Jump to content

bad mentalite

Recommended Posts

• je suis le peintre de ma vie
  • On 11/2/2025 at 7:55 PM, Deqavious_Thornton said:

🔥

On 11/2/2025 at 8:01 PM, donk1ng said:

bomba

22 hours ago, Deuce said:

svidja mi se

22 hours ago, Paxton_Ferrell said:

doktor

16 hours ago, Zvrk said:

samo si predobar 

4 hours ago, PatrickFoster said:

Ovo je jedina tema koja mi privukla paznju, nesto novo, zanimljivo, kao da  gledam horor film, ali bukvalno. Bravo decko samo nastavi.

1 hour ago, Konstantin_Aleskeevich said:

RP CHARACTER DEVELOPMENT PRESEK @rockstar 07/11/2025

Smernice: Unikatno, fina estetika, samo nastavi ovako, svidža mi se

Napomene: //

Hvala na podršci i komentarima braćo, tek će ovo da kida i tek ćete videti nešto novo i oduševiti se :pepoBalloon:

• Like 1
  • 268d03b35e4453220fe8ce77fd8dfd3f.jpg.d74062a57e99b2685d3e4e81ff9a62c7.jpg

• Kroz dalju priču ćete moći da ispratite kako Deadeye sprema vrlo dobro spreman i organizovan masakar nad par ljudi iz njegove okoline. Ostaviće ih sa jasnim porukama na urbanim mestima, tako će uzdrmati sve građane Los Santosa, sve pripadnike Police Departmenta i šire. Neću mnogo otrkivati, ispratite svaki naredni RP i develop, stay tuned.

• INFO: Svako ko želi da se priključi ovom RPu može mi se javiti privatnom porukom da čujem vaše ideje i da ih uzmem u obzir ako su dobre i zanimljive, da proširimo ovakav vid RPa i zainteresujemo druge članove zajednice na ovako nešto i unikatno.
  • This may contain: a cartoon with a skeleton wearing a hood and saying everything is going to be fine

• Neki period će ovaj karakter provesti u napuštenoj kolibi u šumi blizu Angel Pinea, dok se ova situacija ne stiša i ne smiri. Tamo će držati leš od Quinella a pritom i mučiti i iživljavati se sa Yadeanom. U jednom momentu će se vratiti nazad u grad gde će tražiti i trećeg brata kako bi i njemu oduzeo život.
    Edited by rockstar