite
  • @Pizon @Spid. @Drca_Dusan @Ubbe The King Of Kattegat.@Zaha@Synergy@Viktorr_Nedeljkovic@Srle.@Manojlović@Luxy @Obilic @Krejzi @Ghacky @Sava_Corleone @Grujicic @meizu xiaomi. @Zooma @Gavra 

Ima jos dosta ljudi, ali sa vecinom sam igrao i dok sam igrao 2021 pa cu ostaviti samo ovoliki broj :D 

• Like 5
    • Thanks 2
    • Upvote 2
    43 minutes ago, Krejzi said:

ZNA SEEEEEE  ❤️ 

• Like 1

@BossTime @Dripac. @irishman @jeremiah. @weedscoff @Ivan_Capponee @peic 
    @Sinisa_Janketic @Ignacio_Villalobos.  @Uros_Capone @Uki_Minaj. i jos dosta starih drugara

naravno  @Aven @Vilgot_Sundqvist @Joseph_Romano @Lavov @Martin_White 

Edited by Christopher_Cotta
    • Like 1
    • Thanks 5

Hvala svim ljudima koji su mi prethodne godine ucinili zanimljivim na ovoj zajednici, jer da vecinski nije bilo njih ne bi igrao ni ja.

Boss Time, Hansovci i gdje god da ima mojih poznanika, zelim im srecnu Novu godinu i sve druge nadolazece praznike.❤️

• Like 3
  • العمل عمل، والصداقة صداقة
  • @Soydere - Dobar čovjek, pomogne kada treba.
    @Alistair_Overeem. - Banovan nubara, znam ga iz STAFF.
    @stoIe - Moj kolega :) <3 
    @Olympic - Rey brate možeš da mi naštimaš da mi stoji ovo moderator. :P 
    @Zion - vođa efbiaj, dobar čovjek i GL na HA. :)

@skanky - znam ga od perioda vođe act, dobar čovjek sa kojima sam se uvijek dobro slagao i nisam imao nesuglasice
    @Cipa Corleone^ - propali ACT

@Yamato - Dobri kolega koji se voli zezat nekad na ozbiljniji način nekada na šaljiv, prema meni uvijek bio pošten prema meni.
    @Edin - Upoznao ga tokom Helper karijere, nikada nije prema meni loše postupio i uvijek je želio ispasti kako fer prema meni, tako i prema ostalima. (Voli da vozi kamione sa 15 hiljada konja pa ga okrene na krivinu).
    @Xunder - Dobar momak sa kojime sam također dobar, tu je i za šalu i za rad, lično sa njim nisam imao nikakvih nesuglasica.
    @Electrician - Štimam mu kapije 😱
    @Dušan - Moje lično iskustvo sa njim dobro uvijek bilo, prema lošim akcijama reaguje srazmjerno, lično sa njim nisam imao problema i ako je nešto trebalo riješiti to mi je i odradio.
    @Peskir - 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
    @Godfather - Moj dobri kolega koji je uvijek bio uz mene i često diskutujemo na profesionalniju stranu. :P
    @Aven - Kolega koji me poštuje i kojeg poštujem.
    @Zivojinovic - Znamo se i od prije, dobili zajedno ban, dobar momak. (Pohvali i Miu ne znam joj tag. :P)
    @Tamara @Emilijq - Vole da idu u paketu, uvijek smo se dobro slagali, sve ostalo znaju :)
    @Hanzo - ❤️
    @Cusko - Znamo se od Sheriffa, sve pohvale. <3
    @Xenon - Ako mu nešto treba javi ti se, ako ti nešto treba javi mu se. :P
    @Roleks - Pazi da ti ne skrene košpica.
    @Kakanj - Moj kolega preko brda.
    @Selmir - Korektan kolega, samo naprijed. :)
    @SOBRANI - Ako me neko dira samo se njemu javit.
    @Karchy - Kamenica, dobar momak. <3

@Uros_Tadic - Njiva i traktori. ❤️
    @James_Flux - Efbiaj kolega, uvijek smo bili složni i u dobrom glasu.
    @Acka @Tanic @Jelenic @Amg @amil. @Hawkas @Midzor @Bloody - Dobri momci. :) <3
    @Fyther - M
    ože derby?
    @Luxy - Pazi da ti ne zagore pljeskavice i čiken nageti.
    @pavic. - Moj ex. kolega. <3
    @Paun. - Može Helper Senior?
    @Lazar - Zaradio prvi minus zbog njega, dobar momak i nismo nikada imali nekih problema. ❤️
    @Airwaves - Čestitam na kečap administratoru, plaćaš ćevape. :D <3
    @Dimke - Uvijek dobri i složni, u dobrom glasu. <3 
    @Enrico Castello - Antičiter i kolega. :) <3

@Sensivity - Idi muzi krave. :0
    @Bonaparta - GYAT.
    @Erakovic - Psovao mi prije, sad je dobar momak. :P 

@Scarlxrd - Kolega. <3 
    @Inaisvili - Dojčland. <3
    @Aki - Rey drajver.
    @Marinac - Čestitke na direktoru i dobar kolega. 🥰

Izvinjavam se ukoliko sam nekoga zaboravio, ima tu još osoba ali jedem suho meso i pišem ovo. 🥐

• Like 26
    • Thanks 7
    • Haha 1
    • Sad 1
    • Upvote 3

@Dokic @Spid. @Undefeatable @Deky @Yamato @Krejzi @Pizon @Viktorr_Nedeljkovic @Deity 

Da ih ne nabrajam sad sve,Hvala svima sto ste mi uljepsali proslu godinu,A nadam se da cemo ovu godinu jos boljom napravit ❤️

• Like 2
    • Thanks 1
    40 minutes ago, Ghacky said:

@Dokic @Spid. @Undefeatable @Deky @Yamato @Krejzi @Pizon @Viktorr_Nedeljkovic @Deity 

Da ih ne nabrajam sad sve,Hvala svima sto ste mi uljepsali proslu godinu,A nadam se da cemo ovu godinu jos boljom napravit ❤️

Ma grmimo i sledecu bre

• Like 2
    4 hours ago, Christopher_Cotta said:

A brat romul

• Like 2
    On 1/2/2025 at 4:54 PM, sojka said:

moj brat @Kristin_Crowley nismo nikako igrali al smo se culi e brate kako je u ceskoj kako je u pragu????

❤️❤️❤️

On 1/2/2025 at 1:10 AM, Shea_Toretto said:

Sretna Nova godina svima ljudi, puno zdravlja srece i veselja :pepoLove:

Zelio bih da se zahvalim svim prijateljima koje sam stekao na ovoj zajednici tokom ovih 8+ godina igranja na druzenju i lijepim momentima, a nadam se da ce ih biti jos.

Hvala i vodjama ACT-a sto su mi dali priliku da se okusam na ovoj poziciji iako su lead ignore i lead afk @Xunder @Noki

Moje drage kolege: @skanky @Misko. @Cipa Corleone^ @Fikus_Nurmagomedov @Pili @Zoran_Jaksic @Markoski @STANKE @Lalee @Mihael_Donatelo

Kao i svi ostali prijatelji iz raznih organizacija, veliki pozdrav za BDT, TVF i LCN kao i za ove momke:

@Velja @Heineken @Joe @Darkness_Mexicanos @Rasholnikov @Branislav @Djurovic @LaV @aleksa hjuki @Milenkovic @Šapić @Mandayli @Mystically @Kallu_Escobar @Myth @Protonix @Cevu_Smith @Dome_Utoka @Pasha_Sa @dolcegabbana @bacitodupenapod @Majstorovic @Skenderija @Spartacus @Beko_De @Pjevac. @Pajke. @deathstroke @santiago_munez @Lexi_Kokovic @Slayer. @Damir Habibovic @Keki @Ayzcloxcy_Grzxcykqn @Degtyarev @Enemy @ivan_xandi @Senid @Sodi @Soydere @vladan @Rocco. @Saki_Bjerregaard @Had @Laky_Aga @Vuchina @Closterfobic @Arkan @Consigliere @durant @Derac sensei @Award @Aljimi @Stefan_Deep @Laza_Petrovic  @Zaha @Harden @Zyn @Coja. @grizli @Sasic_Milan @Šašić 🐊 @Skofild @Duke_Mexicanos @BojanLekic @Jole Ivanovic @Villie_Dviar @Mazi @memento mori @Enzo @Valentino Kazanova i mnogi drugi, ako sam nekoga zaboravio nek' se ne ljuti, stvarno vas ima puno ❤️

I poseban pozdrav za cikmu-firmu @martinez. @John_Sema @John Frah @Ilhan_Sa @Lucas marquez @Kenji_Fujiwara 

:pepoLove:

BakarGANG na rav no zna se znaci nikad jaci nikad ludji niko nije bio od nas..mma ufc k1 bloodsport pokazno sve kao i uvek 

• Upvote 1
    On 1/2/2025 at 6:13 PM, Bonaparta said:

Srecna nova godina svima, puno srece, zdravlja i ljubavi u novoj godini vam zelim od srca. 2024. godina je za mene posebna ako gledamo iz ugla dok sam bio tu aktivan na zajednici. Upoznao sam dosta priljatelja sa kojima se jos uvek cujem privatno, jako mi je drago sto sam proslu godinu proveo ovde sa dosta uspeha i dosta trenutaka za pamcenje!

Vidimo se uskoro, vas Bonaparta! ❤️ 
     @Sensivity @Freak @Inaisvili @Edin @Scarlxrd @Dimke @Ivana @Yamato @Rey_William @Misko. @Andra @Deity @Xunder

On 1/3/2025 at 1:45 PM, Freak said:

@Bonaparta @Sensivity@Scarlxrd @Inaisvili

Srećna vam nova godina ljudiii, puno zdravlja i veselja i ljubavi naravno. Drago mi je što ste bili tu uz mene da mi učinite bar jedan deo godine zanimljivijom. Volim vas sve i čuvajte mi se, nadam se da ćemo sesti jednom svi da popricamo malo ♥️♥️

@Pasko samo da znate izbegava me zbog ribe neće na kafe...

Nije lepo što teraš na suze. ♥️

Posle sto godina udjem na forum i vidim da su me se braca setila ljubim vas <3 @Rey_William @Freak @Bonaparta

• Like 3

Pre svega pozelio bi svima sretnu novu godinu sve najbolje 

A onda bi se zahvalio vlasnicima servera sto su mi dali sansu da igram da najjacem serveru na svetu niko nikad nece preci Skillarenu posle 11 godina Skillarena sija i kad padne mrak najjaca je skoro svaku vece 1k igraca to mi se svidja

Uglavnom hvala vam vlasnici najjaci idemo jos jace Skillarena ima da raste ja cu da reklamiram udjem u promotere Zivela Skillarena @Deity @Xunder 💪

Edited by Nebojsa_Coti
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...