Jump to content

Locked Povlacim.

Recommended Posts

3 minutes ago, Toni_Scalleta said:

Kakve su ovo izmisljotine i RP2WIN? - Pokazi mi /me komandu gdje sam ti ja pruzio vozacku, samo sam ti je IC pokazao, rpao sam da ti je pokazujem preko prozora vozila.

Moja greska, nisi mi je dao icly samo si je pokazao, svakako imam tvoje ime i prezime ICLY. 3 motora bleje ispred vaseg auta, dok ja radim traffic stop. Moj dashcam na auto je sve snimio A posto nisi odgovorio na /do Vidljive afilacije? Da li imas maramu na sebi? Mogu lagano da RPam da ti znam facu. 

Edited by Joksa

@Stojanovich Ne idi u sitna crevca sad. Zamolicu te. Njegovo ime i prezime ne moram da zapisujem covece, nije tesko zapamtiti Ime i prezime jednog coveka.

Necu pisati nista vise posle ovog reply. Neka odluce zaduzeni sta ce i kako ce. Ili ako hoce @Dame Sudjenje da odradimo.

@babypluto.

Edited by Joksa
23 minutes ago, Joksa said:

Moja greska, nisi mi je dao icly samo si je pokazao, svakako imam tvoje ime i prezime ICLY. 3 motora bleje ispred vaseg auta, dok ja radim traffic stop. Moj dashcam na auto je sve snimio A posto nisi odgovorio na /do Vidljive afilacije? Da li imas maramu na sebi? Mogu lagano da RPam da ti znam facu. 

Ne znam jel sam ja lud ili si ti, valjda vidis na /attach da nosim maramu, necu ja u sred neke akcije npr. pucnjave da spamujem na /do NOSIM MARAMU NOSIM MARAMU , nisam za dzabe toliko puta dobijao dosadne /sms poruke IC=OOC tako da mi ne mozes vidjeti lice.

• Confused 1

s obzirom da sam i ja bio tu, evo mog odgovora.

Odlican RP obavljen ali ipak smatram da je ovo nedovoljno da se okaci CK posto se CK kacio nije za mnogo vece stvari i ubistva.  Neka Blunt odluci ali po meni si mogao da ih iskoristis na svoj neki nacin a vjerujem da ima dosta kako bi preko njih dosao do Tonija.

• Like 1
  • Joksa changed the title to Povlacim.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...