Jump to content

Zalba na RPE

Recommended Posts

• Vaše Ime i Prezime: Pereira
  • Naziv člana RPE Tima na kojeg se žalite (+tag na forumu): Wizz_Frazier / Ne znam mu tag na forumu. @Rista tagovacu tebe da ti tagujes Wizza jer mu ja ne znam tag na forumu.
  • Razlog žalbe: Jail za ometanje RPa ?...
  • Obrazloženje: Ovako RP event se odrzao na adresi 86... I kao stari rper sam dosao da posetim i da se malo prisetim starih dana... Tu ulazim u kafic odlazim do grupe crnaca zatim do sanka po pivo i prolazim pored crnja... Medjutim ja prolazim pored njih uputio se ka svom cosku... u medjuvremenu cujem da je jedan od njih spomenuo prangije... Na sta ja zastajem i vracam se i OKRENUT samo ka NJIMA dizem majicu i pokazujem svoju prangiju i pitam ih jesu za turu pica.. Medjutim neka 3 lika koja su stojala ZA SANKOM sa pogledom NA KONOBARA.. Dolaze do mene i cimaju me kao sta radis to... Na sta jedan od njih pocinje da me vuce ka izlaznim vratima te se ja opirem i odgurujem ga... Zatim se odaljavam i vadim svoj pistolj i krecem da ih resetam... Oni isto izvlace prangije i krece opsti haos tu me ubijaju, vracam se posle 2 minuta u kafic da ih pitam samo sto su to uradili i kako su uopste videli da ja imam prangiju i da sam je pokazao... na to ce oni izlazi napolje aaa dmercinoo izlazi, i ja sam tu odbio da izadjem mislim svakako bi izasao samo sam hteo znati sto su to uradili... / Na kraju me "RP Admin" Wizz Fraizer jaila na 60 minuta zbog "ometanja RPa" nickovi tih sto su se pucali sa mnom su Lance_Keith Rowan_Helms i jos jedan 3 je bio nisam sig ko je... (Ja mozda sada trenutno jesam DMer ali uopste nisam ometao RP i rpao sam sve normalno do trenutka kad su ovi krenuli da me vuku napolje.. ne kapiram uopste kako su videli da ja pokazujem pracku i to, okrenut sam bio ledjima od njih, i oni od mene... Samo su problem napravili.)
  • Dokazi: https://imgur.com/a/iqiwvqf Nemam neke dokaze ovo sam samo vratio chat jer mi nije ni u planu bilo da kacim zalbu.. Ali kad me je jailao morao sam...

@Crazy_Demon @Jug mogu da potvrde ovo gore sto sam napisao.... Naravno ako zele.

Edited by Leroyce_Hampton
10 hours ago, Stanke said:

sutra kacim dokaze

A kakve to dokaze kacis decko ??? Ja sam IZRPAO sve fino da se opirem na njihov pokusaj da me izvuku napolje, zatim izrpam kako isti taj pistolj koj sam pokazao crnjama  izvlacim,repetiram i krecem da prasim ... Na sta i oni vade pistolje i krece rokanje dok neko ne padne, u ovoj situaciji sam ja podlegao povredama.... I samo sam se vratio da pitam zasto su oni mene napali i kako su oni uopste ista videli.... Ne bi ni kacio zalbu nego ono bas nisi imao razloga za jail.... Nije meni do 60 minuta boli me uvo izafkacu nego ono treba neka pravda da bude. Kakvo ometanje rpa o cemu ti pricas. Mozda i jesam burno reagovao u trenutku u ooc chatu kad ste me napali  ali ono bas nema razloga za jailom 😂 ovo postaje sve smesnije i smesnije, iz godine u godinu.

Edited by Leroyce_Hampton

Spomenut sam u zalbi - Rowan_Helms ovde.
@Stanke moze da potvrdi, a i svakako se na slikama vidi da sam tu.
Osoba koja je u DM organizaciji (BL - Proverio admin) nema nikakvog razloga da dolazi na RP lokaciju.
RP komande, kao i Roleplay samog oruzija je cudo cisto, prvo komande kao u najveceg trollera, pa onda vadjenje oruzija za koji nemas ni karakter otvoren niti schemu, dosao u bar samo da isprovocira nekog.
I da namjesti nekom ili adminu ili RPEu minus.

DEATHMATCH [ DM ] - predstavlja ubijanje ili napadanje igrača bez dovoljno jakog i opravdavajućeg In Character razloga. Za svako ubistvo ili napad koji vršite nad drugim igračem morate imati ozbiljan Roleplay razlog. Takođe za svaki napad ili ubistvo koje izvršite na serveru morate imati adekvatne OOC dokaze (slika/video) koji podkrepljuju vaše razloge da počinite taj napad ili ubistvo.

Kada ne smeš koristiti oružje u Roleplay-u:

Bez ikakvog povoda ili priče (DM)
Primer: Vidiš nekog čoveka na ulici, nebitno da li imao ORG skin ili ne i samo ga ispučaš.

Prilikom svadja i konfrontacije gde nema razloga da budeš uplašen za život.
Primer: Neko te uvredi ili vice na tebe i ti izvadiš oružije i ispucaš ga.
ROE (Rules Of Engagment na serveru).
https://imgur.com/a/MC7fXvo - Njegovo ponasanje IC krsi direktno i ROE, a i sama pravila (RPanje oruzija bez scheme, vadjenje oruzija na pricu itd)

• greatest of all time
  • https://imgur.com/a/flsB1sG

bukvalno je svim pristunim RPerima u baru smetao Pereira

@Sandzaklija @Rowan_Helms @Tiontey_Cobb @Erik_Wright @LeXa

Nije hteo da RPa da izlazi kada su ga njih 3 uhvatili da RPa da ga vuku napolje, on je izvadio gun i krenuo da DMa po nama (svi prisutni gore mogu da potvrde to)

vratio se nakon killa i krenuo da OOCa, opet kada je dosao RPali smo da ga izbacujemo napolje i krenuo je da OOCa i zbog toga je dobio jail za ODBIJANJE RPa

Edited by Stanke
    • Like 1

https://streamable.com/tbqwmw

Zabranjeno pucanje na RP eventu u baru, pretpostavljam nemas schemu za gun, na sake vadis gun, vratio si se i ometao rp svojim ocanjem, dovoljno receno.