Jump to content

Zalba na RPE

Recommended Posts

• je suis le peintre de ma vie
    • Vaše Ime i Prezime: Ladarrell_Collins
    • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): Jacody_Warrick ( @cuh )
    • Razlog žalbe: Jail za NoNRP
    • Obrazloženje: Druže stvarno ne znam kakav NoNRP sam ja uradio, bukv sam skakao po setu i čekao @Ronald_Berisfield da do]e da uradimo RP koji smo imali i develope, tvoji prijatelji iz fakcije su pritom došli tu kod nas i IC nešto pričali na šta isk nisam obraćao pažnju jer sam radio nešto drugo za telefonom dok sam skakutao po setu, ti me pritom 2x ošamariš i instant jailaš za NoNRP koji stv nzm gde si ti video? Ako imaš neki razlog ili dokaz okači stvarno me zanima ono.
    • Dokazi: 
    • FZtD57T.png
    • Like 1
    • Confused 1
    • Upvote 1

samp_15_11_2025_19_24_56.png.99292dbf2b31ddd2f315c860f79266b7.png

Uz sve sto je rockstar napisao hocu da dodam nesto jos pored jer sam tagovan na ovu zalbu. Nakon sto smo imali mali razgovor ja i ova tri decka otisao sam afk jer sam pricao sa rockstarom na diskordu i on mi je rekao da su ga jail, pa sam gledao njegovu zalbu i pricao sa njim o tome. Dok sam ja bio afk, znaci uopste u igrici nisam bio. Oni su samo vidjeli da sam u zbunju kod jedne kuce a njima je tu u blizini set, napali su me a kao sto u chatu pise Jacody govori da ce me sacekat jos pet minuta, ne znam koliko je proslo samo sam se pronasao na spawnu sto znaci da su me i ubili gdje cak i njihove /me recenice to dokazuju.

• 5 minutes ago, cuh said:

Odbijanje RPa=NonRP

Kao što sam rekao već bio sam obaziren na nešto na telefonu i dok sam tu gledao skakutao sam IG nisam ni pratio chat druže, zar si morao odma jailati? Nisi mogao da staneš na ona 2x slapa, mnogo ozbiljno shvataš svoju poziciju i "posao" 

edit: Usput vi ste IC pričali sa Ronaldom, ne sa mnom šta ovde na videu dokazije da ja kršim išta?

Edited by rockstar
    4 minutes ago, Ronald_Berisfield said:

samp_15_11_2025_19_24_56.png.99292dbf2b31ddd2f315c860f79266b7.png

Uz sve sto je rockstar napisao hocu da dodam nesto jos pored jer sam tagovan na ovu zalbu. Nakon sto smo imali mali razgovor ja i ova tri decka otisao sam afk jer sam pricao sa rockstarom na diskordu i on mi je rekao da su ga jail, pa sam gledao njegovu zalbu i pricao sa njim o tome. Dok sam ja bio afk, znaci uopste u igrici nisam bio. Oni su samo vidjeli da sam u zbunju kod jedne kuce a njima je tu u blizini set, napali su me a kao sto u chatu pise Jacody govori da ce me sacekat jos pet minuta, ne znam koliko je proslo samo sam se pronasao na spawnu sto znaci da su me i ubili gdje cak i njihove /me recenice to dokazuju.

Warn za gospodina. Svako moze da se pravi da je AFK kako bi izbegao IC posledice sto ste pokusavali od pocetka.. 

U RL ne mozes da ''AFKas'' tako da ako si bio tu, bio si tu i IC i OOC i na svaki moguci nacin.

2 minutes ago, rockstar said:

Kao što sam rekao već bio sam obaziren na nešto na telefonu i dok sam tu gledao skakutao sam IG nisam ni pratio chat druže, zar si morao odma jailati? Nisi mogao da staneš na ona 2x slapa, mnogo ozbiljno shvataš svoju poziciju i "posao" 

''zar si morao odma jailati'' A i sam kazes da sam te pre toga 2x slapovao kao upozorenje da prestanes da nam skakuces oko auta i RPas. 

Ovde zavrsavam svaku raspravu sa moje strane. 

• Just now, cuh said:

Warn za gospodina. Svako moze da se pravi da je AFK kako bi izbegao IC posledice sto ste pokusavali od pocetka.. 

U RL ne mozes da ''AFKas'' tako da ako si bio tu, bio si tu i IC i OOC i na svaki moguci nacin.

''zar si morao odma jailati'' A i sam kazes da sam te pre toga 2x slapovao kao upozorenje da prestanes da nam skakuces oko auta i RPas. 

Druže mogao si samo slap 2x kao opomenu a ne odma jailat, opet kažem previše ozbiljno shvataš ovu poziciju spusti loptu ovo je igrica bro, ne vidim razlog da budeš toliko rigorozan u samom startu zar je jail najlakša opcija ako neko ne prati chat i radi nešto bitnije od vođenje virtualne komunikacije putem igrice sa 3 crnje u setu?

3 minutes ago, cuh said:

Za sta je warn? I odakle ti to da se pravim da sam AFK kako bi izbjegao interakciju s tobom, ponavljam s tobom, ahahaha. Covjece tu sam bio OOC, a koliko si u tripu da ne shvacas da je ovo samp. I ako si RPE da te boli kurac za svakog igraca kojeg ne mozes prcit u mozak. 

9 minutes ago, Ronald_Berisfield said:

Za sta je warn? I odakle ti to da se pravim da sam AFK kako bi izbjegao interakciju s tobom, ponavljam s tobom, ahahaha. Covjece tu sam bio OOC, a koliko si u tripu da ne shvacas da je ovo samp. I ako si RPE da te boli kurac za svakog igraca kojeg ne mozes prcit u mozak. 

q8pB0Qj.png

• Like 1
    • Haha 2
    • Sad 1
    • Upvote 3
    1 minute ago, cuh said:

q8pB0Qj.png

To sto se ne vidi ona ikona da sam afk ne znaci da idalje nisam, postoji samp addon bro, i nez cime se hvalis ovim editom, nije te stid da udaras afk igrace a?