Jump to content

Locked Žalba na RPE - David_Palmer.

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Alfonso
  • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): David_Palmerm, ne mogu ga naći na forumu.
  • Razlog žalbe: Warn bez razloga.
  • Obrazloženje: Uh..kolko nemam živaca, nekad je ovo bio mnogo bolji server. Odakle početi, pokušaću da budem što kraći. Igram na serveru od 2016 sa manjim i većim pauzama do dana današnjeg ali neke stvari koje sad doživljavam svakodnevno nikad nisam. No dobro da ne tupim previše. Sinoć kasno oko 22:00h otprilike sam otišao blizu GSF-a i čekao da budem primećen kako ne bi ometao RP. Prišao mi je Andersson, tražio sam Tasharda jer želim da naučim onaj malo kompleksniji RP jer mi je ovo do sada najveća pauza. Dogovorim se sa momcima iz GSFa da dodjem sutradan i da mogu početi sa njima, što oni mogu potvrditi naravno. Na putu do GSF-a nalećem na drugara koji ima WL on upada u kola, stojimo u mestu i braća iz PD se kucaju u nas brzinom od 500km/h i izlaze i počinju cepati po mom autu, znači ja u tom trenutku nemam wl drug ima, skroz validno da njega tejzaju i vode u jail ali ne oni naprotiv odluce da izvade GUN i ospu paljbu po meni. Ja se vratim unazad, auto mi crkava, pisem poruke poput ''cemu to momci'' ''na sta ovo lici'' jer to vec dozivljavam svaki dan na serveru i smatram da to odbija dosta igraca ali se stvarno ne bavim ovim stvarima sve dok ne puknem. Na sta oni nastavljaju da pucaju...Vadim pištolj pogadjam samo JEDNOM momka iz pda od besa i odmah se povlacim i govorim drugaru da se skloni i da ih samo reporta ili snimi jer kao sto sam rekao stvarno mi je patetično što danas da bi igrao moraš imati jedan od programa za snimanje..mislim stvarno mi to nije bilo potrebno jer sam par puta bio jailovan bez razloga i pretrpim jednostavno, bas mi je nekako jadno i gubljenje vremena da ja nekoga snimam i kacim pored silnih admina i AC teama ali izgleda da od sad ima potrebe. No dobro da nastavim, govorim mu da se povuce i da samo reporta ili snima na sta on meni govori snimljeni su i bas u tom trenutku PUF ja u Jailu na 120min. Ja cu taj snimak traziti njemu samo dok mi istekne ''kazna'' jer njegov kontakt van igrice nemam. Druga stvar da se zavrsilo na tome ponovo bih istrpeo kao mnoge stvari na serveru od strane ''mladjih'' igrača. ALI, ne nije se tu završilo..dobijam i WARN! WARN ej, pa warn ne dobijaju najgori slučajevi na serveru a ja dobijam nezasluženo i samo zato što se bavim pametnijim stvarima u zivotu i ne snimam gluposti po igrici da bih se posle raspravljao sa nekim ce mi sad ostati taj isti WARN i necu moci poceti RPATI sa momcima sa kojima sam hteo poceti svoju novu Eru na serveru na kojem igram i doniram već 9god. Takodje, donirao sam pre par dana sve što je moglo da se donira i stvarno mislite da bih za tolike pare rizikovao i radio neke gluposti...zvao sam Davida da popričamo kao ljudi jer je to nesporazum, zvao sam ga preko Sudije koji je momak na mestu odmah ga pozvao da bi mu ovaj rekao kako ne moze da udje sad...Dakle da budem jasan, NE ŽELIM da se iko kazni pa ni David, NE ŽELIM nikakve komplikacije. Samo da se povede računa kako se donose neke od odluka na serveru, SAMOKONTROLA je jako bitna stvar. Ne možeš iz besa nekome pokvariti dozivljaj u igrici. Njega nije bilo na vidiku samim tim smatram da je dobio prijavu od nekog trećeg. Dakle proverite LOGove, proverite da ne lažem ama ni jednu jedinu reč. Hvala puno svima i izvinite što ovaj topic nije baš kratak kao što sam najavio. :) Pozdrav i sve najbolje.
  • Dokazi:sa-mp-012.png.1472a25e9a2579d5951c087abc089008.pngsa-mp-013.png.e215d28d24b11657feb7e9f363f4f04d.png
  • Like 1
  • [SA] Government — Director of Public Works
  • 3 hours ago, Alfonso said:

Uh..kolko nemam živaca, nekad je ovo bio mnogo bolji server. Odakle početi, pokušaću da budem što kraći. Igram na serveru od 2016 sa manjim i većim pauzama do dana današnjeg ali neke stvari koje sad doživljavam svakodnevno nikad nisam. No dobro da ne tupim previše. Sinoć kasno oko 22:00h otprilike sam otišao blizu GSF-a i čekao da budem primećen kako ne bi ometao RP. Prišao mi je Andersson, tražio sam Tasharda jer želim da naučim onaj malo kompleksniji RP jer mi je ovo do sada najveća pauza. Dogovorim se sa momcima iz GSFa da dodjem sutradan i da mogu početi sa njima, što oni mogu potvrditi naravno. Na putu do GSF-a nalećem na drugara koji ima WL on upada u kola, stojimo u mestu i braća iz PD se kucaju u nas brzinom od 500km/h i izlaze i počinju cepati po mom autu, znači ja u tom trenutku nemam wl drug ima, skroz validno da njega tejzaju i vode u jail ali ne oni naprotiv odluce da izvade GUN i ospu paljbu po meni. Ja se vratim unazad, auto mi crkava, pisem poruke poput ''cemu to momci'' ''na sta ovo lici'' jer to vec dozivljavam svaki dan na serveru i smatram da to odbija dosta igraca ali se stvarno ne bavim ovim stvarima sve dok ne puknem. Na sta oni nastavljaju da pucaju...Vadim pištolj pogadjam samo JEDNOM momka iz pda od besa i odmah se povlacim i govorim drugaru da se skloni i da ih samo reporta ili snimi jer kao sto sam rekao stvarno mi je patetično što danas da bi igrao moraš imati jedan od programa za snimanje..mislim stvarno mi to nije bilo potrebno jer sam par puta bio jailovan bez razloga i pretrpim jednostavno, bas mi je nekako jadno i gubljenje vremena da ja nekoga snimam i kacim pored silnih admina i AC teama ali izgleda da od sad ima potrebe. No dobro da nastavim, govorim mu da se povuce i da samo reporta ili snima na sta on meni govori snimljeni su i bas u tom trenutku PUF ja u Jailu na 120min. Ja cu taj snimak traziti njemu samo dok mi istekne ''kazna'' jer njegov kontakt van igrice nemam. Druga stvar da se zavrsilo na tome ponovo bih istrpeo kao mnoge stvari na serveru od strane ''mladjih'' igrača. ALI, ne nije se tu završilo..dobijam i WARN! WARN ej, pa warn ne dobijaju najgori slučajevi na serveru a ja dobijam nezasluženo i samo zato što se bavim pametnijim stvarima u zivotu i ne snimam gluposti po igrici da bih se posle raspravljao sa nekim ce mi sad ostati taj isti WARN i necu moci poceti RPATI sa momcima sa kojima sam hteo poceti svoju novu Eru na serveru na kojem igram i doniram već 9god. Takodje, donirao sam pre par dana sve što je moglo da se donira i stvarno mislite da bih za tolike pare rizikovao i radio neke gluposti...zvao sam Davida da popričamo kao ljudi jer je to nesporazum, zvao sam ga preko Sudije koji je momak na mestu odmah ga pozvao da bi mu ovaj rekao kako ne moze da udje sad...Dakle da budem jasan, NE ŽELIM da se iko kazni pa ni David, NE ŽELIM nikakve komplikacije. Samo da se povede računa kako se donose neke od odluka na serveru, SAMOKONTROLA je jako bitna stvar. Ne možeš iz besa nekome pokvariti dozivljaj u igrici. Njega nije bilo na vidiku samim tim smatram da je dobio prijavu od nekog trećeg. Dakle proverite LOGove, proverite da ne lažem ama ni jednu jedinu reč. Hvala puno svima i izvinite što ovaj topic nije baš kratak kao što sam najavio. :) Pozdrav i sve najbolje.

https://imgur.com/a/ZJLULda

prekrsio si pravilo, nemoj vise da pridjes nijednoj rp zoni nikad u zivotu i sto posto sam siguran da neces dobiti warn
    ja sam na ovom serveru poceo da igram krajem avgusta 2025. godine i skroz te razumem brate

Edited by Arthur_Bridges
  • [SA] Government — Director of Public Works
  • 3 hours ago, Alfonso said:

Uh..kolko nemam živaca, nekad je ovo bio mnogo bolji server. Odakle početi, pokušaću da budem što kraći. Igram na serveru od 2016 sa manjim i većim pauzama do dana današnjeg ali neke stvari koje sad doživljavam svakodnevno nikad nisam. No dobro da ne tupim previše. Sinoć kasno oko 22:00h otprilike sam otišao blizu GSF-a i čekao da budem primećen kako ne bi ometao RP. Prišao mi je Andersson, tražio sam Tasharda jer želim da naučim onaj malo kompleksniji RP jer mi je ovo do sada najveća pauza. Dogovorim se sa momcima iz GSFa da dodjem sutradan i da mogu početi sa njima, što oni mogu potvrditi naravno. Na putu do GSF-a nalećem na drugara koji ima WL on upada u kola, stojimo u mestu i braća iz PD se kucaju u nas brzinom od 500km/h i izlaze i počinju cepati po mom autu, znači ja u tom trenutku nemam wl drug ima, skroz validno da njega tejzaju i vode u jail ali ne oni naprotiv odluce da izvade GUN i ospu paljbu po meni. Ja se vratim unazad, auto mi crkava, pisem poruke poput ''cemu to momci'' ''na sta ovo lici'' jer to vec dozivljavam svaki dan na serveru i smatram da to odbija dosta igraca ali se stvarno ne bavim ovim stvarima sve dok ne puknem. Na sta oni nastavljaju da pucaju...Vadim pištolj pogadjam samo JEDNOM momka iz pda od besa i odmah se povlacim i govorim drugaru da se skloni i da ih samo reporta ili snimi jer kao sto sam rekao stvarno mi je patetično što danas da bi igrao moraš imati jedan od programa za snimanje..mislim stvarno mi to nije bilo potrebno jer sam par puta bio jailovan bez razloga i pretrpim jednostavno, bas mi je nekako jadno i gubljenje vremena da ja nekoga snimam i kacim pored silnih admina i AC teama ali izgleda da od sad ima potrebe. No dobro da nastavim, govorim mu da se povuce i da samo reporta ili snima na sta on meni govori snimljeni su i bas u tom trenutku PUF ja u Jailu na 120min. Ja cu taj snimak traziti njemu samo dok mi istekne ''kazna'' jer njegov kontakt van igrice nemam. Druga stvar da se zavrsilo na tome ponovo bih istrpeo kao mnoge stvari na serveru od strane ''mladjih'' igrača. ALI, ne nije se tu završilo..dobijam i WARN! WARN ej, pa warn ne dobijaju najgori slučajevi na serveru a ja dobijam nezasluženo i samo zato što se bavim pametnijim stvarima u zivotu i ne snimam gluposti po igrici da bih se posle raspravljao sa nekim ce mi sad ostati taj isti WARN i necu moci poceti RPATI sa momcima sa kojima sam hteo poceti svoju novu Eru na serveru na kojem igram i doniram već 9god. Takodje, donirao sam pre par dana sve što je moglo da se donira i stvarno mislite da bih za tolike pare rizikovao i radio neke gluposti...zvao sam Davida da popričamo kao ljudi jer je to nesporazum, zvao sam ga preko Sudije koji je momak na mestu odmah ga pozvao da bi mu ovaj rekao kako ne moze da udje sad...Dakle da budem jasan, NE ŽELIM da se iko kazni pa ni David, NE ŽELIM nikakve komplikacije. Samo da se povede računa kako se donose neke od odluka na serveru, SAMOKONTROLA je jako bitna stvar. Ne možeš iz besa nekome pokvariti dozivljaj u igrici. Njega nije bilo na vidiku samim tim smatram da je dobio prijavu od nekog trećeg. Dakle proverite LOGove, proverite da ne lažem ama ni jednu jedinu reč. Hvala puno svima i izvinite što ovaj topic nije baš kratak kao što sam najavio. :) Pozdrav i sve najbolje.

a man 's face is shown on a screen with 282 and 01:28 written on it

• Rista locked this topic
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...