Jump to content

Locked Zalba na RPe

Recommended Posts

• Ko kaze da je zemlja okrugla
  • Just now, Stanke said:

Kao zamenik zamenika RPE vodje, razlog za jail je potpuno opravdan po meni.

Curcin ti je lepo sklopio sve

Ovako se postupa, a ne kao malomozgani idiot zvani Dario_Batak koji glumi da ga nije briga a svacija mu je rijec velika od boga

• Sad 1
    • saiyan locked this topic
  • [SA] Vođa RPE
  • 2 hours ago, Tigar said:

Imali smo sastnak u 20:00h Nakon sastanka okupljamo se i samo CLANOVI koji imaju oruzije KUPUJU ISTE, Odlucili da napademo Ballase SA ORUZIJEM ne palicama nego oruzijem, Posto RANK 1 nema oruzije uzimaju PALICU, i doticni Jacody me stavlja u jail za DM RP zona

U skladu sa ROE, U napadu može učestvovati najviše 4 osobe. Dok u brawlu ne postoji ograničenje u broju učesnika, na priloženim dokazima vidljivo je da je u napadu prisutno više od 4 igrača, konkretno: uvBWdTO.png

Nepoštovanjem ovog pravila, možemo izvući zaključak da je ovo bio pokušaj kombinovanja napada i brawla, što je zabranjeno. Moguće je ILI napadati fakciju (oružjem hladnim/vatrenim) ili ići u brawl (bez oružja).

2 hours ago, Tigar said:

Za MG na lidera kači žalbu na lidera, nije moja nadležnost. Priloženi video dokaz mi ukazuje na to da vi terorišete Ballase iz meni nepoznatog razloga. Sami ste ušli u njihov set, sami ste pokrenuli sukob. Ne vidim na snimku da je Ballas u bilo kom trenutku vas isprovocirao ili naterao na kontra napad.

2 hours ago, Tigar said:

@Erikee je isto @Jeffrey_Corleone je bio, @Savage_Dominik, @Sava_Tusevljakbio tu I ONI CE POTVRIDTI DA SMO ISLI NA GUNATTACK, Isli smo na gun attack, ja sigurno necu zovnut twaina i reci mu "eee brate eto nas sa glockovima da vas ubijemo", nego naravno neockivano upasti. I sta kakvo je to pravilo ako protovnik nema oruzije ja ga ne smijem koristit, sta mislite kako je u RL? jer vidim izmislja se neke stvari koji nemaju veze s vezom, Ako igrac nema oruzije ne smijes ti svoje oruzije koristiti, bravo, i bravo, takodjer nema vise lidera i ja ICLY sam taj neki Leadership.

Ako je "gun attack", maksimalan broj napadača u tome je - 4. Ali ako je "gun attack" onda idu samo 4 napadača, bez podrške rank 1 sa palicama koji makljaju sve redom i prave se kao da nije brawl.

Ja pozivam vođe lidera da reaguju i izbace ovog čoveka iz organizacije pošto očigledno da nije sposoban za obavljanje bilo koje liderske pozicije. Tigar je samoinicijativno poveo ceo GSF u DM akciju nad Ballasima, u sred njihove baze, pritom, nepoštujući niti jedno jedino pravilo RP Communityja - Rules of engagement. Ovaj napad je dokaz Tigrovog neznanja i nesposobnosti da obavlja bilo kakvu lidersku funkciju. S tim u vezi, smatram da ovaj čovek treba da se kazni oduzimanjem liderskih prava u organizaciji, ostatak prepuštam vođama lidera @Peskir.

@cuh skrećem ti pažnju da prilikom odgovaranja na žalbe, postaviš samo dokaze i argumente. Medicinske savete i sugestivne slike izbegavaj.

Jail je opravdan. Cuhovo ponašanje u žalbi osuđujem.

Žalba odbijena.

@Sinan kazni sve koje smatraš da treba za ponašanje na forumu.

• Like 1
    • Thanks 1
    • Haha 1
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...