Jump to content

Locked Zalba na fakciju Ballas

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Dzokna
  • Naziv fakcije na koju se žalite: Ballas
  • Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: Clanovi fakcije
  • Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: Rusell Downs, Mosiah Geruce
  • Razlog žalbe: Visokorangirani clanovi Ballasa koji RPaju Coltove kako bi pobedili u RPu iako ih ne poseduju u developu charactera kako nalaze pravilo.
  • Dokazi: https://imgur.com/a/HsFJZgH
  • Upvote 1
10 minutes ago, Dzokna said:
  • Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: Clanovi fakcije
  • Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: Rusell Downs, Mosiah Geruce
  • Razlog žalbe: Visokorangirani clanovi Ballasa koji RPaju Coltove kako bi pobedili u RPu iako ih ne poseduju u developu charactera kako nalaze pravilo.

14 minutes ago, Dzokna said:

odgovorio na proslu zalbu, evo ima i ovo brate 

tamo cu da se objasnim 

Edited by Rusell Downs

Molim sve koji budu ovo citali, ako imate problem sa clanom fakcije koji nece da rpa odbija rp, troluje i te neke situacije da ne kaci ove zalbe na fakcije jer niste nista postigli s time hvala /// Ako imate problem sa liderom i njegovim vodstvo  fakcije kako stalno upadaju u "vas" set ili vas namjerno smaraju u toku rpa onda kacite zalbu na fakciju valjda znate kako funkcionise zalba na fakciju cijelu org ne 1 3 clana

• Thanks 1
4 minutes ago, Eustacio_Fraga said:

DZOKKNAMALICINKAROS.png.9095329d2a4eb7be8e17b8c9677cc54c.png

I Izbegavam metke u zraku, sta je problem sve cu da vas izlupam?

hahaahhahahahaha editor nas

17a748_a8a3f3d395d842f081dccdcdc0091dbfmv2.jpg.cb0fa0f11f61284199e80c1884fd0af7.jpg

Edited by Dzokna
  • Haha 1
Just now, Eustacio_Fraga said:

sad cu da mu vratim ahhh moment

Pozuri da odradis dvlp kako krades Colt od nekog.. Neces stici covece 

1 minute ago, Dzokna said:

Pozuri da odradis dvlp kako krades Colt od nekog.. Neces stici covece 

smorio si bogu i narodu sa tim forama, fore su ti na nivou nekog deteta drugog osnovne. Ajde se uljudi i civilizuj bratski

2 minutes ago, Rusell Downs said:

smorio si bogu i narodu sa tim forama, fore su ti na nivou nekog deteta drugog osnovne. Ajde se uljudi i civilizuj bratski

Meni nije fora da neko RPa colt koji ne poseduje kako bi pobedio u RPu bratski, pogotovo visoki rank koji to treba da zna odavno a onda se zali na "odbijanje RPa"

Edited by Dzokna
5 minutes ago, Dzokna said:

Meni nije fora da neko RPa colt koji ne poseduje kako bi pobedio u RPu bratski, pogotovo visoki rank koji to treba da zna odavno a onda se zali na "odbijanje RPa"

ok a sta si napisao to pa si editovo

Edited by Rusell Downs

7 minutes ago, Dzokna said:

nisi ti kralju ni znao imamo li ga mi il ne ti si meni htio lupit zalbu radi DMa nekog a nismo te dirnuli xddd 

OzqAU8x6_400x400.jpg.02f9be1d03ac8660d43becc354f03061.jpg

4 minutes ago, Rusell Downs said:

ok a sta si napisao to pa si editovo

dodao drugu recenicu

2 minutes ago, Eustacio_Fraga said:

nisi ti kralju ni znao imamo li ga mi il ne ti si meni htio lupit zalbu radi DMa nekog a nismo te dirnuli xddd 

OzqAU8x6_400x400.jpg.02f9be1d03ac8660d43becc354f03061.jpg

pa nisam znao jer je logicno da r4 ima dvlp za colt ako ga vec koristi, no kada sam pogledao nisam ni imao sta da vidim.. 

• simply the greatest
  • Riješavajte to u žalbama u sklopu organizacije. Zatim ako vam se ne sviđa odluka lidera imate žalbe na lidere.

• Like 1
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...