Jump to content

Žalba

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Melina
  • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): Bobby_Baccalieri @Bobby_Baccalieri
  • Razlog žalbe: Jailovao je bez razloga dobar broj igrača drugi put za redom 75 minuta.
  • Obrazloženje: Bili smo kod opštine i organizovali protest. Došao je RP admin i posle nekog vremena je sve stavio u jail po 75 minuta zbog 'nonRP RP zona'. Takođe, nismo dobili nijednu opomenu niti obaveštenje da je to zabranjeno — samo nas je bez ikakvog upozorenja SVE kaznio jail-om već drugi put.
  • Dokazi: https://imgur.com/a/NFkqt6F
Edited by Melina
  • Like 2
  • Haha 1
  • Upvote 1

RP najava je napisana 5 puta, to se moze proveriti u logovima. To je nesto sto se ne moze ugasiti kao sto je i /ao, to je razglas citavoj zajednici. Nisi mogla a da ne vidis boldirano crveni tekst gde se javno 5 puta upozorava da se sklonite?

https://imgur.com/a/XaEI1KN - Evo ti slike, druga noc za redom unistavate svakom ko dise igru. Opstina kao jedna od najaktivnih lokacija je po drugi put veceras ugasena lagovanjem servera attachevima, vatrama i slicno. Meni je igra prvom crashala 3 puta jer igram na rperskom gta, a ne nekome ko ima losiji kompjuter/laptop ne bi ni mogao da kroci. Nadjite nesto pametnije da radite, verujte mi da ne terate inat nama, terate inat svim igracima koji su ili novi ili samo hoce da se voze pored opstine. Ako hocete da protestujete, pravac beograd, zapratite instagram profile gde se obavestavaju i idite kao i svi mi.

svakako to nije razlog da nas jailaš sve redom 75 minuta, jailuj ove što su dolazili avionima, helikopterima, gazili nas itd...

ja nisam videla nijednog novog igrača da je bio tu to je samo fraza sa kojom se braniš + niti dolaze novi igrači 

čak su i admini bili na protestu jailaj i njih takođe 

Edited by Melina
10 minutes ago, Melina said:

svakako to nije razlog da nas jailaš sve redom 75 minuta, jailuj ove što su dolazili avionima, helikopterima, gazili nas itd...

ja nisam videla nijednog novog igrača da je bio tu to je samo fraza sa kojom se braniš + niti dolaze novi igrači 

čak su i admini bili na protestu jailaj i njih takođe 

To sto kazes da nema novih igraca je nesto sto ti mozes samo da predpostavljas.

2 igraca su se javili na forumu koji su greskom kaznjeni od strane mene jer su bili samo u prolazu, poslali su dokaze da su samo trazili port i slucajno se nasli tu.

Nadji nesto pametnije da radis, ili mozda jos bolje za sve nas, idi na prave proteste

• Like 1

hahaha smehotresno upoređuješ prave proteste i igru gde smo ušli da se zabavimo i družimo a ne da nas admin svako veče jailuje 75 minuta 

tako ćete zbog vas takvih i vaših postupaka izgubiti igrače 

• Sad 1
4 minutes ago, drip said:

homelander cooked so hard

Nece ljudi da pomognu svojoj drzavi zapravo nego protestuju ispred opstine i unistavaju ljudima igru, jos opravdavaju mucenje obicnih ljudi na igrici

• Like 1
  • Haha 2
6 minutes ago, Bobby_Baccalieri said:

Nece ljudi da pomognu svojoj drzavi zapravo nego protestuju ispred opstine i unistavaju ljudima igru, jos opravdavaju mucenje obicnih ljudi na igrici

kako ti možeš da zaključuješ da li mi podržavamo proteste i koje je naše lično mišljenje?

ušli smo da se zabavimo, a ne da budemo ozbiljne persone koje će nekom uništiti igru

svima je bilo zanimljivo i mislim da nikom nije smetalo 

igrači su se žalili na tvoj pogrešan jail, a ne na nas

krivo mi je što nisam slikala 6-7 tvojih rpera isto sa nama pitam se da li su i oni jailovani

Edited by Melina
6 minutes ago, Melina said:

kako ti možeš da zaključuješ da li mi podržavamo proteste i koje je naše lično mišljenje?

ušli smo da se zabavimo, a ne da budemo ozbiljne persone koje će nekom uništiti igru

svima je bilo zanimljivo i mislim da nikom nije smetalo 

igrači su se žalili na tvoj pogrešan jail, a ne na nas

krivo mi je što nisam slikala 6-7 tvojih rpera isto sa nama pitam se da li su i oni jailovani

e i meni je krivo sto nisi slikala, sledeci put slikaj i posalji nam

Ovi ljudi su budale jer igraju u pola 1 i sprdaju se na normalan nacin. Trebaju da divljaju sa attachima i spamuju kao vi. Da barem protestujete na interesantan nacin, da posedate ispred opstine u park na primer i da se tu sprdate, vi divljate i spamujete na /s KO NE SKACE TAJ JE BOBBY, ne vidi se nista sta neko pise. Dobra sprdnja, bas je interesantno, ne moze do reci neko da dodje i /wave 3 dok se ne uspavamo i odemo.

gWbhcAJ.jpeg

2 minutes ago, Bobby_Baccalieri said:

e i meni je krivo sto nisi slikala, sledeci put slikaj i posalji nam

Ovi ljudi su budale jer igraju u pola 1 i sprdaju se na normalan nacin. Trebaju da divljaju sa attachima i spamuju kao vi. Da barem protestujete na interesantan nacin, da posedate ispred opstine u park na primer i da se tu sprdate, vi divljate i spamujete na /s KO NE SKACE TAJ JE BOBBY, ne vidi se nista sta neko pise. Dobra sprdnja, bas je interesantno, ne moze do reci neko da dodje i /wave 3 dok se ne uspavamo i odemo.

gWbhcAJ.jpeg

ja tebi lično nisam ništa pisala

isto te „budale“ bile su sa nama u 12 uveče i družili smo se dok ti nisi došao

tu je bio i admin zašto nije on rešavao isto situaciju? jer ne želi da nam pokvari igru 

povedi te kako ti nazivaš „budale“ u parkić na klupicu i tamo se vi sprdajte na svoj način daleko od nas 

• Haha 1
1 hour ago, Melina said:

isto te „budale“ bile su sa nama u 12 uveče i družili smo se dok ti nisi došao

Bilo je sve okej dok nisi krenula sa tim protestima.. to je rl politika ubačena na server pun dece. Upala si u loše društvo...
A mogla si umesto transparenta u ruci da držiš nešto mnogo zanimljivije u HQu... Da se fokusiraš na priču koja gradi a ne ona koja razdvaja..

• Like 1
52 minutes ago, cuh said:

Bilo je sve okej dok nisi krenula sa tim protestima.. to je rl politika ubačena na server pun dece. Upala si u loše društvo...
A mogla si umesto transparenta u ruci da držiš nešto mnogo zanimljivije u HQu... Da se fokusiraš na priču koja gradi a ne ona koja razdvaja..

okani se mene druže idi spamuj na druge žalbe