Jump to content

Zahtev za CK - Dantrell_Dunham

Recommended Posts

• Izvršioci CK-a (Vaše Ime_Prezime i Imena_Prezimena svakog pojedinca koji je učestvovao u CK-u): Benito_Yepes, Rahard_Crawford, Uros_Ljubovic, Raquan_Reese i Kenneth_Brooks 
  • Meta CK-a (Ime_Prezime osobe koju pokušavate CK-ati): @Dantrell_Dunham
  • Razlog CK-a (Detaljan razlog za izvršenje CK-a): Pokazivanje dominacije i uspostavljanje da smo mi trenutno NO.1 OKG trenutno ne samo u Los Santosu nego u citavom San Andreasu, Dantrell i njegova grupa Ruthless Vagos su saradjivali sa nasim neprijateljima tacnije sa rivalnim DTO organizacijom i prilikom toga je nas intel/i sam @Maldini kada smo ga uhvatili priznao da je Dantrell hteo da unisti skroz nase saveznike (Varrios Los Aztecas) kroz taj kartel i da se pomazu medjusobno.
  • Objašnjenje situacije: Ovako, sve je pocelo od kada smo krenuli u beef sa Grupo Muerte - Gulf Kartel koja je bila CK-ana od strane Las Venturas Crewa, poslat je od nas INTEL koji je bio high council kod njih (Miguel_Ojeda) i isprican mu je plan od strane Juan_Martinez da ce opljackati pumpu i da saradjuju sa vagosima - Imgur: The magic of the Internet . Las Venturas crew hvata Gulf Kartel i nakon cega Juan Martinez bukvalno cinkari citavu organizaciju i njihove planove - Imgur: The magic of the Internet . Nas posrednik sklapa savez i sa Kilo Tray Ballasima posle nekog odredjenog vremena (slika je umrla pitacu @Rafael_Sousa da je vrati opet) Ulazim ingame i vidim Ballase kako stoje na nasem turfu i dalje mozete sami da vidite sta se desava. - Imgur: The magic of the Internet . Kada sam ga pitao u kakvom je stanju na /do rekao je da je mrtav i ja sam mu rekao da je to automatski CK sobzirom da nije ubacen u deathmode niti je zaklan niti ista, imao je 3-4 metaka u stomaku ni jedan u glavi time forsirajuci svoju smrt. Ubijam ga u mesari dokazivajuci svima pa cak i Ballasima da smo NO.1 OKG/DTO organizacija trenutno u San Andreas Stateu.
  • Glavni dokazi (Original F8 slike i snimci koji nisu editovani): sve gore
  • Dodatni dokazi (Develop karaktera, dodatna objašnjenja): sve gore
Edited by padre
  • Like 2
  • Haha 1
  • Upvote 5
3 minutes ago, Teo_Petko said:

Screenshot(378).png.61dbf2f01a35d1895eb246c13380f79c.pngScreenshot(380).png.1e41c87a89b3201e12f14937617e7f21.pngScreenshot(381).png.ecc639624cea6e7085bfc32ad41b6aa7.pngScreenshot(383).png.3c2ad9a7d3cea7dfb5b82c87f6d883ad.pngScreenshot(384).png.bbb133e967bb065d657e7037610230fc.pngScreenshot(385).png.806807ac036f8860a903e6887a4e29b7.pngScreenshot(386).png.d704d8a77790e3f00508736ff785c5d4.pngScreenshot(387).png.e88522f750770a0f34daba262925b295.png

Pa sta ja imam veze sa ovime i ne razumem tvoj kontra-argument sa ovim slikama sto se tice Paklenog? - Pakleni bi bio CK-an na ovaj ili na onaj nacin, skroz nebitno. Meni je svakako bio plan da vam uletim i da vas pokoljem sve zajedno sa tim Paklenim jer imam oruzije za to. Svakako ti decku nisi dao pravo da se ODBRANI ovde i samim tim si odradio RP2WIN jer si ti tokom procesa dok te neko izvlaci iz kola odradio /me izvlaci pistolj i krece pucati individuu ? Znas koliko je tesko zapravo izvuci pistolj dok nad tobom neko vrsi pritisak da te izvlaci, da te hvata dok te drzi, tesko je da uzmes pistolj uopste a ne da ga ispucas na mrtvo ime.

• Upvote 1
  • simply the greatest
  • Smanjite spam sa nepotrebnim komentarima, ako nemate komentara oko CKa onda ne pišite ništa ili ide warn.

46 minutes ago, padre said:
    • Izvršioci CK-a (Vaše Ime_Prezime i Imena_Prezimena svakog pojedinca koji je učestvovao u CK-u): Benito_Yepes, Rahard_Crawford, Uros_Ljubovic, Raquan_Reese i Kenneth_Brooks 
    • Meta CK-a (Ime_Prezime osobe koju pokušavate CK-ati): @Dantrell_Dunham
    • Razlog CK-a (Detaljan razlog za izvršenje CK-a): Pokazivanje dominacije i uspostavljanje da smo mi trenutno NO.1 OKG trenutno ne samo u Los Santosu nego u citavom San Andreasu, Dantrell i njegova grupa Ruthless Vagos su saradjivali sa nasim neprijateljima tacnije sa rivalnim DTO organizacijom i prilikom toga je nas intel/i sam @Maldini kada smo ga uhvatili priznao da je Dantrell hteo da unisti skroz nase saveznike (Varrios Los Aztecas) kroz taj kartel i da se pomazu medjusobno.
    • Objašnjenje situacije: Ovako, sve je pocelo od kada smo krenuli u beef sa Grupo Muerte - Gulf Kartel koja je bila CK-ana od strane Las Venturas Crewa, poslat je od nas INTEL koji je bio high council kod njih (Miguel_Ojeda) i isprican mu je plan od strane Juan_Martinez da ce opljackati pumpu i da saradjuju sa vagosima - Imgur: The magic of the Internet . Las Venturas crew hvata Gulf Kartel i nakon cega Juan Martinez bukvalno cinkari citavu organizaciju i njihove planove - Imgur: The magic of the Internet . Nas posrednik sklapa savez i sa Kilo Tray Ballasima posle nekog odredjenog vremena (slika je umrla pitacu @Rafael_Sousa da je vrati opet) Ulazim ingame i vidim Ballase kako stoje na nasem turfu i dalje mozete sami da vidite sta se desava. - Imgur: The magic of the Internet . Kada sam ga pitao u kakvom je stanju na /do rekao je da je mrtav i ja sam mu rekao da je to automatski CK sobzirom da nije ubacen u deathmode niti je zaklan niti ista, imao je 3-4 metaka u stomaku ni jedan u glavi time forsirajuci svoju smrt. Ubijam ga u mesari dokazivajuci svima pa cak i Ballasima da smo NO.1 OKG/DTO organizacija trenutno u San Andreas Stateu.
    • Glavni dokazi (Original F8 slike i snimci koji nisu editovani): sve gore
    • Dodatni dokazi (Develop karaktera, dodatna objašnjenja): sve gore

evo vam dokaz okacen u fakciji