Jump to content

Locked Žalba

Recommended Posts

1. Vaše Ime i Prezime:Yamashi
  2. Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): @Bravon_Saunders
  3. Razlog žalbe:Jail za "Ometanje rpa"???
  4. Obrazloženje:Nemam obrazloženje jer ometanja nije ni bilo
  5. Dokazi:https://imgur.com/a/ikSzDhv
  • Haha 3

cao jamasi, trebao sam te jailat 120 kako Bog zapoveda (RP setovi x5) plus sto mi vredjas familiju i mene s 2 naloga. Kajem se

https://imgur.com/a/iZCEWtA - Ometanje rpa

Evo, ometao si mene (moj alt acc, @cuh fakcija)  Vodio sam ICly svadju s GSFom, dok si se ti zakucavao u mene i blokirao mi put da pobegnem. I pre toga jesi jedanput za sta nazalooost nemam dokaz..

- Vredjanje ( Main Acc) 

image.png.29564bb92355df968b6442ff18aa4511.png (ako bude trebala full slika, rado cu je okacit)

- Vredjanje 2 

image.png.a63b74c90aec49135eda1c2477f2e634.png

- Vredjanje 3 (ALT ACC) Sigurno njegov, nebi niko drugi pisao ovo za njega. Zar ne?

image.png.f54cb670c4d0e729f5c3f7401988a3bc.png 

@Rista Ako moze mjut za decka na oba naloga, osecam se uvredjenim.

Edited by Bravon_Saunders
  • Upvote 1

Moj je alt, mutiraj slobodno ne interesira me.Što se tiče žalbe ti drug moj nemaš dokaze za ometanje rpa, @Rista možes me mutirat a njega takodjer kazni zbog neposedovanja dokaza

28 minutes ago, Mateo^ said:

Moj je alt, mutiraj slobodno ne interesira me.Što se tiče žalbe ti drug moj nemaš dokaze za ometanje rpa, @Rista možes me mutirat a njega takodjer kazni zbog neposedovanja dokaza

Dokaze bukvalno imam, procitaj 2 strofu nakon sto sam te pozdravio. Stajao si ispred mene i ometao me

Prihvaćena žalba.

@Bravon_Saunders napravio si propust u dokazivanju — na slikama koje si stavio ne vidi se datum. Dokazi moraju biti u celosti sa datumom.

Da se razumemo, razlog za jail je opravdan i na slikama se vidi da čovek aktivno ometa RP set i igrače koji RPaju, ali pošto se na tvojim slikama nigde ne vidi datum, moraću da ti dam opomenu.

@Mateo^ imaš zabranu ulaska / prilaska RP setovima. Ako budeš bio zatečen u bilo kom RP setu na bilo kom accountu možeš biti zatvoren za NonRP.

• Like 1
  • Rista locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...