Jump to content

Zalba na RPE

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Jeftax
  • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): Qoore_Austin ne mogu da ga nadjem na forumu
  • Razlog žalbe: Los RPE admin
  • Obrazloženje:Ja i drugar smo poceli rp, rekli smo mu vise puta da izadje izvadio sam i pistolj nije hteo da izadje iz vozila, probusio sam gume da ne pobegne i odjednom dobijam za PVE????
  • Dokazi:https://imgur.com/a/LKL1Eps na slici se jasno vidi da je opomenut vise put sto admin verovatno nije video...
Edited by Jeftax
1 hour ago, Jeftax said:

izvatio sam i pistolj nije hteo da izadje iz vozila, probusio sam gume da ne pobegne i odjednom dobijam za PVE????

Da.

Šaljem dokaze sutra.

https://streamable.com/vx6712 

Dok si na RP zonama moras da se pridrzavas RP pravila. 

Takodje si prekrsio i RPS tako sto si usao u tudji set kao random i krenuo da pucas na ljude.

Na snimku si video da nisam pucao nikoga, odbijao je da izadje iz auta takodje i on treba da bude kaznjen za RPS koliko ja znam, ti mu pises sta da radi sto takodje pokazuje njegovo zanje '' RP-a '' bez reci sam, ako sam ja bio kaznjen ocekujem i taj igrac jer nije ni on ispostovao RP pravila

22 minutes ago, Jeftax said:

Na snimku si video da nisam pucao nikoga

Vidi se da si pucao auto, što je Player Vs Envirementre iliti PvE

22 minutes ago, Jeftax said:

odbijao je da izadje iz auta takodje i on treba da bude kaznjen za RPS koliko ja znam

Ne treba jer ga je napao DMer, a ne RPer

23 minutes ago, Jeftax said:

ti mu pises sta da radi sto takodje pokazuje njegovo zanje '' RP-a '' bez reci sam

Pišem mu šta da radi OOC, kakve veze to ima? Lmao.

Jasno je da si ti DMer koji je došao u RP set da uznemirava RPere, ne želiš da poštuješ RP pravila...

Neću se dalje nastavljati sa tobom, objasnio sam ti zašto i kako si dobio kaznu.

Ako stvarno imaš želju da rpaš imaš u RP sekciji topice koji detaljno opisuju RP pravila kojih se moraš držati.. Pređi preko njih i dođi da rpaš u skladu sa pravilima.