Tashard_Barrett Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) FORMULAR ZA ŽALBE Vaše Ime i Prezime:Tashard_Barrett Naziv fakcije na koju se žalite:Vagos Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: Clana Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: Aezakmi_Qwazyksux Razlog žalbe: Imali smo RP pozadi sa PDem i krenuli smo nazad ka setu, sreli smo dotične koji su nas samo ispucali. Aezakmi nas je ispucao TEC-om za koji naravno nema develop, nista od ovoga ne bi bilo da je sve po pravilima i da ima develop. Inače ovo se ne dešava po prvi put da njima R0/R1 RPa gun i svakakve druge stvari u koje ne želim da zalazim. Ništa ne bi bilo od ovoga da je dotični imao develop za gun, bivali bi ispucani i dropani i to je to, problem je što se ovo konstantno dešava .. Nemam ništa protiv lidera niti ovog člana, samo želim normalan RP. Apelujem da se ova žalba reši bez svađe i u jednom replayu da ne bi spamovali. Dokazi:https://imgur.com/a/afqNnKI Edited 7 hours ago by Tashard_Barrett 3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131238-zalba-na-fakciju-vagos/
Trust no one Lukaa Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) 48 minutes ago, Tashard_Barrett said: FORMULAR ZA ŽALBE Vaše Ime i Prezime:Tashard_Barrett Naziv fakcije na koju se žalite:Vagos Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: Clana Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: Aezakmi_Qwazyksux Razlog žalbe: Imali smo RP pozadi sa PDem i krenuli smo nazad ka setu, sreli smo dotične koji su nas samo ispucali. Aezakmi nas je ispucao TEC-om za koji naravno nema develop, nista od ovoga ne bi bilo da je sve po pravilima i da ima develop. Inače ovo se ne dešava po prvi put da njima R0/R1 RPa gun i svakakve druge stvari u koje ne želim da zalazim. Ništa ne bi bilo od ovoga da je dotični imao develop za gun, bivali bi ispucani i dropani i to je to, problem je što se ovo konstantno dešava .. Nemam ništa protiv lidera niti ovog člana, samo želim normalan RP. Apelujem da se ova žalba reši bez svađe i u jednom replayu da ne bi spamovali. Dokazi:https://imgur.com/a/afqNnKI Poz bro Samo zelim da postavim sliku developa koji sam ja radio i postavio ga u Utorak, gdje Aezakmiju i Dantrellu dajem oruzije tako da ima oruzije po developu. Slika je isjecena ali nije problem da se provjeri u mom developu karaktera. Uspio sam da kopiram link od ovog developa - Edited 7 hours ago by Lukaa Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131238-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6141985
Jeffrey_Corleone Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 12 minutes ago, Lukaa said: Poz bro Samo zelim da postavim sliku developa koji sam ja radio i postavio ga u Utorak, gdje Aezakmiju i Dantrellu dajem oruzije tako da ima oruzije po developu. Slika je isjecena ali nije problem da se provjeri u mom developu karaktera. Uspio sam da kopiram link od ovog developa - Ja bih da postavim jedno pitanje posto sekvenca "Busta RP" se pretvorila u "Pakleni RP". Ajde reci mi kako Pakleni nakon 7 dana što je unaffiliated sa ulicnom bandom dobija toliki respect da dobije oruzije? Kako je to moguce da se IC dogodilo. U pojedinim fakcijama RPas residenta da dodjes do familiar facea celih mesec dana, a lik ce dobiti Put On za 5 dana koliko vidim. Takodje sta je to Pistolj sto gospodin Pakleni RPa. Kakav PISTOLJ on to rpa niko ne razume i niko ne shvata jel rec o Deaglu ili Coltu? Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131238-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6141994
Trust no one Lukaa Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) 3 minutes ago, Jeffrey_Corleone said: Ja bih da postavim jedno pitanje posto sekvenca "Busta RP" se pretvorila u "Pakleni RP". Ajde reci mi kako Pakleni nakon 7 dana što je unaffiliated sa ulicnom bandom dobija toliki respect da dobije oruzije? Kako je to moguce da se IC dogodilo. U pojedinim fakcijama RPas residenta da dodjes do familiar facea celih mesec dana, a lik ce dobiti Put On za 5 dana koliko vidim. Takodje sta je to Pistolj sto gospodin Pakleni RPa. Kakav PISTOLJ on to rpa niko ne razume i niko ne shvata jel rec o Deaglu ili Coltu? Nisam ja dao maramu Paklenom kako bi postao affilated clan nego Toni. S' obzirom da je postao Affilated odlucio sam da mu dam pistolj u pitanju je Deagle. Edited 6 hours ago by Lukaa Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131238-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6141995
Dantrell_Dunham Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, Jeffrey_Corleone said: Ja bih da postavim jedno pitanje posto sekvenca "Busta RP" se pretvorila u "Pakleni RP". Ajde reci mi kako Pakleni nakon 7 dana što je unaffiliated sa ulicnom bandom dobija toliki respect da dobije oruzije? Kako je to moguce da se IC dogodilo. U pojedinim fakcijama RPas residenta da dodjes do familiar facea celih mesec dana, a lik ce dobiti Put On za 5 dana koliko vidim. Takodje sta je to Pistolj sto gospodin Pakleni RPa. Kakav PISTOLJ on to rpa niko ne razume i niko ne shvata jel rec o Deaglu ili Coltu? Nisam procitao sve pa cu odgovoriti na nesto sto sam procitao, Pogledaj kad sam startovao chara imam SC kako me Diana Austin hvali sto RPam Unaffilateda i da to mnogi nebi uradili. Jeffrey toliko te brate ne razumem da si idalje pun mrznje a sam si rekao da se iz svega nauci po nesto, pa eto iz ove situacije nauci nesto. poz od mene Aezakmi ima DVLP za tec sto je sada primarno jer je iz tog razloga Zalba. Zar stvarno mislis da ja Luka i Toni kao Lideri bi dozvolili da neko nosi nesto sto IC nema pa nisam ja doticni momak koji me je spomenuo da RPam m4 nakon CKa i da rpa Duple Coltove kako bi izvukao situaciju nemojte da ste smesni s ovim zalbama vise. Edited 5 hours ago by Dantrell_Dunham Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131238-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142016
Tashard_Barrett Posted 5 hours ago Author Share Posted 5 hours ago (edited) 15 minutes ago, Dantrell_Dunham said: jer je iz tog razloga Zalba. Žalba nije iz razloga da bi vi dobili minus, problem je u tome što vama svaka r1 rpa colt, niti kaznjavaš članove niti išta, hajduješ komentare... Ako ovo ne želiš da poštuješ bar kazni svoje članove koji krše pravila, takvi ti u organizaciji ne trebaju. 15 minutes ago, Dantrell_Dunham said: Zar stvarno mislis da ja Luka i Toni kao Lideri bi dozvolili da neko nosi nesto sto IC nema Ovo ću zaboraviti da sam uopšte i pročitao. Naime, nisi kaznio niti jednog člana, članovi ti izlaze sa servera prave se afk rp2winaju sve sve sve što ne treba, plus hajdujes žalbe. Meni nije problem da kickam člana ili ga suspendujem, tebi izgleda da jeste. Meni nije namera da vi dobijete minus, meni je muka tvojih članova koji konstanto krše pravila a ti se praviš kao da ne vidiš. Ne znam samo jel ti ne dosadi da me smaraš po /lc i da me ZOVEŠ na telefon da bi me pitao nešto? Ne dešava se prvi put da mi pričaš kako hoćeš da se voida RP. 15 minutes ago, Dantrell_Dunham said: Unaffilateda i Unafilliated se ponaša ovako i vozi elegya koliko vidim? Nisam znao da sa 17-18 godina možeš napraviti ovakav novac i kupiti auto ovako brzo, daj bre hoću i ja da vozim elegya, nauči me. Bilo kako bilo, mislim da je svima muka ovih svađa za koje ne želim da uperujem prstom ko je pokrenuo. Neka nadležni odluči, ne oglašavam se više. Edited 5 hours ago by Tashard_Barrett Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131238-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142027
Jeffrey_Corleone Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 22 minutes ago, Dantrell_Dunham said: Nisam procitao sve pa cu odgovoriti na nesto sto sam procitao, Pogledaj kad sam startovao chara imam SC kako me Diana Austin hvali sto RPam Unaffilateda i da to mnogi nebi uradili. Jeffrey toliko te brate ne razumem da si idalje pun mrznje a sam si rekao da se iz svega nauci po nesto, pa eto iz ove situacije nauci nesto. poz od mene Aezakmi ima DVLP za tec sto je sada primarno jer je iz tog razloga Zalba. Zar stvarno mislis da ja Luka i Toni kao Lideri bi dozvolili da neko nosi nesto sto IC nema pa nisam ja doticni momak koji me je spomenuo da RPam m4 nakon CKa i da rpa Duple Coltove kako bi izvukao situaciju nemojte da ste smesni s ovim zalbama vise. Jel si na vrhuncu svoje RolePlay karijere to što te je Matke pohvalio da RPas unaffiliateda. CELIH 7 DANA? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131238-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142035
Dantrell_Dunham Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Tashard_Barrett said: Žalba nije iz razloga da bi vi dobili minus, problem je u tome što vama svaka r1 rpa colt, niti kaznjavaš članove niti išta, hajduješ komentare... Ako ovo ne želiš da poštuješ bar kazni svoje članove koji krše pravila, takvi ti u organizaciji ne trebaju. Zalba na Clanove u LSV kao sto je Franklin Saint uradio. 11 minutes ago, Tashard_Barrett said: Ovo ću zaboraviti da sam uopšte i pročitao. Naime, nisi kaznio niti jednog člana, članovi ti izlaze sa servera prave se afk rp2winaju sve sve sve što ne treba, plus hajdujes žalbe. Meni nije problem da kickam člana ili ga suspendujem, tebi izgleda da jeste. Meni nije namera da vi dobijete minus, meni je muka tvojih članova koji konstanto krše pravila a ti se praviš kao da ne vidiš. Ne znam samo jel ti ne dosadi da me smaraš po /lc i da me ZOVEŠ na telefon da bi me pitao nešto? Ne dešava se prvi put da mi pričaš kako hoćeš da se voida RP. Nisam video zalbe da si okacio ikakve. 12 minutes ago, Tashard_Barrett said: Unafilliated se ponaša ovako i vozi elegya koliko vidim? Ovo nije Elegy, naravno da ce svaki clan koji zeli da se dokaze da ce stati da pomogne nekog kog je vidjao u sekciji. Bio to r0 ili r5 isto je. 13 minutes ago, Tashard_Barrett said: Nisam znao da sa 17-18 godina možeš napraviti ovakav novac i kupiti auto ovako brzo, daj bre hoću i ja da vozim elegya, nauči me. Auto nije moje vec Nedima ja imam druga vozila. Ali tasicu posto si se ubezobrazio i poceo da kacis zalbe koje nemaju grama smisla i veze s vezom. Ja cu sutra okaciti zalbu na tebe i na tvoju fakciju a posle toga i za ono vredjanje na /lc chatu sto nisam hteo da ti okacim jer sam mislio da si se popravio i odrastao ali izgleda da nisi. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131238-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142038
Tashard_Barrett Posted 5 hours ago Author Share Posted 5 hours ago 1 minute ago, Dantrell_Dunham said: Zalba na Clanove u LSV kao sto je Franklin Saint uradio. Nisam video zalbe da si okacio ikakve. Ovo nije Elegy, naravno da ce svaki clan koji zeli da se dokaze da ce stati da pomogne nekog kog je vidjao u sekciji. Bio to r0 ili r5 isto je. Auto nije moje vec Nedima ja imam druga vozila. Ali tasicu posto si se ubezobrazio i poceo da kacis zalbe koje nemaju grama smisla i veze s vezom. Ja cu sutra okaciti zalbu na tebe i na tvoju fakciju a posle toga i za ono vredjanje na /lc chatu sto nisam hteo da ti okacim jer sam mislio da si se popravio i odrastao ali izgleda da nisi. Da sam okačio na tebe pa da mi i ne bude krivo jer ću dobiti kontra-žalbu al ajde.. Ti opet furaš svoju priču i opet bljuckaš filozofiju. Pročitaj sve, možda i skapiraš u čemu je poenta žalbe. Ako ti nisi dobio skidanje za ovo što radiš neću ni ja. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131238-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142039
Dantrell_Dunham Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Tashard_Barrett said: Da sam okačio na tebe pa da mi i ne bude krivo jer ću dobiti kontra-žalbu al ajde.. Ti opet furaš svoju priču i opet bljuckaš filozofiju. Pročitaj sve, možda i skapiraš u čemu je poenta žalbe. Ako ti nisi dobio skidanje za ovo što radiš neću ni ja. Buraz ja ne mogu da kaznim lika na tvojim recina “ovaj mi je uradio ono” onaj mi je rekao ono ne ide to tako. pogledajte datume na mom charu izbacim 1 dvlp u 7 dana ako je Jeffrey na to mislio. Svakako ne mogu vise da se raspravljam jer ovo ne vodi nigde. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131238-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142040
Recommended Posts