Jump to content

Zalba na RPE

Recommended Posts

Edited by Keyz
  • Upvote 1
7 minutes ago, Keyz said:

nadam se da su i ovi clanovi gsfa kaznjeni za DM - ubijanje. 

Kad sam ušao u spec, nisam video nikog drugog da krši pravila sem tebe.. Za to možeš da okačiš žalbu na igrača.

Dokaze za tvoje kršenje pravila ću postaviti čim budem mogao

1 minute ago, cuh said:

Kad sam ušao u spec, nisam video nikog drugog da krši pravila sem tebe.. Za to možeš da okačiš žalbu na igrača.

Dokaze za tvoje kršenje pravila ću postaviti čim budem mogao

kad si usao u spec nisi vidio bravo, nego si vidio kad sam ja opalio jedan metak u njega i ti meni dajes jail za to svaka cast, nek si ispratio rp situaciju.

• Like 1

Warn me slobodno za mešanje ali brate @Keyz mene si izdmao jedno 10 puta u toku RPa i kada te neko sa razlogom kazni ti kačiš žalbe sta si očekivao nego kaznu za svoje postupke, Toliko od mene ako treba Warnujte me slobodno 

• Like 1
  • Upvote 2

Posto je moja organizacija umijesana u ovu zalbu ovdje zelim samo da odbranim ovdje Cuhovu stranu i da priznam krivicu mojih clanova , dakle Keyz otkako je odbijen za Ballase ne znam koju je org konkurisao konstantan DM od njega i njegovog drugara na koje sam vec kacio zalbe i prihvacene su.Moji su clanovi priznali krivicu da su pogrijesili i da su spremni primiti kaznu koja je potrebna ali apsolutno svaka RP org i clanovi unutar iste da momak konstatno DMa , vrijedja itd.. Ovo je bila navlakusa klasicna kako bi mogao cak nama zalbu da opici liderima kakve mi clanove drzimo itd , itd a mislim da bi bilo bruka i sramota da se ova zalba prihvati.Sasvim dovoljno od mene i nadam se da ce se ovo uvaziti u Ristin odgovor za ovu zalbu.

• Upvote 1