Jump to content

Zahtjev za CK - Franklin_Saint

Recommended Posts

• Izvršioci CK-a (Vaše Ime_Prezime i Imena_Prezimena svakog pojedinca koji je učestvovao u CK-u):Toni_Scalleta, Dantrell_Dunham, Niksa_Plavsic, Teo_Petko
  • Meta CK-a (Ime_Prezime osobe koju pokušavate CK-ati): @Franklin_Sainttt
  • Razlog CK-a (Detaljan razlog za izvršenje CK-a):Verbalne prijetnje jacim afilijatama 6th street ulice, pokusaj ubistva vatrenim oruzijem (sve to sa otkrivenim identitetom)
  • Objašnjenje situacije:Ricardo sa njegovom ekipom locirana u 6th street-u od kako je usla u  svakodnevni Beef sa klikom Grove Street Families im upada u oci Franklin_Saint koji se istice od svih clanova beef-a ponizavajuci kompletnu Vagos kliku kako verbalno tako i fizicki.https://imgur.com/a/Y69lKKH - Ricardo zajedno sa njegovim momcima u voznji kroz Ganton, zastaju u turf Groove-a gde imaju interakciju sa Franklinom iz cega krece njegov rafal na nas. 
  • Glavni dokazi (Original F8 slike i snimci koji nisu editovani):https://imgur.com/a/2tOF1y1 - Provodjenje vremena kod TGB-a, Ricardo sa ekipom uocava Franklina koji kruzi vec nekoliko krugova oko nas , izvlacimo utoke te krecemo rafal na istog gdje ga dovrsavamo na licu mjesta.
  • Dodatni dokazi (Develop karaktera, dodatna objašnjenja): ^
Edited by Toni_Scalleta
  • Like 2

ja ne znam odakle vam obraz da ovo radite sto radite.Iz dana u dan je sve gore i gore , clanovi dolaze razgledavaju traze beef jednostavno a oni sve to gledaju od vas.Vi(lideri vagosa) umjesto da budete dostojniji malo i da neke stvari ili zaboravite budete jednostavno zreliji , vi kontra.Hocu da kazem da sve ovo sto se desava izmedju gsfa i vagosa je zbog lidera ( najvise zbog paklenog ). Momak ili djecak svaki dan u jebeni set nam pravi driveby i slicne stvari , ja sam bio dosao s maskom da te ispucam izrpao sam sve na /do i to vi ste mene sad kao htjeli da ckate ovo ono a ne znate mi ime ic ni ko sam ni sto sam.Plus dje je slika toniu citavog chata ? f7 je uradio , ne vidi se niciji chat doslovno.Ovo je vec stvarno dostiglo bezobrazluk i trebao bi neko da rijesi nesto povodom ovoga , da da minuse vama liderima ili neku opomenu.Nije normalno ni malo sto radite a ni dostojno od lidera RolePlay Organizacije.Trebate vi nekom biti primjer a ne da vas ja prosipam r2 ovdje.Rp znanje vam je ravno nuli inace

Decko, smiri dozivljaj niko i nista si. Kao prvo svaki dan i vi nama Upadate Drive Byate i pravite akcije sto je i nama zanimljivo. Mene nemoj da uzimas u tvoja usta ako imas nesto za CK onda to postavi a ne da places ovde. IC svaki dan otimas calnove i ides /call halo dostavi mi 100k inace mu ode glava, decko jesi ti pri sebi al kad vec pricas kako smo mi ta najlosija strana evo i jedna ali vredna slika tebe. 

image.png.b687eb6bd8b99b81342949137230284b.png

image.png.a08d5637e05a3a9777599d182535334b.png

• Haha 2
  • cuh locked this topic

@Toni_Scalleta pošalji mi dokaze za Fenklinov napad na vašu fakciju. Topic će ostati otključan samo za to, svako drugi ko bude pisao pored Tonia biće warnovan.

Takođe, konstantno ponavljam da se /do ne koristi kao OOC chat, pogotovo ne za "cekas CK Frenkline".. To je vaš bivši lider i vi svesno stavljate slike sa time i zahtev za CK...

Poznavanje osnovnih komandi, stvarno ne tražimo puno.

• Haha 1
  • cuh unlocked this topic