[SA] Average Staff Enjoyer Dražen^ Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Vaše Ime i Prezime: Drazen Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): @Gabri (Naravno da ce raditi sta hoce i da ce menjati nick svaki dan i da na forumu nece imati nick kao IG. )) Razlog žalbe: Mutiranje Obrazloženje: U toku pursuit-a i Shots Fired-a od strane naseg Officera (busenje guma) on nas sve kill-a? Niko nije u njega pucao.. Ovaj RPE tim je uzasan i podhitno treba promeniti te ljude i skloniti odredjene sa tih pozicija. KONSTANTAN TROLL od strane RPE tima je prosto ponizavajuc.. Zapitamo se da li ovde uopste vredi truditi se ako clanovi RPE tima koriste skripte, fixaju vozila sebi preko cleo skripti.. (Prolaze kroz ograde kao da ne postoje a mi bukvalno metar iza njih udaramo o ograde i kasnimo za njima? ) Stanje na serveru sa RPE timom je uzasno. Nas predlog je kao sto je bilo sa RP-om na serveru. Privremeno ga ugasiti i sacekati neko vreme da se neki novi ljudi pojave i da im se lepo da sansa. A ne ovoj gospodi kojima je do RPE-a stalo ocito zbog komandi i permisije... Dokazi: https://imgur.com/a/4z1XbVq 1 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1127507-zalba-na-rpe-a-gabriel_mendoza/
EAST. 1960 Robert_Ford Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) 14 minutes ago, Dražen^ said: Vaše Ime i Prezime: Drazen Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): @Gabri (Naravno da ce raditi sta hoce i da ce menjati nick svaki dan i da na forumu nece imati nick kao IG. )) Razlog žalbe: Mutiranje Obrazloženje: U toku pursuit-a i Shots Fired-a od strane naseg Officera (busenje guma) on nas sve kill-a? Niko nije u njega pucao.. Ovaj RPE tim je uzasan i podhitno treba promeniti te ljude i skloniti odredjene sa tih pozicija. KONSTANTAN TROLL od strane RPE tima je prosto ponizavajuc.. Zapitamo se da li ovde uopste vredi truditi se ako clanovi RPE tima koriste skripte, fixaju vozila sebi preko cleo skripti.. (Prolaze kroz ograde kao da ne postoje a mi bukvalno metar iza njih udaramo o ograde i kasnimo za njima? ) Stanje na serveru sa RPE timom je uzasno. Nas predlog je kao sto je bilo sa RP-om na serveru. Privremeno ga ugasiti i sacekati neko vreme da se neki novi ljudi pojave i da im se lepo da sansa. A ne ovoj gospodi kojima je do RPE-a stalo ocito zbog komandi i permisije... Dokazi: https://imgur.com/a/4z1XbVq Stanje u PD je takvo da PO1 koristi M4 za tiredown koji magicno zavrsava u moje vozilo? Ne znam. Killovan si za to skucavanje i konstantno pucanje na nas bez ikakvog razloga. Kada te pitam sto, odgovaras mi da nemam mozga i da se okupam? Dobio si mute, a liderima su poslate sve tvoje slike za taj driveby. @Matias_Verga @Declan_Ashford Moze da potvrdi sta smo pricali kada smo ga pomerili i sta ti radis tokom pursuita. I posto vidim da nisi sigurno prosao ni kroz manual, tiredown ti ide kada je suspect ARMED i to radi Officer sa kvalifikacijom za AR, a ne Police Officer I. Nit sam bio armed, nit sam te napao na bilo koji nacin, bezao sam ti normalno. Upotreba sile - Lethal sila ti je zadnja opcija, imalo vas je dovoljno i za spike da se postavi jer sam vozio istom rutom 10 minuta. Pozic. https://imgur.com/a/COxJ5vX https://imgur.com/a/CHrNBqB https://imgur.com/a/VWGY8Mk Edited 9 hours ago by Robert_Ford Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1127507-zalba-na-rpe-a-gabriel_mendoza/#findComment-6119002
[SA] Average Staff Enjoyer Dražen^ Posted 9 hours ago Author Share Posted 9 hours ago (edited) Jel ti mislis da je u RL tako stanje sjajno i bajno i da svi Officeri resavaju sve recima? Predlazem ti da se informises malo i pogledas PoliceActivity i da sagledas sta zapravo rade PRAVI officeri u RL situacijama koje je odlicno primeniti u sampu ovde.. u LAW rpu sam od Emilovog SD-a, i dan danas volim LAW rp i rpacu ga dugo i dugo. Nece me sigurno " g E n g " i RPE koji ja ne znam da li si uopste zasluzio uciti sta i kako? Pogledanih policeActivity videa imam milion i ogroman broj stvari sam tu naucio.. Ako si imalo covek podrzaces predlog da se RPE tim ugasi na neko vreme posto je stanje sa RPom na serveru uzas. Ne samo ti nego i postovane kolege.. Jer te vase cleo scriptice itd ne verujem da su dozvoljene.. A o tome sto vasi rperi rade LTA necemo ni govoriti jer je to sramota. EDIT: Da se nadovezem za moj mute, sta je ruzno reci da se neko okupa? To nije nikakva uvreda i od kad se za iznosenje svog misljenja da gospodin ne zasluzuje RPE-a dobija mute? Hvala Edited 9 hours ago by Dražen^ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1127507-zalba-na-rpe-a-gabriel_mendoza/#findComment-6119009
Declan_Ashford Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Drazen je tokom pursuita koji je trajao dosta dugo naredio Dominicu da uradi driveby sa m4 i zapocne sprayati sa istim iz kruzera. Taj spray na suspecta uopste nije bio neophodan. Clanovima je odma posle pursuita i kratke rasprave ocitana lekcija. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1127507-zalba-na-rpe-a-gabriel_mendoza/#findComment-6119012
El Grande Matias_Verga Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) 21 minutes ago, Robert_Ford said: Stanje u PD je takvo da PO1 koristi M4 za tiredown koji magicno zavrsava u moje vozilo? Ne znam. Killovan si za to skucavanje i konstantno pucanje na nas bez ikakvog razloga. Kada te pitam sto, odgovaras mi da nemam mozga i da se okupam? Dobio si mute, a liderima su poslate sve tvoje slike za taj driveby. @Declan_Ashford Moze da potvrdi sta smo pricali kada smo ga pomerili i sta ti radis tokom pursuita. I posto vidim da nisi sigurno prosao ni kroz manual, tiredown ti ide kada je suspect ARMED i to radi Officer sa kvalifikacijom za AR, a ne Police Officer I. Nit sam bio armed, nit sam te napao na bilo koji nacin, bezao sam ti normalno. Upotreba sile - Lethal sila ti je zadnja opcija, imalo vas je dovoljno i za spike da se postavi jer sam vozio istom rutom 10 minuta. Pozic. https://imgur.com/a/COxJ5vX Drazen ce biti izbacen iz organizacije kad budem za PC Edited 9 hours ago by Matias_Verga Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1127507-zalba-na-rpe-a-gabriel_mendoza/#findComment-6119025
1346. Bobby_Baccalieri Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago (edited) Ti si okacio zalbu u kojoj si se vise puta zalio na uzasnost RPE Tima nego samog Sahovica. Plus si uspeo da napravis jos vecu ironiju time sto ti je on poslao slike gde ga dmas i terorises sa M4. Da neces da mozda tebi damo RPEa pa da nas vodis sve zajedno na T2. A ovo da RPE fixa sebi vozila, lepo slikas, snimis i posaljes i kazni se za rpe abuse, kakve veze ima fixanje, udaranje u ogradu i uzasnost rpe tima sa prekrsenim pravilima u ovom slucaju? 32 minutes ago, Dražen^ said: Jel ti mislis da je u RL tako stanje sjajno i bajno i da svi Officeri resavaju sve recima? Predlazem ti da se informises malo i pogledas PoliceActivity i da sagledas sta zapravo rade PRAVI officeri u RL situacijama koje je odlicno primeniti u sampu ovde.. u LAW rpu sam od Emilovog SD-a, i dan danas volim LAW rp i rpacu ga dugo i dugo. Nece me sigurno " g E n g " i RPE koji ja ne znam da li si uopste zasluzio uciti sta i kako? Pogledanih policeActivity videa imam milion i ogroman broj stvari sam tu naucio.. Ako si imalo covek podrzaces predlog da se RPE tim ugasi na neko vreme posto je stanje sa RPom na serveru uzas. Ne samo ti nego i postovane kolege.. Jer te vase cleo scriptice itd ne verujem da su dozvoljene.. A o tome sto vasi rperi rade LTA necemo ni govoriti jer je to sramota. EDIT: Da se nadovezem za moj mute, sta je ruzno reci da se neko okupa? To nije nikakva uvreda i od kad se za iznosenje svog misljenja da gospodin ne zasluzuje RPE-a dobija mute? Hvala E top, bas nam je osoba sa toliko iskustva poput tebe trebala. Javices mi se u privatnoj poruci gde cemo porazgovarati i proveriti tvoje znanje o lawu. Ako je zapravo besprekorno, ubacicemo te u RPE tim momentalno. Ne salim se uopste, ozbiljan sam. Edited 8 hours ago by Bobby_Baccalieri Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1127507-zalba-na-rpe-a-gabriel_mendoza/#findComment-6119050
[SA] Average Staff Enjoyer Dražen^ Posted 8 hours ago Author Share Posted 8 hours ago (edited) 11 minutes ago, Bobby_Baccalieri said: Ti si okacio zalbu u kojoj si se vise puta zalio na uzasnost RPE Tima nego samog Sahovica. Plus si uspeo da napravis jos vecu ironiju time sto ti je on poslao slike gde ga dmas i terorises sa M4. Da neces da mozda tebi damo RPEa pa da nas vodis sve zajedno na T2. A ovo da RPE fixa sebi vozila, lepo slikas, snimis i posaljes i kazni se za rpe abuse, kakve veze ima fixanje, udaranje u ogradu i uzasnost rpe tima sa prekrsenim pravilima u ovom slucaju? E top, bas nam je osoba sa toliko iskustva poput tebe trebala. Javices mi se u privatnoj poruci gde cemo porazgovarati i proveriti tvoje znanje o lawu. Ako je zapravo besprekorno, ubacicemo te u RPE tim momentalno. Ne salim se uopste, ozbiljan sam. Btw gresis ako mislis da bih ja trollovao i to sto spominjes T2 nema veze sa mozgom molim te osvesti se, RPE si. Valjda si zreo za tu poziciju posto po ovim komentarima vidim da nisi? Nisam nigde spomenuo da meni treba RPE da se da itd to je jadno sto spominjes jer to naravno kao sto rekoh nisam ni naveo.. Klasika da ces mi dati odgovor da samo " snimim, slikam itd " ako RPEovi ili obicni igraci to rade.. A da neces mozda kao ugledan RPE clan da mozda porazgovaras lepo sa njima da se uozbilje, da igraju legit, da ne trolluju uopste? Cak se i nas Lider zalio na RPE-a.. Toliko o tome da je nesto ozbiljno po pitanju tog tima. Nikoga ja ne hejtujem licno niti imam lose misljenje o bilo kome od Vas, samo stvarno ste po pitanju Skill Arene ne)ozbiljni.. Ja razumem da je 2025 godina da nikome nije toliko stalo do SAMP-a da ga sad ogroman broj ljudi ne shvata ozbiljno ali. Uzeo si RPE-a ? Zar ne treba da se trudis i zalazes za RP na serveru da sve bude kako treba, da sve normalno funkcionise? Tu je glavni problem aktivnost.. Jedini RPE je taj Gabriel koji je ocito zbog trolla i komandi tu.. Niti vidimo da nesto ozbiljno RP-a.. Da kontrolise RP na serveru niti da se trudi oko bilo cega? Tu je naravno da nas prati, da bezi i da se vozika jer mu je to ocito najzanimljivie.. Edited 8 hours ago by Dražen^ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1127507-zalba-na-rpe-a-gabriel_mendoza/#findComment-6119053
[SA] Average Staff Enjoyer Dražen^ Posted 8 hours ago Author Share Posted 8 hours ago 9 minutes ago, Bobby_Baccalieri said: Ti si okacio zalbu u kojoj si se vise puta zalio na uzasnost RPE Tima nego samog Sahovica. Plus si uspeo da napravis jos vecu ironiju time sto ti je on poslao slike gde ga dmas i terorises sa M4. Da neces da mozda tebi damo RPEa pa da nas vodis sve zajedno na T2. A ovo da RPE fixa sebi vozila, lepo slikas, snimis i posaljes i kazni se za rpe abuse, kakve veze ima fixanje, udaranje u ogradu i uzasnost rpe tima sa prekrsenim pravilima u ovom slucaju? E top, bas nam je osoba sa toliko iskustva poput tebe trebala. Javices mi se u privatnoj poruci gde cemo porazgovarati i proveriti tvoje znanje o lawu. Ako je zapravo besprekorno, ubacicemo te u RPE tim momentalno. Ne salim se uopste, ozbiljan sam. Nema potrebe za nervozorom, nerviras se bez razloga.. Samo me boli sto su RPE-ovi danas na serveru tu zbog komandi i pozicije a ne zbog samog RP-a. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1127507-zalba-na-rpe-a-gabriel_mendoza/#findComment-6119058
1346. Bobby_Baccalieri Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Dražen^ said: Brat, ti vrv nisi u LAW org bio u zivotu nigde. Btw gresis ako mislis da bih ja trollovao i to sto spominjes T2 nema veze sa mozgom molim te osvesti se, RPE si. Valjda si zreo za tu poziciju posto po ovim komentarima vidim da nisi? Nisam nigde spomenuo da meni treba RPE da se da itd to je jadno sto spominjes jer to naravno kao sto rekoh nisam ni naveo.. Klasika da ces mi dati odgovor da samo " snimim, slikam itd " ako RPEovi ili obicni igraci to rade.. A da neces mozda kao ugledan RPE clan da mozda porazgovaras lepo sa njima da se uozbilje, da igraju legit, da ne trolluju uopste? Cak se i nas Lider zalio na RPE-a.. Toliko o tome da je nesto ozbiljno po pitanju tog tima. Nikoga ja ne hejtujem licno niti imam lose misljenje o bilo kome od Vas, samo stvarno ste po pitanju Skill Arene ne)ozbiljni.. Ja razumem da je 2025 godina da nikome nije toliko stalo do SAMP-a da ga sad ogroman broj ljudi ne shvata ozbiljno ali. Uzeo si RPE-a ? Zar ne treba da se trudis i zalazes za RP na serveru da sve bude kako treba, da sve normalno funkcionise? Tu je glavni problem aktivnost.. Jedini RPE je taj Gabriel koji je ocito zbog trolla i komandi tu.. Niti vidimo da nesto ozbiljno RP-a.. Da kontrolise RP na serveru niti da se trudi oko bilo cega? Tu je naravno da nas prati, da bezi i da se vozika jer mu je to ocito najzanimljivie.. Burazeru koji breakdown od odgovora. Niko te nije napao, vredjao ili bilo sta dok ti nas jesi hahahhahaah. Rekao sam ono sto je cinjenica, u lawu na skill areni nisam bio, to si pogodio, sto mi ne oduzima pravo da imam odredjeno znanje o istom jer sam okruzen law rperima od kojih sam dosta dosta pokupio plus igrao na drugim zajednicama. Verovatno dosta vise nego sto trenutni prirurcnik ima sve ukupno. Ne vredjam vas prirucnik, jer vec vidim kako breakdownujes i vredjas me opet kako vas vredjam umesto motivisem nego kazem. Ja u odgovoru koji ces napisati bih zeleo da mi opises upotrebu sile i proceduru koju si iskoristio i imao pravo kad si ga ispucao na sred ulice sa M4. Ja sam ti zapravo ponudio da odradis test poznavanja tvog znanja i ako polozis dam ti rpea. Ne znam gde si ti tu video preispitivanje, sumnju, kritiku, vredjanje tvog znanja. Zato sto te nisam podrzao u zalbi gde nisi u pravu ja se ne zalazem i trudim? Dodji i pomozi nam, eto, ja stvarno ne vidim problem i zasto se ti vredjas tu. Jel imas znanje, aktivan si, mislis da si dobar, top, nama treba neko takav. Ja se trudim da budem ugledan, evo, dok ti sedis ovde i pljujes po svima nama petu poruku za redom, ja ti i dalje odgovaram normalno i nisam te uvredio ni jednom. Okacilo je 30 ljudi zalbe, 97% je odbijeno, jel broj zalbi odraz slabosti rpe tima ili odraz toga da igraci danas samo zele da ih sazaljeva neko dok niko ne pokusava da promeni nista? Da, istina je, 2025. godina je, cinjenica je da vecinu ne zanima ovo kao sto je nekad. Ali zar ti mislis da bih se ja cimao da vratim sve topice i okupim ove ljude koji igraju zato sto mrzimo ovo? Mi zelimo da svima vama omogucimo da igraju kako zele, jel su rigorozna pravila, skoro ih ni nema. Pola ljudi koji ti rpaju ovde su uveliko na gta5 i samo igraju ovde jer imaju neke ljude koje vole ili pronalaze neku drugu car u sampu. Zao mi je ali ja ne mogu da mobilizujem ljude da rade 24 sata, a ni ne planiram. Broj ljudi koji su iole za ovu poziciju su ili vec tu ili u vazi razmatranja ili su radili neke stvari u proslosti koje ne mogu da im se oproste. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1127507-zalba-na-rpe-a-gabriel_mendoza/#findComment-6119069
[SA] Average Staff Enjoyer Dražen^ Posted 8 hours ago Author Share Posted 8 hours ago Vidi, stvarno nemam nameru nikoga da vredjam jedino sto sam rekao j Rekao sam da rade AA da koriste svasta skripte, cheat-ove itd. Slozili ste se sa mnom da je stanje lose na serveru. A zasto se onda ne poradi na tome? Zasto lepo ne napravite sastanak sa dosta RP-era, igraca cak i Staffom i lepo da se situacija sagleda i resi. Za sve postoji resenje, pogtovo za ovo sto nam oni rade. Mi koji smo legit i koji smo aktivni tu smo i trudimo se nagrabusicemo.. Pogledao sam takodje na forumu koliko ima RPE-ova, RP admina i vodja. 8 RPE-ova, 2 RP Admina.. U toku bilo kojeg doba dana da udjete i ukucate komandu /rpeovi Nece videti apsolutno nikog. To je takodje tuzno. Stvarno nemam nameru niti ikoga zelim da vredjam ali me postupci zacudjuju i to sto rade nama PD clanovima. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1127507-zalba-na-rpe-a-gabriel_mendoza/#findComment-6119087
1346. Bobby_Baccalieri Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Just now, Dražen^ said: Vidi, stvarno nemam nameru nikoga da vredjam jedino sto sam rekao j Rekao sam da rade AA da koriste svasta skripte, cheat-ove itd. Slozili ste se sa mnom da je stanje lose na serveru. A zasto se onda ne poradi na tome? Zasto lepo ne napravite sastanak sa dosta RP-era, igraca cak i Staffom i lepo da se situacija sagleda i resi. Za sve postoji resenje, pogtovo za ovo sto nam oni rade. Mi koji smo legit i koji smo aktivni tu smo i trudimo se nagrabusicemo.. Pogledao sam takodje na forumu koliko ima RPE-ova, RP admina i vodja. 8 RPE-ova, 2 RP Admina.. U toku bilo kojeg doba dana da udjete i ukucate komandu /rpeovi Nece videti apsolutno nikog. To je takodje tuzno. Stvarno nemam nameru niti ikoga zelim da vredjam ali me postupci zacudjuju i to sto rade nama PD clanovima. Smatras li da je resenje kacenje zalbi i napadanja RPE Tima. I sta da radimo mi na sastanku rpera, mi predloge primamo u svakom trenutku, ako su dobri, usvojice se. Ja sam se licno zalagao za to da ima mali broj RPEova kako ne bi pravili inflaciju kao pre. Ova pozicija nekad je bila olicenje nekog ko zasluzuje neko postovanje ako je ima. Kroz ovaj tim se prosetao svako, ko je trebao i ko nije. Jel ja smatram da sam zasluzio RPEa nakon sto nisam igrao ovde aktivno od 2022-3? Ne, mislim da ne zasluzujem. Ali kada je ovo vec skrnavljeno do nepopravljivih mera, barem cu probati da budem neko vredan rpea tako sto cu raditi nesto dobro. Ali meni niko ne pise nista, napisite mi predloge, predlozite nekog, jel zelite konkurse za rpea? Eto, posto je potencijalni problem mali broj RPEova, otvoricemo konkurse ovih dana, 80% vam ovo najavljujem. Videcemo da li ce to promeniti nesto za pocetak. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1127507-zalba-na-rpe-a-gabriel_mendoza/#findComment-6119094
[SA] Average Staff Enjoyer Dražen^ Posted 7 hours ago Author Share Posted 7 hours ago Sve kapiram, hvala. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1127507-zalba-na-rpe-a-gabriel_mendoza/#findComment-6119136
Recommended Posts