Jeffrey_Corleone Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago FORMULAR ZA ŽALBE Vaše Ime i Prezime: Jeffrey_Corleonee Naziv fakcije na koju se žalite: Ruthless Vagos Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?: Na celinu (jer je i lider i high rank član umešan) Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite: Lukaa, Aezakmi Razlog žalbe: DM šakama, RPS, MG, Odbijanje RPa, RP2Win Dokazi: Dokaz za RPS i DM sakama Dokaz za MG + priznanje Dokazi za RP2Win Dokazi za Odbijanje RPa Kako bih objasnio sta kako stoji oko svakog dokaza, icicu od dokaza do dokaza pojedinačno i objasnjavati. Dokaz za RPS i DM sakama - naime tu nemam sta objasnjavati osim da su dotični prebili Franklina Sainta ispred Police Departmenta. Sve se lepo vidi na screenovima i to je to. Pozadina price jeste da je Lukaa zeleo da plati $50.000, a ja sam kao opciju gde ce novac isporuciti izabarao KIOSK preko puta LSPDa. Torbe ne bi stojale predugo na toj javnoj površini, bile bi pokupljene u roku od 2 minuta i sve bi se rešilo. Mada Lukaa je imao nešto drugo na umu! On je hteo da bude mastermind i da odradi kidnapovanje Franklinu Saintu, pa je tako napravio sačekušu istom ispred čega...? Tacno tako! Ispred Police Departmenta. Dokaz za MG + priznanje - E ovde sam se vala ismejao. Kao sto mozete da vidite covek je izMGao doticnima na /f da smo ga kidnapovali, a zatim nas je i vredjao po /f. Kako znamo? Tako sto je to napisao u /b chat slucajno, plus je priznao da je slucajno i da je pogresio chat ahahahah. Dokazi za RP2Win - Eh ovako. Da krenemo od toga da sam zaboravio da slikam ali dotični je rekao da RPa marku telefona Samsung Galaxy S5 sto znaci da sam telefon Face ID nema. Okej nema veze, nema Face ID ali ima otisak prsta. Da objasnim javno i njemu i ostalima koji budu pokusali da se prave pametni, kada postaviš šifru na telefon nebitno je PIN, šablon ili slova ti moraš da postaviš svoj otisak prsta u slučaju da zaboraviš svoju šifru. On naravno na screenu vidi se da je RPao da nema otisak prsta..super znaci i nema sifru na telefonu? Nahhh..Aezakmi je bio uporan i tvrdio je da telefon ima sifru a nema otisak. Ali oke, kada smo prebrodili taj deo - sledimo na narednu fazu. Covek RPa da nema kontakte i da ih je sve pobrisao? Jos je i sam napisao da su poruke i kontakti obrisani u slucaju da bude kidnapovan. Ajde razumem da je CK War, da se nesto desava. Da mi njima upadamo u set 10+ puta dnevno kao oni nama, pa da lik uradi tako nešto. Ili da RPa Hoovere koji su eK (everybody killa, beef sa svima) Ali eto, ne znam sta da kazem. Lik je jednostavno u MATRIXu i znao je tačno kada će biti kidnapovan i pobrisao je sve sa fona. Dokazi za odbijanje RPa - Sta reci, koju posluku porati? Gospodin Aezakmi Asdasdas ne zeli da RPa da je zatvoren u kupatilu jednostavno. Sve se vidi na screenu kako nam pise da to ne zeli, da ne zeli da sedi u kupatilu dok je ingame, dok ja njemu objasnjavam kako treba drugog karaktera da RPa a ne tog koji je kidnapovan. On idalje ne razume (Rank 4 Vagosa) i govori kako hoce normalno da igra i da ne zeli to da uradi. Pritom mi i tvrdi kako mu je rodjendan. Ali gospodin me verovatno nije upoznao i ne zna da Dzefri ima 0 empatije, makar ti i stvarno rodjendan bio. BONUS BONUS BONUS!!! Dragi pregledaci zalbe zelim da nadodam da takodje ova osoba Lukaa misli da je iznad svih - i da je mastermind cele RolePlay zajednice. Naime batica RPa falsifikovan novac, te negde davno sam mozda procitao da je to zabranjeno ili da spada u RP2Win, pa reko ajde da nadodam nemam sta da izgubim. BONUS!!! Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131255-zalba-na-fakciju-vagos/
Trust no one Lukaa Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Koliko god ti pokusavao da budes dobar i ispadnes fer i korektan prema svima uvijek ce se naci nezadovoljne osobe da te sputavaju, ali samo se sjetis da su oni ispod tebe i da ne znaju nista drugo bez da to rade. Vidi se na /F chatu gdje Aezakmi RPa instagram i facebook kako mu se sprdate umjesto da nastavite normalan RP, zalosno je koliko je toksicnih likova trenutno u GSF ali se ja ne obazirem na osobe koje su iskompleksirane. Quote Dragi pregledaci zalbe zelim da nadodam da takodje ova osoba Lukaa misli da je iznad svih - i da je mastermind cele RolePlay zajednice. Moje misljenje je da nema potrebe da me ismijavas ovako samo zbog toga sto si se izivcirao u igrici jer si bezobrazan, nisam znao da ne smije da se RP falsifikovan novac a mogao si lijepo da mi napises da to ne smije da se RPa jer nisam vidio da igdje pise da je zabranjeno. Aezakmi je izasao iz organizacije. Meni vise ne pada na pamet da se ja prepirem sa tobom ili bilo kim drugim iz tvoje organizacije jer ste skoro svi toksicni i da sve znate, necu se vise oglasavati na ovu zalbu pa neka nadlezni pregledaju. 1 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131255-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142049
Jeffrey_Corleone Posted 15 hours ago Author Share Posted 15 hours ago (edited) 19 minutes ago, Lukaa said: Koliko god ti pokusavao da budes dobar i ispadnes fer i korektan prema svima uvijek ce se naci nezadovoljne osobe da te sputavaju, ali samo se sjetis da su oni ispod tebe i da ne znaju nista drugo bez da to rade. Vidi se na /F chatu gdje Aezakmi RPa instagram i facebook kako mu se sprdate umjesto da nastavite normalan RP, zalosno je koliko je toksicnih likova trenutno u GSF ali se ja ne obazirem na osobe koje su iskompleksirane. Moje misljenje je da nema potrebe da me ismijavas ovako samo zbog toga sto si se izivcirao u igrici jer si bezobrazan, nisam znao da ne smije da se RP falsifikovan novac a mogao si lijepo da mi napises da to ne smije da se RPa jer nisam vidio da igdje pise da je zabranjeno. Aezakmi je izasao iz organizacije. Meni vise ne pada na pamet da se ja prepirem sa tobom ili bilo kim drugim iz tvoje organizacije jer ste skoro svi toksicni i da sve znate, necu se vise oglasavati na ovu zalbu pa neka nadlezni pregledaju. Ja nikog ne ismejavam. Ja samo vracam za ono sto je meni nacinjeno, i za ono sto vi konstantno radite - a to je Paklenovo bahaćenje. Sa obzirom na to da gospodin nije prestao da se ponaša kako se ponaša, da piše Tasiću da dadne ostavku, da piše mojim članovima i nudi im rank da predju u org, da stoji iza žalbi koje nije on pokrenuo i tako dalje necu da nabrajam. Ne zanima mene što je Aezakmi leftao organizaciju, situacija se desila dok je bio u istoj, i šta više ovo ima veze sa fakcijom a ne OOC skriptanom organizacijom tako da si se zajebo, ićiću do kraja dok vam sve ne pogase i dok se svi ne povučete i skapirate da ste inteligentno ravni istom tom Salku Mujezinovicu koji je sam odrukao svog drugara. Ne zanima me rekoh sto je leftao, ista osoba ce doci pod drugim accountom i nazvati sebe tako i tako i krenuti da RPa ponovo. Nista, nije ovo dokaz jer je diskord, nego samo da showcasujem vas IQ celokupno i kolko ste zapravo debilni. Edited 15 hours ago by Jeffrey_Corleone Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131255-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142053
Dantrell_Dunham Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago (edited) Ovaj brat ce proganjati i narednih 5 lidera zbog toga sto smo mu mi skinuli Lidera evo zapamtite moje reci @Jeffrey_Corleone Sledeci put kad hoces da okacis zalbu na nekog seti se sta si ti radio, a i kad prozivas nekog za nesto sto s i ti radio. Edited 6 hours ago by Dantrell_Dunham 1 1 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131255-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142056
Franklin_Sainttt Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) wrng Edited 4 hours ago by Franklin_Sainttt 1 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131255-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142119
Jeffrey_Corleone Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago (edited) 10 hours ago, Dantrell_Dunham said: Ovaj brat ce proganjati i narednih 5 lidera zbog toga sto smo mu mi skinuli Lidera evo zapamtite moje reci @Jeffrey_Corleone Sledeci put kad hoces da okacis zalbu na nekog seti se sta si ti radio, a i kad prozivas nekog za nesto sto s i ti radio. AJ JOS JEDAN MODERATOR DA MI EDITUJE PORUKU ZALICU SE VADICU LOGOVE VADICU SVE STO MOGU KUNEM VAM SE Edited 4 hours ago by Jeffrey_Corleone Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131255-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142154
Jeffrey_Corleone Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago (edited) @Peskir konstantno mi edituju poruke i piše neko. Kada napišem poruku neko edita i napiše drugu stvar. Nisu mi upali na acc proveravo sam, moderator neki to radi. @saiyan @Xenon Konstatujte situaciju ako postoji bilo kakav Audit Log a nadam se da postoji da se ustanovi ko je editovao poruke sa obzirom da je zalba u pitanju a ne topic za rodjendane, ozbiljna stvar je u pitanju a gospodin covek zove moderatore neke da mi editaju poruke. Edited 4 hours ago by Jeffrey_Corleone Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131255-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142166
Trust no one Lukaa Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 11 hours ago, Jeffrey_Corleone said: Ja nikog ne ismejavam. Ja samo vracam za ono sto je meni nacinjeno, i za ono sto vi konstantno radite - a to je Paklenovo bahaćenje. Sa obzirom na to da gospodin nije prestao da se ponaša kako se ponaša, da piše Tasiću da dadne ostavku, da piše mojim članovima i nudi im rank da predju u org, da stoji iza žalbi koje nije on pokrenuo i tako dalje necu da nabrajam. Ne zanima mene što je Aezakmi leftao organizaciju, situacija se desila dok je bio u istoj, i šta više ovo ima veze sa fakcijom a ne OOC skriptanom organizacijom tako da si se zajebo, ićiću do kraja dok vam sve ne pogase i dok se svi ne povučete i skapirate da ste inteligentno ravni istom tom Salku Mujezinovicu koji je sam odrukao svog drugara. Ne zanima me rekoh sto je leftao, ista osoba ce doci pod drugim accountom i nazvati sebe tako i tako i krenuti da RPa ponovo. Nista, nije ovo dokaz jer je diskord, nego samo da showcasujem vas IQ celokupno i kolko ste zapravo debilni. Rekao sam da se vise necu oglasavati na ovu zalbu ali mislim da je potrebno. Sam si kriv sto ti je skinut lider, niko te nije namjestio ili te zajebao moras malo da razmislis o svojim postupcima dok si bio lider, kada si upadao u setove sa svojim clanovima glavni chat ti je bio OOC a ne IC. Vodja lidera je prihvatio zalbu na tebe jer je vidio da grijesis i kaznio te, a za ovo da ces ti nekog da tjeras do kraja dok se ne povuce samo pokusavaj, mene neces lako a i nastavi da prozivas po zalbama jer i samo to znas. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131255-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142172
Jeffrey_Corleone Posted 4 hours ago Author Share Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Lukaa said: Rekao sam da se vise necu oglasavati na ovu zalbu ali mislim da je potrebno. Sam si kriv sto ti je skinut lider, niko te nije namjestio ili te zajebao moras malo da razmislis o svojim postupcima dok si bio lider, kada si upadao u setove sa svojim clanovima glavni chat ti je bio OOC a ne IC. Vodja lidera je prihvatio zalbu na tebe jer je vidio da grijesis i kaznio te, a za ovo da ces ti nekog da tjeras do kraja dok se ne povuce samo pokusavaj, mene neces lako a i nastavi da prozivas po zalbama jer i samo to znas. mimo svega al evo kune ti se brat izvucicu makar ne postojao log da su mi editovali poruke sad najebacete ili ti ili pakleni ko god da je terao moderatore Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131255-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142178
Trust no one Lukaa Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Jeffrey_Corleone said: mimo svega al evo kune ti se brat izvucicu makar ne postojao log da su mi editovali poruke sad najebacete ili ti ili pakleni ko god da je terao moderatore Ne znam ko ti je editovao poruke a za ovo drugo Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1131255-zalba-na-fakciju-vagos/#findComment-6142190
Recommended Posts