Jump to content

Zalba na fakciju - EL INFIERNO CAMINA CON NOSTROS | SAVAGES FROM GUANAJUATO

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Mateo_Pala
  • Naziv fakcije na koju se žalite: Con Nostros
  • Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: Lider / clan
  • Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: Raul_Andino / Diego_Avila
  • Razlog žalbe: Raul i Diego su kruzirali sekcijom GSFa, te su stali tik pored nas. Diego je RPao da ima utoku i RPali su na spanskom...otisli su nakon 5 minuta, te se vratili nakon 2. Tu je nastala pucnjava, Raul i Diego su izasli iz huntleya te krenuli pucati...ni jedan metak nisu falili (Raul mi je napiso smajli 😛 kad sam ga nakon akcije pitao zasto je koristio aim tokom pomenute (dokaz dole) ). Uspili smo ubiti obojicu jer nas je bilo vise, ali su ipak dosta helta skinuli. Cim smo ubili Diega priprmeio je /prihvati smrt, te nije ispostovao nastavak RPa...meni su Rusi IC dali zadatak da saznam tko su hispanci koji nisu Vaghoesi bla bla...trebo sam izvuci nesto iz Diega, ali nisam uspio jer je ucinio sta je ucinio...
  • Dokazi: https://imgur.com/a/zzkeMf9 https://www.youtube.com/watch?v=TVdPpr-Mhwo&ab_channel=Nemac
Edited by Mateo_Pala
  • Haha 1
  • Upvote 1
1 hour ago, Mateo_Pala said:
  • Vaše Ime i Prezime: Mateo_Pala
  • Naziv fakcije na koju se žalite: Con Nostros
  • Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: Lider / clan
  • Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: Raul_Andino / Diego_Avila
  • Razlog žalbe: Raul i Diego su kruzirali sekcijom GSFa, te su stali tik pored nas. Diego je RPao da ima utoku i RPali su na spanskom...otisli su nakon 5 minuta, te se vratili nakon 2. Tu je nastala pucnjava, Raul i Diego su izasli iz huntleya te krenuli pucati...ni jedan metak nisu falili (Raul mi je napiso smajli 😛 kad sam ga nakon akcije pitao zasto je koristio aim tokom pomenute (dokaz dole) ). Uspili smo ubiti obojicu jer nas je bilo vise, ali su ipak dosta helta skinuli. Cim smo ubili Diega priprmeio je /prihvati smrt, te nije ispostovao nastavak RPa...meni su Rusi IC dali zadatak da saznam tko su hispanci koji nisu Vaghoesi bla bla...trebo sam izvuci nesto iz Diega, ali nisam uspio jer je ucinio sta je ucinio...
  • Dokazi: https://imgur.com/a/zzkeMf9 https://www.youtube.com/watch?v=TVdPpr-Mhwo&ab_channel=Nemac

Smesniju zalbu u zivotu nisam video, nismo mi krivi sto pola vasih clanova nema FS i nema ruke

Drugo, da ste hteli da nastavljate RP, zasto ste me onda do kraja izDMali ? 🤣🤣

Ako imas dokaze da posedujemo AIM, okaci zalbu i bicemo kaznjeni, mogu ja da kazem da koristis WH i Rapid a da nemam dokaze ??

"trebo sam izvuci nesto iz Diega, ali nisam uspio jer je ucinio sta je ucinio...", odakle ti znas kako Diego_Avila izgleda ??? 

Nista sem OOCa ne znas o meni, znas samo moje ime, sto se ovaj vas zadatak zadesio na osnovu MGa.

Jedini kontakt sa rusima sam imo sa CKanim karakterima od Silverstina i Konstantina, sto znaci da taj vas zadatak pada u vodu.

@Ernesto_Cadaval ako imas ti jos nesto dodaj, nemam vremena da se svadjam sa ovim sto je rpao kako pronalazi colt izmedju ormara ....

( btw na snimku se vidi kako me Jeffrey_Corleone i jos neki busta me nastavljaju pucat😆)

Edited by Franko
  • Upvote 1

Plus sta pricas ti kakav ormar, ne lepetaj gluposti…I Rusi su se zalili na vas AIM…trebo sam ti možda ic uzet neki dokument i vidit ko si sta si, uostalom prico si Španski nemoj mo se lagat, malo promisliš a da nitko osim Cartel i vagosa nema Meksikanac…moguce da su to oni.

Edited by Mateo_Pala
9 minutes ago, Mateo_Pala said:

Kako se na yt videu onako brzo skinuo helt Nemcu, madjionicar?

Ako zelis, udji sad ing i to isto isprobaj nada mnom, pa ces videti iste rezultate, reko sam ti vec jednom da ne zelim da se svadjam s osobom koji ne zna kulturu svog sistema, a lider je. 

Reko sam ti vec jednom, postavi zalbu na citere i ako se zalba prihvati snosicu posledice

Edited by Franko
6 minutes ago, Mateo_Pala said:

Plus sta pricas ti kakav ormar, ne lepetaj gluposti…I Rusi su se zalili na vas AIM…trebo sam ti možda ic uzet neki dokument i vidit ko si sta si, uostalom prico si Španski nemoj mo se lagat, malo promisliš a da nitko osim Cartel i vagosa nema Meksikanac…moguce da su to oni.

Sta si hteo da kazes ovime ?

Znaci, ja ti vidim po OOC skinu i IC naglasku, znam da si odmah ic glava kraja ? - Dobro onda , radicemo po tvom programu.

Edited by Franko

Ja samo znam da si hispanac, a meni je zadatak nac hispanaca Diega bla bla, zasto nebi pomislio da si ti il Raul diego?

@Jeffrey_Corleone

Edited by Mateo_Pala
Just now, Mateo_Pala said:

Ja samo znam da si hispanac, a meni je zadatak nac hispanaca Diega bla bla, zasto nebi pomislio da si ti il Raul diego?

Zato sto sam mogao biti bilo ko ? - Ne mozes predpostaviti ko sam ja i sta sam ja. - Vi ste to najverovatnije hteli da izMGate, posto kukate odkad je fakcija otvorena.

Nemam nameru vise da spamam, ako Ernesto ima nesto da kaze neka kaze, dosta mi te je i tvoje organizacije i tvog MG zadatka.

1 minute ago, Mateo_Pala said:

@Jeffrey_Corleone

Jeste da. Umalo da zaboravim jer sam hteo da nadodam nesto u zalbici.

https://imgur.com/a/i2xLy5P  << DM, Ne korisćenje drivebya sto se moze videti da mu nije ukljuceno iz samog razloga da ga ne napadaju. Ovaj Jose trollerska me komanda.

https://imgur.com/a/Lz78w8O

57 minutes ago, Franko said:

Zato sto sam mogao biti bilo ko ? - Ne mozes predpostaviti ko sam ja i sta sam ja. - Vi ste to najverovatnije hteli da izMGate, posto kukate odkad je fakcija otvorena.

Nemam nameru vise da spamam, ako Ernesto ima nesto da kaze neka kaze, dosta mi te je i tvoje organizacije i tvog MG zadatka.

Ja imam razum, mogu pretpostaviti. Ne znam kako je kod vas, možete li vi ili samo ja imam tu moc?

Edited by Mateo_Pala
  • Haha 1