Jump to content

Zahtev za CK - Enrique Henderson

Recommended Posts

• Izvršioci CK-a (Vaše Ime_Prezime i Imena_Prezimena svakog pojedinca koji je učestvovao u CK-u):Carl_Hawk, Matthew_Hussain, @Andersson @Curcin
  • Meta CK-a (Ime_Prezime osobe koju pokušavate CK-ati): @Enrique_Henderson @Enrique_Henderson.
  • Razlog CK-a (Detaljan razlog za izvršenje CK-a):Nakon postignut dogovora da Enrique bude nas CI (Confidential Informant) biva pod nasom zastitom jedan kratak period u kojem radi teza krivicna dela icly, te nakon toga odbija da nastavi raditi za SD odnosno mene, odlucujem se da ga CKam.
  • Objašnjenje situacije:Dakle prije mozda deset do petnaest dana IG smo uhvatili Enriquea za neke Chargeove koje je pocinio nakon cega smo ga Matthew Hussain i ja odveli u sobu za ispitivanje i sklopili dogovor o tome da ce doticni biti pod mojom zastitom i da ce raditi za mene, odnosno da ce me blagovremeno izvestavati informacijima djelovanja fakcije GSF, klasican posao CI. Nakon izvjesnog perioda on ce poceti izbegavati mene i cjelokupan Sheriff Department te se sve redje javljati na telefon IG. U medjuvremenu on je pocinio ubistvo dvaju clanova VLA (https://imgur.com/a/1dk1k3L) sto meni licno dodatno otezava situaciju jer je to vec 20+ godina zatvora i pocinio je to dok je bio pod mojom zastitom i radio za mene, u kratkim crtama stvorio mi je InGame veliki problem i stavio me u ogroman rizik. Nakon toga proci ce izvjestan period i Enrique ce poceti traziti izgovore kako nema dovoljno vremena kako nije jos pronasao informacije koje trazim (praviti me budalom) nakon cega cu ga ja pustiti i dati mu jos neko vreme. Posle svega zadnji put odnosno 21.09 nazvat cu ga ICly i pitati za informacije i dokle je stigao nakon cega je on prekinuo poziv i ugasio telefon. Shvatio sam da na taj nacin odbija rad za mene pa sam dosao u njihov set i pitao ga licno nakon cega je on rekao da ne zeli vise raditi za mene i da ga GSF stiti. Kada CI odbije da radi svi Chargeovi mu se stavljaju na teret i plus dodatna kazna. Posle toga smo Matthew i ja dogovorili da cemo odratiti Snatch and Grab odnosno da cemo uletiti u njihov set i uhvatiti Enriquea. Kada smo dosli on je poceo da bezi nakon cega smo ga uhvatili i krenuli da vodimo prema stanici. U toku voznje ostale patrole su nastavile prema stanici kako bi bilo sto manje ocit moj plan, a ja sam skrenuo u dokove gdje sam odradio CK.
  • Glavni dokazi (Original F8 slike i snimci koji nisu editovani):https://imgur.com/a/YZN0Z90
  • Dodatni dokazi (Develop karaktera, dodatna objašnjenja):Dakle imao sam izbora da li da ga privedem i da mu se sudi i da dobije zatvor ali ja sam se licno odlucio da ga na ovaj nacin CKam. Slika gdje prihvata ck https://imgur.com/a/XamiZb8
  • Like 2