Jump to content

Locked Zahtev za CK - Marquise_Tomphson [CEKA SE ODLUKA]

Recommended Posts

• Izvršioci CK-a (Vaše Ime_Prezime i Imena_Prezimena svakog pojedinca koji je učestvovao u CK-u):Carl_Hawk (Legal CK) 
  • Meta CK-a (Ime_Prezime osobe koju pokušavate CK-ati): @Marquise_Tomphson
  • Razlog CK-a (Detaljan razlog za izvršenje CK-a): Dakle ovo treba da bude tehnicki legal CK - Suspect je uhapsen sa dokazima kojima je izvrseno krivicno delo nakon njegovog pracenja duze vreme, stupanje u konverzaciju sa suparnickom fakcijom, stupanje u kontakt sa clanovima fakcije u kojoj je on, dakle nakon duzeg perioda pomnog pracenja sta suspect radi Triple Homicide nad clanovima GSF i u tome biva uhvacen, dok sam ja bio undercover (Rpao je da nosi crnu odecu i masku ALI NE I RUKAVICE - jako bitno) nakon toga Gang Enfrocement Team stupa u akciju pracenje i dolazenje do tog suspecta, Veliku pomoc nam daj Confidental Informant /CI/ iz VLA koji je "drukao" doticnog i meni dao povezivanja njegova sa delom kao i informacije gde mu je handgun /G21/ kojim je izvrseno krivicno delo, Nakon finalne informacije o njegovom kretanju pronalazimo suspecta sa handgunom i istim vozilom koje je ucestvovalo u triple homicide.
  • Objašnjenje situacije:Nakon svega sto sam prethodno objasnio suspect je uhapsen i stavlja mu se charge za "Possesion of illegal firearm" sto ima po gun shemi njegovog developa, "Triple Homicide" nad clanovima suparnicke fakcije... Kada sam pretresao suspecta i njegovo vozilo, na njemu je pronadjen isti taj G21 koji je napunjen bio /ista municija sa kojom je izvrsen homicide/ Otisci su se podudarali sto je doticni i potvrdio ali je odbio da rpa pritvor i kasnije rekao da ne zeli rpati (kada je shvatio da mu se mora lockat karakter) dakle ni u jednom momentu bilo cega on nije rpao da navlaci rukavice, ili cisti scenu zlocina. Oko svega ovoga se moze i ukljucit i Reuben_Berg koji je vodio fakciju u tom periodu /dakle rpali su da su se desila ta tri ubistva/             Dakle na kraju svega u kratkim crtama, Suspect je priveden sa dokazima, dokazi su povezani, sada ovo treba ili da izadje na sudjenje sto bi se rezultovalo CK karakterom jer je 25+ godina za ova djela, ili da mu se zatvori karakter jer je "pao".
  • Glavni dokazi (Original F8 slike i snimci koji nisu editovani): Dokaz za triple homicide https://imgur.com/a/L2Ya7lL      Dokaz za hapsenje njega u istom vozilu  https://imgur.com/a/EPR5gu2    dodatni neki rp dokazi https://imgur.com/a/BuTG5CN
  • Dodatni dokazi (Develop karaktera, dodatna objašnjenja): Problem je jedini taj sto se ovo sve treba braniti preko suda, a ne odbijati RP, jer naglasavam doticni je odbio RP jer se ne slaze sa nekim stvarim i tvrdi da nije nista uradio https://imgur.com/a/C8BxVhI
Edited by Andersson
  • Upvote 2

Ovako, momak je prekrsio par pravila pri mome hapsenju, dbao me M4 iz auta, locirao me  pomocu WL-a, i izmgao da sam ja.Jeste nisam nosio rukavice sve to stoji, al druze ti kroz prozor zatvorenog vozila preko ruku (Posto sam nosio maramu kao sto ce se videti na slici) prepoznajes coveka, ko je bre drukao okaci sliku vec je Milan Ivanov tvoj drug izmgao jer je popio drop. A sto je najsmesnije, tripple homicide se nije ni desio, jer Peskir je bas tih dana zahtevao da se prekinu upadi, mogu to da potvrde obe organizacije. Evo slike rpa , ponavljam Tamni je prekrsio - MG , DB , NONRP(u nekim momentima trcao je do me vukao), i jos nesto ali sada u ovom momentu ne mogu da se setim.  https://imgur.com/a/NHuermD  - Na kraju svega ovoga , doticni odlazi afk i ostavlja me u HQ SD-a gde sam zakljucan jer ne mogu otvoriti sluzbena vrata, sramota.

• Sad 1
2 hours ago, Tamni_Sa. said:

nakon toga Gang Enfrocement Team stupa u akciju pracenje i dolazenje do tog suspecta, Veliku pomoc nam daj Confidental Informant /CI/ iz VLA koji je "drukao" doticnog i meni dao povezivanja njegova sa delom kao i informacije gde mu je handgun /G21/ kojim je izvrseno krivicno delo

Posalji nam screenove za ovo. (napravi grupni chat na forumu CK komisije i posalji nam)

2 hours ago, Tamni_Sa. said:

Nakon svega sto sam prethodno objasnio suspect je uhapsen i stavlja mu se charge za "Possesion of illegal firearm" sto ima po gun shemi njegovog developa, "Triple Homicide" nad clanovima suparnicke fakcije... Kada sam pretresao suspecta i njegovo vozilo, na njemu je pronadjen isti taj G21 koji je napunjen bio /ista municija sa kojom je izvrsen homicide/ Otisci su se podudarali sto je doticni i potvrdio ali je odbio da rpa pritvor i kasnije rekao da ne zeli rpati (kada je shvatio da mu se mora lockat karakter) dakle ni u jednom momentu bilo cega on nije rpao da navlaci rukavice, ili cisti scenu zlocina. Oko svega ovoga se moze i ukljucit i Reuben_Berg koji je vodio fakciju u tom periodu /dakle rpali su da su se desila ta tri ubistva/             Dakle na kraju svega u kratkim crtama, Suspect je priveden sa dokazima, dokazi su povezani, sada ovo treba ili da izadje na sudjenje sto bi se rezultovalo CK karakterom jer je 25+ godina za ova djela, ili da mu se zatvori karakter jer je "pao".

Nisi okacio slike gde ste poslali oruzije na forenziku pa su vam oni potvrdili da je to taj pistolj. Nisi postavio slike gde skupljate caure sa lica mesta. 

Okaci slike svih ovih stvari, CK jeste validan, ali je lose odradjen RP i ima mnogo rupa u ovom RPu. @Tamni_Sa.

24 minutes ago, Marquise_Tomphson said:

Jeste nisam nosio rukavice sve to stoji

Ovo je sasvim dovoljno, imali su mogucnost da te identifikuju. 

Ako imas slike za taj drop sto spominjes posalji, slika treba biti sa datumom kako bi utvrdili da li je dropan pre nego sto je pricao sa njima ili posle, ako je on uopste taj informant.

15 minutes ago, Marquise_Tomphson said:

i tahome na slikama nisu iste...

Ovo nema nikakve veze, ne treba im auto da bi te identifikovali, samo otisci i nista vise.

Edited by donk1ng

Slabašne dokaze ste priložili za bitne stvari koje ste spomenuli u priči, kako jedan tako i drugi. Tamni u svakom slučaju ima više dokaza za najbitnije stvari i ako se sagleda sve od početka, što se mene tiče skroz validan i korektan CK.

Opet ću pričekati kolege i saslušati njihovo mišljenje pa se eventualno nadovezati.

Edited by Mulavdic
3 hours ago, Marquise_Tomphson said:

Ovako, momak je prekrsio par pravila pri mome hapsenju, dbao me M4 iz auta, locirao me  pomocu WL-a, i izmgao da sam ja.Jeste nisam nosio rukavice sve to stoji, al druze ti kroz prozor zatvorenog vozila preko ruku (Posto sam nosio maramu kao sto ce se videti na slici) prepoznajes coveka, ko je bre drukao okaci sliku vec je Milan Ivanov tvoj drug izmgao jer je popio drop. A sto je najsmesnije, tripple homicide se nije ni desio, jer Peskir je bas tih dana zahtevao da se prekinu upadi, mogu to da potvrde obe organizacije. Evo slike rpa , ponavljam Tamni je prekrsio - MG , DB , NONRP(u nekim momentima trcao je do me vukao), i jos nesto ali sada u ovom momentu ne mogu da se setim.  https://imgur.com/a/NHuermD  - Na kraju svega ovoga , doticni odlazi afk i ostavlja me u HQ SD-a gde sam zakljucan jer ne mogu otvoriti sluzbena vrata, sramota.

Da rezimiramo postepeno jedno po jednu, DB je dozvoljen da se radi kada ima realne opasnosti po civile okruzenje ili deputye, DB je odradjen jer si ti covece serijski ubica koji je naoruzan, pucano ti je u gume kako bi se zaustavio. Za mg necu da postavljam kontraargument jer se nije ni desio.   Posto smo mi zajednica kakva jesmo i radimo sve putem mga i ako ce kasnije taj clan ooc stradati ja sam primoran da iznesem neke cinjenice i otkrijem to. Milan Ivanov je mene Icly informisao da ces ti pokusati njega da ubijes i da se nalazis u tahomi u seville setu... Sve je odradjeno po pravilima kakvim nalaze ovaj server, nije RP toliko bajan pa da mozemo svaki vid MGa izbeci jednostavno server je takav. Glavno je da se glavna radnja nije odvijala putem MGa, ako RPE tim dozvoli neka ukljuce Milana Ivanova i @Reuben_Berg u ovaj CK, Reuben mi je sam dao kljucne informacije o tebi, a na osnovu toga da ja tebe ICLY poznajem od pre i da si mi u vise navrata rekao da planiras ubiti nekoga iz GSF - https://imgur.com/a/uprwxSI  Trazio si od mene da ti sredim gun a zauzvrat si drukao GSF.. Svatko tko ima gram mozga stavit ce tebe kao glavnog osumnjicenog.

• Upvote 1
2 hours ago, donk1ng said:

Posalji nam screenove za ovo. (napravi grupni chat na forumu CK komisije i posalji nam)

Nisi okacio slike gde ste poslali oruzije na forenziku pa su vam oni potvrdili da je to taj pistolj. Nisi postavio slike gde skupljate caure sa lica mesta. 

Okaci slike svih ovih stvari, CK jeste validan, ali je lose odradjen RP i ima mnogo rupa u ovom RPu. @Tamni_Sa.

Ovo je sasvim dovoljno, imali su mogucnost da te identifikuju. 

Ako imas slike za taj drop sto spominjes posalji, slika treba biti sa datumom kako bi utvrdili da li je dropan pre nego sto je pricao sa njima ili posle, ako je on uopste taj informant.

Ovo nema nikakve veze, ne treba im auto da bi te identifikovali, samo otisci i nista vise.

Sto se tice izvora mojih dokaza i povezivanja koristio sam tragove baruta kao i otiske sa pistolja... Ako RPE zahtjeva blagovremeno cemo prositi ovaj rp preko forenzike koju cemo oformiti ako za nju bude bilo potrebe.

Naglasavam da je ovo sve radjeno u sistemu gdje nije bilo niti GOVA niti bilo kakvog LFM i sa time zelim da kazem da je za ocekivati da budu neke "RUPE" u ovom cku, --citaj kao- niko nece da se radi toliki rp i da ulaze enormni trud ako zna da ne postoji GOV i da ne moze nigdje proci taj CASE da ce se samo evenutalno zatvoriti karakter.. Na kraju svega ako vi kolektivno imate isto misljenje, odbijte ovaj CK pa cemo mi ubuduce raditi po principu koji je pogodan za novouvedeni sistem                    +++Igracu skrenite paznju da ne moze odbijati bilo kakav rp, pogotovo ako je u osnovnom pritvoru (48h). @donk1ng

43 minutes ago, Tamni_Sa. said:

Sto se tice izvora mojih dokaza i povezivanja koristio sam tragove baruta kao i otiske sa pistolja... Ako RPE zahtjeva blagovremeno cemo prositi ovaj rp preko forenzike koju cemo oformiti ako za nju bude bilo potrebe.

Naglasavam da je ovo sve radjeno u sistemu gdje nije bilo niti GOVA niti bilo kakvog LFM i sa time zelim da kazem da je za ocekivati da budu neke "RUPE" u ovom cku, --citaj kao- niko nece da se radi toliki rp i da ulaze enormni trud ako zna da ne postoji GOV i da ne moze nigdje proci taj CASE da ce se samo evenutalno zatvoriti karakter.. Na kraju svega ako vi kolektivno imate isto misljenje, odbijte ovaj CK pa cemo mi ubuduce raditi po principu koji je pogodan za novouvedeni sistem                    +++Igracu skrenite paznju da ne moze odbijati bilo kakav rp, pogotovo ako je u osnovnom pritvoru (48h). @donk1ng

Odradite forenziku i kad budete dobili rezultate forenzike ( izrpali to ), resicemo zahtev. 

Od ovog odgovora se ocekuje samo tvoj odgovor sa slikama o tom RPu i ni jedan drugi.

@Tamni_Sa. @Marquise_Tomphson

• Tamo znaju da tuku, prošli su obuku.
    • Andersson changed the title to Zahtev za CK - Marquise_Tomphson [CEKA SE ODLUKA]
    • Andersson locked this topic
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...