Jump to content

Miguel Castillo

Recommended Posts

Miguel Castillo – Background priča 

Miguel Castillo rođen je u Ciudad Juárezu, gdje je život bio sve osim lagan. Od malih nogu učio je da se snalazi sam – otac mu je završio u zatvoru zbog pljačke, a majka ga je odgajala sama, prodajući voće na pijaci i perući tuđe kuće. Ulica ga je podučila lekcijama koje nijedna škola nije mogla – kako prepoznati opasnost, kako ćutati kada treba i kome se nikada ne vjeruje.

Nakon što mu je brat ubijen u obračunu dviju rivalskih banda, Miguel je odlučio da više ne gleda sa strane. Nije želio osvetu – želio je mjesto među onima koji ne padaju tako lako. Počeo je slati poruke rođaku u Los Santosu, koji je već bio dio Varios Los Aztecas. Rečeno mu je da dođe ako je spreman živjeti po pravilima ulice, ne za platu, nego za čast, respekt i pripadnost.

Kada je stigao u Los Santos, naselio se u El Corona – kvart gdje su zidovi ispisani plavim grafitima, gdje se zna ko vlada trotoarom. Nije došao s puno riječi, ni s puno para – ali je došao sa srcem i odanošću. Počeo je obavljati sitne poslove za starije – izviđanje, čuvanje uglova, dostava “paketa” bez pitanja.

Njegovi dani su jednostavni: probudi se rano, izađe na ulicu, sluša, gleda, uči. Ne traži pažnju, ne diže glas, ali gleda u oči svakom ko mu priđe – jer zna da će doći dan kad će morati pokazati zube. Zasad, njegova snaga leži u tome što ga niko ne primjećuje – a to je često najopasnija pozicija.

Iako još nov u svemu ovome, Miguel nosi boje sa ponosom. U njegovom pogledu se ne vidi strah – vidi se strpljenje. Zna da svaki stub ove bande počinje s jednim korakom na betonu.

START 750 $

Edited by Nidal_Jakubovic
1 hour ago, Nidal_Jakubovic said:

hvala puno popravio sam pa mozes pogledati opet a ako imas jos neke savjete molim te otvorio PM

Ako ti je do estetike screenova, dobro je, samo odvoji tekst od ivice i rasporedi ga na vise screenova (ako imas 10 recenica, rasporedis pola pola na 2 screena sa 5 recenica) i ne moras stavljati ovaj tekst

23 minutes ago, Nidal_Jakubovic said:

+1750

-35g Gljiva

Ukupno 4000$

4 hours ago, cuh said:

Ako ti je do estetike screenova, dobro je, samo odvoji tekst od ivice i rasporedi ga na vise screenova (ako imas 10 recenica, rasporedis pola pola na 2 screena sa 5 recenica) i ne moras stavljati ovaj tekst

znam da nemoram ali je lakse meni da znam tacno sa cim raspolazem hvala na savjetima