Jump to content

Recommended Posts

APEL Ivan Mesić iz Podgrađa treba našu pomoć!
Ivan Mesić 18-godišnji je mladić iz Podgrađa kojeg život nije mazio. Rođen je s Downovim sindromom, a u njegovu medicinskom kartonu evidentirano je još čak 20 drugih dijagnoz
– Trenutno najveći problem Ivanu pričinjava mnoštvo kamenaca u desnom bubregu zbog kojih trpi strašne bolove. Mokraća mu je puna krvavih ugrušaka, a potencijalno rješenje njegova problema nalazi se u jednoj beogradskoj poliklinici, jer smo kod nas iscrpili sve mogućnosti, nitko mu nije uspio riješiti problem – pripovijeda nam Ivanova majka Ana, od prošle godine udovica.
– Imam još oko 1.000 eura, nekim ranijim akcijama prikupljeno je dodatnih 2.700 eura, a prema grubim procjenama liječenje u Beogradu košta oko 12.000 eura. Stoga sam jednostavno primorana na ovaj način zamoliti sve one koji nam mogu i žele pomoći – dodaje Ana Mesić.
Njezin tekući račun otvoren je kod Privredne banke Zagreb HR1523400093215343737.

ivan-i-ana-mesic-NAS.jpg?w=1200&ssl=1

Ljudi koji nisu iz hrvatske ali su voljni pomoci mogu uplatiti meni preko paypala pa cu na proslediti na hrvatski racun Ivanu

• Like 8
  • Upvote 6
https://www.sarp.gg/forum/topic/1105721-za-ivana/