Jump to content

Locked Zalbica

Recommended Posts

Vaše Ime i Prezime:Mauzer_Ankalaev

Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): @Bobby_Baccalieri

Razlog žalbe:jail bez razloga na 75 min 

Obrazloženje: bili mirni protesti likovi dolazili dbali helikopterima avionima bagerima itd meni crashuje igrica udjem tpam se do opstine  budem 10 sekundi tamo i jaila me bobby za non rp  zasto se kažnjavaju ljudi koji su samo stojali kod opstine a ovi koji su DBali avionima i helikopterima clanovi GOVa koji su nas gazili onim cudima za bandere to nista? CLANOVI RP ORGANIZACIJA su bili na protestima citav gsf je dosao sa njihovim liderom da protestuju i vi opet jailate 

Dokazi: https://imgur.com/a/kQWdjEU

Edited by Tendency

Ako su mirni protesti naspamovani attachi, kosturske glave, vatre i silna vozila onda ne zelim da znam da nisu mirni. Spam je bio toliki da neko ko nema pagesize na 40, ne moze da vidi jednu poruku. Pod kamikaze na vas, mislis na Pumpa koji je bacao helikopter, ali zato takodje bio deo protesta i isao /wave 3.

https://imgur.com/a/XaEI1KN - Evo ti slike burazeru, druga noc za redom unistavate svakom ko dise igru. Opstina kao jedna od najaktivnih lokacija je po drugi put veceras ugasena lagovanjem servera attachevima, vatrama i slicno. Meni je igra prvom crashala 3 puta jer igram na rperskom gta, a ne nekome ko ima losiji kompjuter/laptop ne bi ni mogao da kroci. Nadjite nesto pametnije da radite, verujte mi da ne terate inat nama, terate inat svim igracima koji su ili novi ili samo hoce da se voze pored opstine. Ako hocete da protestujete, pravac beograd, zapratite instagram profile gde se obavestavaju i idite kao i svi mi.

Poz momak posto vidim da isto sve stavis  na svaku zalbu 

Prvo ja sam bio citavih 10 sekundi tamo i onda si me jailo, pola 12 je gdje ce novi igrač biti aktivan u to vrijeme 

Drugo nisam ja spamo dodaci imao sam samo svoj attach na sebi to sto su drugi ne znaci da je svako 

Jailo si sve ljude koje su bili kod opstine mozda je bio među nas neki novi igrač i ti si nega jailo 

Kako znas da ljudi u ovom ne podržavaju proteste? kako znaš da ne idu na njih? A to sto je tebi crashala 3 put igrica to si ti kriv fino ako ces kaznjavat veliku količinu ljudi deff gta skini

Ljude u prolazu nove igrače obični ljudi koji su mozda skinuti org kaznu si stavio u jail sa nama

35 minutes ago, Tendency said:

Poz momak posto vidim da isto sve stavis  na svaku zalbu 

Prvo ja sam bio citavih 10 sekundi tamo i onda si me jailo, pola 12 je gdje ce novi igrač biti aktivan u to vrijeme 

Drugo nisam ja spamo dodaci imao sam samo svoj attach na sebi to sto su drugi ne znaci da je svako 

Jailo si sve ljude koje su bili kod opstine mozda je bio među nas neki novi igrač i ti si nega jailo 

Kako znas da ljudi u ovom ne podržavaju proteste? kako znaš da ne idu na njih? A to sto je tebi crashala 3 put igrica to si ti kriv fino ako ces kaznjavat veliku količinu ljudi deff gta skini

Ljude u prolazu nove igrače obični ljudi koji su mozda skinuti org kaznu si stavio u jail sa nama

Tacno, apsolutno sve je istina sto ti kazes. Upravo zbog vasih "protesta", tjst ometanje svega zivot, neduzni ljudi jesu dobili jail jer su se nasli na pogresnom mestu u pogresno vreme.

Ja sam se njima izvinio i sve smo ih oslobodili, slobodno neka se zahvale vama, vi ugledni igraci koji se zabavljate tako sto terorisete aktivnim lokacijama.

Verujte mi da je resenje ovih vasih izivljavanja vrlo prosto, a vi slobodno nastavite da rusite server.

7 hours ago, Bobby_Baccalieri said:

Tacno, apsolutno sve je istina sto ti kazes. Upravo zbog vasih "protesta", tjst ometanje svega zivot, neduzni ljudi jesu dobili jail jer su se nasli na pogresnom mestu u pogresno vreme.

Ja sam se njima izvinio i sve smo ih oslobodili, slobodno neka se zahvale vama, vi ugledni igraci koji se zabavljate tako sto terorisete aktivnim lokacijama.

Verujte mi da je resenje ovih vasih izivljavanja vrlo prosto, a vi slobodno nastavite da rusite server.

Sto si nas jailo onda? Bukv je bio admin sa nama tu on nas je trebao jailat a ne rp admin jer nije rp protest? FBI  postoji sto nisu nas hapsili? 3 clana fbi su bili ispred opstine nije ni jedan se sjetio da daje wl i hapsi Svako ima svoj nacin da se zabavi mi se zabavimo na ovim protestima Ti mozda kroz rp 

I to sto govoris oslobodili smo ih sve ja sam bio kod opstine 10 sekundi i jailan sam

ometao sa /s? moze se chat ugasiti f7 2 put i teraj dalje Za ove sa vatrenim kosturima bakljama znakovima jednostavno vip suspend i tjt nema potrebe nikakve za jail Ovo nije nista kakvi su bili ispred FBI dok se nije uvela safezona tamo DM/non rp vezanje DB fbi članovi na krovu sa sniperom Taz na gun itd i nije niko dobivao jail za to a sad neko dobije jail za ovo mislim da nema smisla, sto stoji ispred opštine i /s radi i za to jail Moze se to riješiti na mnogo više načina Fbi neka hapsi Neka admini mute ove sto rade spam ja licno nisam spamo To sto je rp community bas čuvan ne znaci da sad možete raditi sta hocete

• Rista. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...