Jump to content

Zalbica

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Toxic
  • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): @Bobby_Baccalieri
  • Razlog žalbe: Bespotreban jail za nonrp 
  • Obrazloženje: 
  • Dokazi:KLIK

pitala me jesam li je je varo reko nisam

https://imgur.com/a/XaEI1KN - Evo ti slike burazeru, druga noc za redom unistavate svakom ko dise igru. Opstina kao jedna od najaktivnih lokacija je po drugi put veceras ugasena lagovanjem servera attachevima, vatrama i slicno. Meni je igra prvom crashala 3 puta jer igram na rperskom gta, a ne nekome ko ima losiji kompjuter/laptop ne bi ni mogao da kroci. Nadjite nesto pametnije da radite, verujte mi da ne terate inat nama, terate inat svim igracima koji su ili novi ili samo hoce da se voze pored opstine. Ako hocete da protestujete, pravac beograd, zapratite instagram profile gde se obavestavaju i idite kao i svi mi.

1 minute ago, Bobby_Baccalieri said:

pitala me jesam li je je varo reko nisam

https://imgur.com/a/XaEI1KN - Evo ti slike burazeru, druga noc za redom unistavate svakom ko dise igru. Opstina kao jedna od najaktivnih lokacija je po drugi put veceras ugasena lagovanjem servera attachevima, vatrama i slicno. Meni je igra prvom crashala 3 puta jer igram na rperskom gta, a ne nekome ko ima losiji kompjuter/laptop ne bi ni mogao da kroci. Nadjite nesto pametnije da radite, verujte mi da ne terate inat nama, terate inat svim igracima koji su ili novi ili samo hoce da se voze pored opstine. Ako hocete da protestujete, pravac beograd, zapratite instagram profile gde se obavestavaju i idite kao i svi mi.

druze kakva igra u pola 12 jailas sve aktivne igrace kakve novi igrace jel mislis da stvarno dolaze novi igrace poput ljude kao vas koji teraju sve zivo 

lepo vas je aven ugasio ne znam ko vas vratio samo kada ne radite nista pametno na serveru 

2 minutes ago, Toxic said:

druze kakva igra u pola 12 jailas sve aktivne igrace kakve novi igrace jel mislis da stvarno dolaze novi igrace poput ljude kao vas koji teraju sve zivo 

lepo vas je aven ugasio ne znam ko vas vratio samo kada ne radite nista pametno na serveru 

Burazeru, sta nas je Aven ugasio, ovo treba i administracija da radi a ne RPE Tim.

Ti bre unistavas svakome igru ko dodje kod opstine, ne moze da se mrdne koliko fps pada i da se prodje. Evo 2 coveka su se javila vec sa slikama da su trazili port koji su dobili jail greskom jer su se nasli slucajno medju vama, odgovor je da, mislim da postoje aktivni igraci koji rade nesto pametnije od vas.

Uzmi covece pa idi na prave proteste, a ne da unistavas ljudima vece koji samo igraju i nemaju veze sa politikom u igri.