[SA] Vodja HD Vardy Posted Thursday at 06:07 PM Share Posted Thursday at 06:07 PM (edited) Vaše Ime i Prezime: Vardy Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): @Arthur_Bridges Razlog žalbe: Mesanje u Zalbama na Lidere + Dobacivanje u istoj. Obrazloženje: Mesa se u zalbu na lidere tvrdeci kako je moj clan bio u RP zoni sto pre svega nije tacno jer je utvrdjeno da se RP zona polovi na tom delu puta te sam i pre njegovog komentara rekao igracu koji se zalio da ce Vodja Lidera ako smatra da je to potrebno utvrditi da li je bio na RP zoni ili ne tu se ubacuje u zalbu bez razloga , na to sve pokusava da me isprovocira sledecim recenicama "ako smatras da je tako nadam se da ti je malo jasnije zasto si a4" i "ne mora neko da bude ovlascen za admin team da bi video zasto ce neko zauvek biti a4" znaci smatram da ponasanje clana RPE teama je neprikladno i da umesto da bude primer igracima i ostalim ljudima sa svojom pozicijom istu sramoti svojim postupcima , ocekujem da se RPE clan kazni i da se ta kazna ispise od strane Vodje RPE Tima ( Da ne bude kao u prethodnom slucaju gde mi RPE clan preti smrcu pa ne bude kaznjen za to ) Dokazi: Edited Thursday at 06:08 PM by Vardy 3 1 3 1 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1135888-zalba-na-rpe/
[SA] ex. v.d. Zamenika Vođe RPE Arthur_Bridges Posted Thursday at 06:14 PM Share Posted Thursday at 06:14 PM 1 1 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1135888-zalba-na-rpe/#findComment-6167060
[SA] ex. v.d. Zamenika Vođe RPE Arthur_Bridges Posted Thursday at 06:23 PM Share Posted Thursday at 06:23 PM 9 minutes ago, Vardy said: tvrdeci kako je moj clan bio u RP zoni sto pre svega nije tacno 9 minutes ago, Vardy said: da ce Vodja Lidera ako smatra da je to potrebno utvrditi da li je bio na RP zoni ili ne pa da li nije tacno ili moras da cekas vodju lidera da utvrdi ako "on smatra" 10 minutes ago, Vardy said: tu se ubacuje u zalbu bez razloga spomenut sam u istoj i osetio sam potrebu da odbranim interes roleplay communitya koji je 24/7 na udaru od strane FBI soldateske 12 minutes ago, Vardy said: pokusava da me isprovocira sledecim recenicama "ako smatras da je tako nadam se da ti je malo jasnije zasto si a4" i "ne mora neko da bude ovlascen za admin team da bi video zasto ce neko zauvek biti a4" ne razumem na koji nacin sam ja to tebe pokusao da isprovociram, ja smatram da je tvoja pozicija casna i da apsolutno zasluzujes da budes na njoj, verujem da si izucio materiju tvog admin levela i zaduzenja sa obzirom da si dosta dugo na poziciji 13 minutes ago, Vardy said: da umesto da bude primer igracima i ostalim ljudima sa svojom pozicijom istu sramoti svojim postupcima , ocekujem da se RPE clan kazni i da se ta kazna ispise od strane Vodje RPE Tima kaze osoba koja je nivo administratora 4 na ovoj zajednici i kaci zalbu na forumu 14 minutes ago, Vardy said: Da ne bude kao u prethodnom slucaju gde mi RPE clan preti smrcu pa ne bude kaznjen za to meni se u poslednja dva meseca javilo nekoliko igraca iz roleplay communitya putem mejla, rekli su mi da im nailaze suicidne misli i da zele da okoncaju igru na ovoj zajednici kada vide krsenje pravila od strane clanova fbi Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1135888-zalba-na-rpe/#findComment-6167063
[SA] Vodja HD Vardy Posted Thursday at 06:31 PM Author Share Posted Thursday at 06:31 PM Sve cekam da neko se zali od vas na njih ali po forumu i u sekciji ne vidim da je iko okacio zalbu. Pravila vezano za zalbe na lidere su sasvim jasna to sto te tagovao ne dozvoljava ti da se umesas u zalbu jer nije on clan RPE tima. Bavi se svojim poslom a u moje postupanje i rad ne zalazi ne komentarisem ni ja tebe pa ocekujem isto od tebe. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1135888-zalba-na-rpe/#findComment-6167064
[SA] ex. v.d. Zamenika Vođe RPE Arthur_Bridges Posted Thursday at 06:33 PM Share Posted Thursday at 06:33 PM nisam siguran kakve veze ima moja titula na serveru sa "mesanjem" u zalbu i kako si ti oštećen od strane RPE tima (što mora biti povod za kačenje žalbe na rpea) da je meni zaduzenje da (ne) vodim skriptanu organizaciju na serveru ja bih pevao i igrao ali jedno od mojih duznosti jeste odbrana interesa roleplay zajednice i RPE tima, sto radim i uvek cu raditi Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1135888-zalba-na-rpe/#findComment-6167066
[SA] ex. v.d. Zamenika Vođe RPE Arthur_Bridges Posted Thursday at 06:37 PM Share Posted Thursday at 06:37 PM 5 minutes ago, Vardy said: Sve cekam da neko se zali od vas na njih ali po forumu i u sekciji ne vidim da je iko okacio zalbu. "ne vidim da je iko okacio zalbu na vlast severne koreje u pjongjangu" ahh komentar 2 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1135888-zalba-na-rpe/#findComment-6167069
[SA] Vođa RPE Rista Posted Thursday at 06:50 PM Share Posted Thursday at 06:50 PM Žalba prihvaćena. 18 minutes ago, Vardy said: , ocekujem da se RPE clan kazni i da se ta kazna ispise od strane Vodje RPE Tima ( Da ne bude kao u prethodnom slucaju gde mi RPE clan preti smrcu pa ne bude kaznjen za to ) A vođe admina, kao i zajednica od tebe očekuju da napokon mrdneš s mrtve tačke i kreneš da radiš svoj posao admina i lidera objektivno, dostojanstveno, časno i odgovorno, umesto što gledaš na svaki mogući način prikriješ one koji krše pravila bivajući maksimalno objektivan, odbijajući da uradiš bilo šta po tom pitanju i tražeći svaku sitnicu i dlaku u jajetu kako bi odbio apsolutno validnu žalbu. Pošto verujem da je tvoje iskustvo u administraciji i vođenju organizacije poprilično upitno, daću sebi za pravo kao neko ko je ovde proveo jako dugo i stekao određeno iskustvo da ti dam jedan savet — u žalbi se gledaju validni dokazi, ostale dokaze NE MORAŠ da uzimaš kao relevantne. To što je igrač okačio jednu sliku koja nije potpuna, odnosno, nema datum ne znači da je cela žalba nevalidna, već samo taj dokaz koji je iznet i ti kao zaduženi za pregledanje žalbe imaš pravo da ga izuzmeš iz žalbe, premda, da sam na tvom mestu, uzeo bih i njega u obzir pošto čovek očigledno svesno i namerno krši pravila, ali uživa tvoju zaštitu. Administracija treba da bude objektivna i nepristrasna u svakom smislu, ti to apsolutno nisi i to si dokazao i pokazao u više navrata do sada. Govorim, naravno, o ovoj žalbi => KLIK Za neprikladno ponašanje prema tebi odgovoran si upravo ti, jer svojim pristrasnim i neobjektivnim rešenjima na žalbe na članove svoje organizacije, dovodiš do toga da igrači počinju da dovode u pitanje tvoju kompetentnost za lidera, a naravno i za dalje napredovanje u administraciji. Da, niko nema pravo da vređa bilo koga i zbog toga je ova žalba prihvaćena, ali želim da znaš da je povod za vređanje tebe, itekako dobar materijal za pokretanje istrage o tvom dosadašnjem radu i kao admina i kao lidera. Ako se pitaš zašto je to tako, samo pogledaj kako se ponašaš kada neko postavi žalbu na člana FBI, koju ti smatraš irelevantnom zato što je postavio, gle čuda — igrač koga ti iz bilo kog razloga mrziš, ili zato što je RPer. Razmisli da li štitiš interes svoje organizacije ili interes servera — koji bi trebao da ti bude prioritet jer ti si Admin Level 4, čije je ZADUŽENJE da bude LIDER. Podsetiću te samo da lider FBI level 2 ne postoji, a sa zastupanjem interesa organizacije, umesto zastupanja interesa servera, ono što ljudi govore o tvom daljem napredovanju, možda može biti veoma blizu istini. isto tako, od tebe se očekuje da ne izigravaš vođu admina i od mene tražiš da ti polažem račune pošto to niti želim, niti moram da radim. Ja sam svoje postupke dužan da obrazložim isključivo i samo na zahtev vođe admina i vlasnika servera — tebi sigurno ne. 7 1 2 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1135888-zalba-na-rpe/#findComment-6167079
Recommended Posts