Jump to content

Locked 昔々アメリカで (eng. Once upon a time in America)

Recommended Posts

Jin Kitsuregawa (na telefonu): Pušten sam ranije, Yazawa. Znam da zovem naglo, možeš li da me pokupiš?
Yazawa Kiyonobu (na telefonu): Zar je vec došlo vrijeme, Jin?
Jin Kitsuregawa (na telefonu): Nemamo šta čekati, vrijeme je da se vratimo na početak i da uspijemo i ovaj put.

RIfIfrZ.jpeg
https://www.youtube.com/watch?v=FsXiFwvpeh

• Like 1
  • Upvote 1

Ovaj topic ne predstavlja nikakav nastavak bilo kojeg dijela ove fakcije ili grupacije, ili mog karaktera. Ne predstavlja takodjer ni moj eventualni povratak na zajednicu iako bih previse vaznosti stavljao samome sebi kad bih uopce pomislio da je nekome bitno vratio se jedan pojedinac ili ne. Ovaj topic sluzi samo tome da se podsjeti sta je ova zajednica nekada imala i kada je doživila vrhunac rpa u fakcijskom smislu. Vrijeme za roleplay je proslo, barem sto se mene tice, ne unistavajuci nikome igru. Ali odmah da se zna da se ovakvo nesto nikada nece prestici ili vrlo tesko, bez ikakve lazne skromnosti. Bilo jednom na Skill Areni.

nyc7349-scaled-1280x844.jpg

• Like 1
  • Upvote 1

8 hours ago, Ivan_Potok said:

Ovaj topic ne predstavlja nikakav nastavak bilo kojeg dijela ove fakcije ili grupacije, ili mog karaktera. Ne predstavlja takodjer ni moj eventualni povratak na zajednicu iako bih previse vaznosti stavljao samome sebi kad bih uopce pomislio da je nekome bitno vratio se jedan pojedinac ili ne. Ovaj topic sluzi samo tome da se podsjeti sta je ova zajednica nekada imala i kada je doživila vrhunac rpa u fakcijskom smislu. Vrijeme za roleplay je proslo, barem sto se mene tice, ne unistavajuci nikome igru. Ali odmah da se zna da se ovakvo nesto nikada nece prestici ili vrlo tesko, bez ikakve lazne skromnosti. Bilo jednom na Skill Areni.

nyc7349-scaled-1280x844.jpg

ja znam da je trenutna situacija očajna i svako od nas je svestan da nećemo dostići nivo RPa. Ako je poenta da se takmičimo koja će fakcija da bude najbolja umesto da se zabavimo, mislim da bi RP trebao odavno da bude ugašen, svesni smo stare slave i da svako hoće da se pohvali nečim. Trenutna situacija je takva kakva jeste i održava se čisto da bi se svi mi zabavili. Svako od nas je upoznat sa tobom i tvojim fakcijama, takođe sam i ja čini mi se bio kod tebe, samo me ne poznaješ sa ovog nicka. Dosta nas je bilo u to vreme i tvrdimo da je bilo bolje, u to vreme sam prošao kroz svakakve fakcije, MOB, Gang, MC, Cartel i svašta nešto. Ostaviću ovo na par sati da ljudi vide ako ti je tolko drago da se reklamiraš. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...