Vukasin_Mrdic Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) Vaše Ime i Prezime:Vukasin_Mrdic Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu):Esteban_Camacho @Esteban_Camacho Razlog žalbe:Jail bez razloga. Obrazloženje:bio sam kod njeg au fakcij i vozio se po gantonu sa jednim starijim clanom , neki gsf me je krenuo tuci palicom nasta sam ga ja upucao i omdam je sleteo estaban i jailo me za dm u rp zoni. Dokazi: Edited 4 hours ago by Vukasin_Mrdic Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1132939-zalba-na-rpeesteban_camacho/
El Grande Esteban_Camacho Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Prije svega pozdrav za tebe. Tek kad si usao kod mene usmeravao sam te i objasnio ti par stvari sta treba i sta ne treba, jer si bio R2 ti si jos uvjek non Afilijat. Radio si dosta gresaka jucer si pucao na gsf iako ti niko nije rekao da RPas colt niti ti je iko dao taj Colt. I radi tebe i tvoje pucnjave su oteli afiliranog clana Vagosa. Opet si poceo da krsis pravila i opet sam te usmjerio i objasnio ti kako treba da radis i opet nisi ispostovao. Konstanto se GSF zalio na tebe i rekao sam ti jedna mala greska i ides na RP Skolu jer ocigledno ja ko da sam pricao zidu, a ne tebi. Danas agilirani clan vagosa te upozorio na /f chat da ne DMas uopste. Bio si u autu sa njim i vidio si GSF clana na cesti nit si ga pitao da li nosi neku odjecu preko koje bi ga prepoznao da je GSF nit da li RPa neke afilacije, usao sam u spec izasao si iz auta i krenuo da ga pucas on te je udario palicom sto je opomenut za to, nakon silne price sa tobom i objasnjavanja sta trebas da radis i kako da RPas ti si opet kreno da krsis pravila, jail sam te i stavio te na RP skolu u vidu da ti pomognrm i da ostanes u org jer si bio aktivan. Posle si poceo da mi spamujes da te oslobodim i stalno si trazio rank sto si bio izignorisan za to. To moze da potvrdi i drugi Lider @Toni_Scalleta , pruzeno ti je vise sansi ti nisi to znao da iskoristis kako treba Boze moj, dobio si kik i to je to, a snimak saljem sutra kada budem pri racunaru, LP. 1 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1132939-zalba-na-rpeesteban_camacho/#findComment-6151909
Recommended Posts