Jump to content

Zalba

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Lukaa
  • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): Trayvon_Powell @Trayvon_Powell
  • Razlog žalbe: Arhiviranje fakcije
  • Obrazloženje: President fakcije Vagos MC je banovan na forumu i ING, mi ostali smo htjeli da nastavimo fakciju normalno i odaberemo novog Presidenta i on nam je arhivirao fakciju
  • Dokazi: https://ibb.co/qL15M9S2

Nemate sta nastavljati fakciju kada se originalni kreator topic-a (Trayvon) zatrazio arhivu. Dalje ako je vas trenutni president banovan to takodjer sa sobom nosi arhiviranje fakcije koje je "lider". Ja sam arhivirao ukoliko treba neko da se kazni bit ću ja, a ne Trayvon.

Malo je drugacija stvar u MC, klub moze odmah da izglasa drugog Presidenta, sto smo planirali da uradimo prije nego sto nam je fakcija arhivirana, naravno da moze da zatrazi arhivu ali on vise ne RPa tu fakciju ne moze da je arhivira samo zbog toga sto je on otvorio topic

32 minutes ago, Lukaa said:

Malo je drugacija stvar u MC, klub moze odmah da izglasa drugog Presidenta, sto smo planirali da uradimo prije nego sto nam je fakcija arhivirana, naravno da moze da zatrazi arhivu ali on vise ne RPa tu fakciju ne moze da je arhivira samo zbog toga sto je on otvorio topic

Jel ovo IC ili OOC zalba o cemu mi pricamo? Covjek je banovan na forumu, covjek koji je bio lider fakcije, dakle njegova fakcija nema sta da trazi niti nastavlja, imate zahtjev i okacite novu pricu. 

Sto se tice tih prica "planirali" ste da ga zamjenite za presidenta okaci macku o rep, ne vodimo se ovdje parolom rekla-kazala.

I da nije Buba trazio arhivirao bih fakciju jer je lider fakcije dobio ban, to se mozes zahvaliti njemu i njegovom "ponasanju" ako to uopce smijem nazvati tako.

Lijep pozdrav, cekam odgovor vodja, ne planiram se dalje oglasavati u ovoj zalbi.

Ja sam kreator fakcije i ja sam kreator price i imam potpuno pravo da arhiviram fakciju ukoliko ja to zelim i takodje imam pravo da li cu zabraniti ili odobriti nekom da nastavi sa fakcijom. Takodje i Lider fakcije koji je banovan radi svog ponasanja i pretnji me nije pitao za dozvolu za nastavak fakcije koje sam ja kreator. - To je to od mene zamolicu te da ne pises vise nikakve komentare kako nebi stvarali spam, cekamo vodje da odluce

PS: Ostavio bi vam da RPate u fakciji da me niste pljuvali i prozivali gradis se preko tudji ledja. Kad volis toliko MC RP onda decko napisi sam svoju pricu, okaci zahtev za otvaranje i slobodno RPaj. 

Edited by Trayvon_Powell
  • Haha 1