Dzida_Sule Posted November 3 Share Posted November 3 (edited) Tyrone Carter rođen je, 2007. godine u siromašnom dijelu Los Santosa, u naselju zvanom Willowfield. To je mjesto gdje se sirene čuju svake noći, a pucnji i galama su postali dio svakodnevice. Odrastao je bez oca, koji je završio u zatvoru dok je Tyrone još bio dijete. Njegova majka,Keisha, borila se koliko je mogla, ali ulica je uvijek imala jaču ruku od roditeljskih savjeta. Još kao dječak, Tyrone je gledao starije iz kraja koji su vozili skupe aute, nosili plave marame i imali poštovanje cijelog kvarta. U njima je vidio ono što je želio,snagu, sigurnost i ime koje se spominje s poštovanjem. Kada je imao četrnaest godina, pridružio se bandi East Willowfield Crips. Tada je prvi put osjetio da negdje pripada.Njegov nadimak,Lil' T' dobio je jer je bio najmladji u ekipi tada,ali i najbrži kada bi se začule sirene policije.. Vremenom je postao poznat u svom kraju. Bio je tih, ali poštovan. Nije volio puno pričati, ali su njegove riječi imale težinu.Izgubio je dosta prijatelja, ali je ostao hladan i pribran. Naučio je da se ulica ne smiluje nikome,da preživiš, moraš biti pametan i uvijek spreman. Danas, Tyrone i dalje živi u Willowfieldu. Vozi svoj sivi Esperanto, auto koji mu je simbol uspjeha i ponosa. Svaki dan ga vidiš kako kruži kvartom, pozdravlja ljude i pazi da se stvari ne izmaknu kontroli. Nije bogat, ali ima poštovanje, a u njegovom svijetu to vrijedi više od svega. Još uvijek nosi plavu maramu u zadnjem džepu, ne da bi se dokazivao, nego da pokaže da je i dalje vjeran onome što ga je oblikovalo. Za njega, Willowfield nije samo mjesto,to je život. Kaže da će ostati tu dok god diše, jer kako on kaže: “Ulica me napravila. I ako treba, ulica će me i ispratiti.” Noć je pala nad Willowfieldom, a svjetla ulice su treperila kroz dim i maglu. Tyrone Carter je sjedio za volanom svog sivog Esperanta, starog auta s puno ogrebotina, ali i sa stilom koji pokazuje koliko dugo je na ovim ulicama. Motor je brujao tiho, ali prijeteće, kao da i auto zna da vlasnik nije običan dečko s ulice. Willowfield se mijenjao. Klinci trče s oružjem, policija patrolira češće, a novi igrači pokušavaju preuzeti kontrolu. Tyrone je znao da mora biti brži i pametniji od svih njih. Vozio je kroz kvart, prozor spušten, pogled oštar, i svaki korak njegovih rivala bilježio u glavi. “Ovdje sam odrast’o, ovdje ostajem… i ko god misli da može ovo preuzeti, neka pazi na sivog Esperanta i mene za volanom,” rekao je, dok je motor grmio kroz tihe ulice kvarta. @Tyler_Ruelas @Reuben_Berg Edited Wednesday at 09:48 PM by Dzida_Sule 1 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1138281-tyrone-carter/
[SA] Agent 007 Xender Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago @Dzida_Sule radis? Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1138281-tyrone-carter/#findComment-6185074
Recommended Posts