Jump to content

Zalba na RPE - Frank_Arditi

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime:Aljic
  • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): @Frank_Arditi
  • Razlog žalbe:Jailome bez razloga
  • Obrazloženje: Ja nisam rper nit sam dmer udjem na server da ubijem dosadu vidim admin stavlja neko obajestenje an adresi 25 neko okupljanje moze se popiti pice i tako to ja dodjem  tamo i stanem kraj neka 2 lika odma mi pocnu psovati i govore da se sklonim sklonim se udjem u taj kafic narucim pice izadjem taj frank i jos neki lik pricaju i govore mi da se sklonim ja gvorim necu da se sklonim imam pravo stojati ispred kafica ne diram vas i oni tu nesto izrpaju a ja ne znam rpat i ne koristim se time i smjeste mi odbijanje rpa
  • Dokazi:https://imgur.com/a/VAzm5ss

@Rista
Edited by Aljic_Sa
  • La victoria será nuestra
  • Ja da se obrazlozim odmah, posto je postavljena zalba na mene, samo sto sam usao na server, nepunih 15 minuta, meni moji clanovi iz fakcije salju poruke kako ti njih ometas, kako MGas i krsis raznorazna pravila i ignorises kad ti kulturno i ljudski kazu da se sklonis, kako putem Roleplaya i IC chata, tako i OOC jer im odbijas RP konstantno, pritom na sve to, odbijas Roleplay koji je nacinio Charles_Rantza  ( @Joseph_Romano ) ispred lokala, tako sto ti je sutnuo biciklu na kojoj si sedeo, a ti si se samo odvezao napred nepunih 100 metara. Sledeci put adekvatno postavi dokaze a ne da postavljas sliku iz jaila.

Slike iz momenta kako te Charles putem Roleplaya tera dalje od lokala gde ti odbijas i ne fermas ni dva posto sta lik RPa. - https://imgur.com/a/8Omr3Ku
    Pritom pre toga si izvrsio MG, cime ti se ova zalba naravno ne uvazava, mozda sam cak i preterao sa time sto te i za MG nisam zatvorio, dovoljno sto si odbio Roleplay i MGao. I ne niko ti nije smestio odbijanje Roleplaya, sam si sebe stavio u tu situaciju.

Najmanji mi problem da dobijem minus ili nesto, ne bojim se toga, svako gresi i svako u zivotu mora snositi posledice, ali ovo bedno namestanje za opravdan jail ti ne prolazi cisto da znas informativno.

Ako nadlezni @Rista misli da sam ja nesto pogresio, slobodno neka me kazni, ali neka pre toga saceka @Joseph_Romano da prilozi dokaze, hvala unapred. :) 

Da dodam takodje, kazes da nisi "RPer niti DMer". Sto onda dolazis u RP zonu gde znas da se maltene vrsi "RP" i MGas i odbijas RP? Objasni se sad.

Edited by Paxton_Ferrell
    • Upvote 1