Jump to content

Zalba na fakciju - THE GR22N NATION

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Sandzaklija
  • Naziv fakcije na koju se žalite: THE GR22N NATION
  • Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: Clan fakcija (treci po redu u hijerarhiji fakcije, Big Vago (sgt at arms))
  • Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: @alejandro, Diego_Tejedor in game
  • Razlog žalbe: Nacionalizam neki kao, pogodilo brata in game sto su pali 2v1 i izgubili vestove prije neki dan pa se odlucio za nacionalizam na nasem threadu karaktera. Ne bih ni kacio zalbu da chris hoce kikat njega iz fakc
  • Dokazi: https://imgur.com/a/GCiEQXVhttps://imgur.com/a/8fYQI2W
Edited by Sandzaklija
  • Sandzaklija changed the title to Zalba na fakciju - THE GR22N NATION
  • simply the greatest
  • "ne bi ni kacio zalbu da chris oce kickat iz fakcije", frende "bratko", lezim u krevetu na mobu, spavam, nece bit smak svijeta ako ga sutra kickam iz fakcije. uz to ne znam sto mene napadate svi, nemam pristuo njegovom kompu da umjesto njega obrisem komentar, kako da ga sprijecim?

Just now, babypluto. said:

"ne bi ni kacio zalbu da chris oce kickat iz fakcije", frende "bratko", lezim u krevetu na mobu, spavam, nece bit smak svijeta ako ga sutra kickam iz fakcije. uz to ne znam sto mene napadate svi, nemam pristuo njegovom kompu da umjesto njega obrisem komentar, kako da ga sprijecim?

Bracoo, niko te napo nije daleko bilo top sam sa tobom, na disc si napiso da ne mozes nista uraditi povodom toga. To sam i rekao samo u drugom smislu.

• simply the greatest
  • onda neka se prihvati zalba, sutra ce bit rijeseno i idemo dalje... ne da mi se raspravljat sa 300 ljudi na sve strane

• Like 1
    • cuh locked this topic

@babypluto. Da li je član izbačen iz fakcije?

Samo pluto ima pravo na reply, ako neko drugi bude pisao dobija warn.

Edited by cuh
    • cuh unlocked this topic