James Gandolfini Joseph_Romano Posted Tuesday at 04:23 PM Share Posted Tuesday at 04:23 PM (edited) ((OOC)) 0.0: Ovde je otvoren topic u kome ce se kaciti sve vezano za Gun dealove. Takodje, ovde zelim objasniti par stvari, vezano za IC. 0.1: Sto se tice same konekcije, potrebno je da nakon sto posaljete meni PM, konekciju uradimo IN GAME. RolePlay nece biti skriptovan, nego samo i iskljucivo IN GAME, sto znaci da je potrebno da unapred odvojite vreme za to. 0.2: Sto se tice cene, cena gunova nece biti preterano povisena, dakle nikada vas necemo taxovati do nekih nenormalnih cena, sve zavisi od naseg odnosa koji je IN GAME, sto definitivno ne znaci da treba da nam se ulizujete itd, no treba da drzite do svojih stavova, kao i karaktera koje imate IC. 0.3: Mozete mi poruku napisati ovde ili me dodati na discord ( ketaphetamine ) za dodatne informacije. (( Odobrio: @Isaac_Sabello )) Edited Tuesday at 11:31 PM by Joseph_Romano Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/1141884-cold-trigger-pipeline/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts