Jump to content

Locked Zalba

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Pepsi_Sa
  • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): Stralex 
  • Razlog žalbe: Davanje mjuta 15k inv
  • Obrazloženje: Jesam mu mater opsovo u ic , ali debil mora da se iskurci jer u zivotu nista uradio nije , pa da dadne 15k mjut
  • Dokazi:

sa-mp-709.png

• Haha 2
  • Sad 1

Evo dokaz za psovanje majke, nije bitno da l si napisao ic ili ooc kad se zna tvoja namera https://imgur.com/a/RUgvFRe.

Ako moze neko da ga kazni i ovde na forumu zbog ponasanja "Jesam mu mater opsovo u ic , ali debil mora da se iskurci jer u zivotu nista uradio nije , pa da dadne 15k mjut"

• Like 1
  • Upvote 1
1 hour ago, Stralex said:

Evo dokaz za psovanje majke, nije bitno da l si napisao ic ili ooc kad se zna tvoja namera https://imgur.com/a/RUgvFRe.

Ako moze neko da ga kazni i ovde na forumu zbog ponasanja "Jesam mu mater opsovo u ic , ali debil mora da se iskurci jer u zivotu nista uradio nije , pa da dadne 15k mjut"

Pa za to ne ide 15 k mjut ti ni osnovna pravila ne znas , ide od 100min do 300 au al ste vi skuceni i ograniceni braco @Declan_Ashford nemoj molim te da me prepadas imas sliku opasnog lika na forumu za samp u mnogo si opasan. SKIDAJTE MJUT I TURI NA 300min nije ovo za 15k

24 minutes ago, Stralex said:

Necu dozvoliti sigurno da mi neko na sampu psuje majku.

Sta ti neces dozvoliti samperu hahahah , za psovanje ovo ide 100-300min , za psovanje mrtvih ide 15 k mjut jel si glup ili se pravis glup ? @Rista daj bre lik mi dao 15k mjut za psovanje majke za to ide 300min jel normalan ovde iko

Edited by Manovic

Žalba prihvaćena, biće ti smanjen mute na 300 minuta.

Vređanje po nacionalnoj osnovi 15000 mute < Ovo vazi za vredjanje po nacionalnoj osnovi ( npr. rom, musliman, hriscanin, siptar itd itd ). ILI kada je u pitanju vredjanje mrtvih ( npr. "je*&^m ti mrtve / mrtvu majku / mrtvu familiju itd itd. ). Da znas u buducnosti kako ide @Stralex

Vredjanje,psovanje igraca,administracije,Boga - IC [0-300] - OOC [0-500] < Po ovome se vodiš jer nije vredjao po nacionalnoj osnovi ili vredjao mrtve.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...