Jump to content

MKIDDWEST SNIDEY FOES

Recommended Posts

VOh6i0R.png (450×556)

94 Hoover Criminals, poznati kao i Nine Foes, Low Downs, Snidey Foes, Middwest Gang ili samo Middy's je mala Hoover banda pored 92 Hoover Criminalsa koja claimuje 5x karticu. Njihova teritorija je od Manchester Streeta do West Colden Avenue/West 95th Streeta, i zavrsava se tacno kod Main Streeta, sto cini njihov turf istim kao i od 98 Main Street Mafia Cripsa. Ova klika Hoovera je definitivno jedan od najvise mrzenih sub-setova u celim Hoover Criminalsima, i definitivno su mrzeni od vecina Crip Bandi. Oni su blisko povezani sa 92 Hoover Criminalsima i zajedno su poznati kao 924 Hooveri, isto poznati kao i Du-Low Downs i Two-Foes, oni zajedno kada se skupe imaju najvecu teritoriju medju svim Hoover bandama. Reprezentaciju bande u muzici donose izvodjaci poput Poke (@cehpoke) i MkiddwestAcktive, koji kroz pesme sire pricu o Midwest kulturi i zivotu. Ova banda je uglavnom imala African American clanove do skoro ali sada se mogu videti i Latino zbog veliki broj hispanaca u Jamestown delu. Danas, oni beefuju sa Rollin' 100's, 87GC, 97GC, 97ECC, PTGC, DLGB, i 984MSMC koji se smatraju glavnim rivalima.

94 Hoover Criminals vs 984 Main St Mafia Crips
2009 godine Hooveri održali žurku koja je dovela do beefa izmedju 94HCG i 984MSMC, došlo je do svađe između 1 claimera 94 Hoovera i 1 claimera Main Streeta oko devojke. Sve je moglo biti reseno obicnim razgovorom ali clan Main Streeta je dozvolio da mu tenzija dođe do glave, 94HCG clan se zadesio da bude u prodavnici u koju je išao claimer Main St, ukratko claimer Main St je upucao člana 94 Hoovera i ubio ga. Ovaj beef je doveo do dosta smrti za kratko vreme, trenutno, svaka Hoover banda je u beefu sa Main St i oni se smatraju glavnim rivalima pored 2x kartice.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Upvote 7

1nfv2MN.gif (640×296)

Pozdravlja vas citava fakcija Mkiddwest Snidey Foesa.
Fakcija se sastoji od vec starih i novih clanova zajednice Skill Arene, osoba koje su se vec par puta pokazali u raznim gang fakcijama, a sada je vrijeme da to urade opet dok server jos traje, glavni cilj ove fakcije jeste zabava i sirenje znanja koje su clanovi stekli godinama Roleplaya na starnim i nasim zajednicama, nece svako da zna gang kulturu kao da je bitna, ali ako vec zelite da se bavite ovim? Morate znati barem osnove, a tu smo mi da vas poducimo. Leadership fakcije je tu da vam pomogne oko bilo kakvih pitanja - Forum PM.

Kako se pridruziti fakciji?
Iako smo vecinski otvorena fakcija, nece se svaki slucaj primiti u fakciju jer imamo standard, nas discord je ispunjen informacijama o ovoj bandi i gang kulturi, a nasi modovi su ili pravljeni od nasih clanova ili su privatni pravljeni od osoba sa stranih zajednica, tako da nece svako ni imati pristup skinovima.

Trenutno na serveru postoje samo fiktivne bande i nama je cilj idalje imati interakcije s njima na normalnom nivou, bez pucnjava svakih 5 minuta kao sto je ovaj server vidio vec X puta, ako vec imamo beef prikazat cemo ga sto bolje, online rasprave, tuce 1 na 1, vredjanje, unistavanje grafita...Itd.

Nas glavni fokus ce biti na realistican prikaz ove bande, tako da mozete nas pronaci u Glen Parku i okolici.

Edited by shaquan_rondo
  • Like 6
  • Upvote 5

svidja mi se i drago mi je jer sam dobio invite u ovoj fakciji od mojih dobrih drugara i pre svega priatelja pogotovo osnivacu threada i fakcije adina kome neki kazu da je pravi mafija kao alka pone hajmo se zabaviti ovde rpati i uzivati i ne dozvoliti da nam i ovu fakciju upropaste takozvani klinci cinkarosi i generalno svi ostali ljudi na ovom serveru komjunitiju forumu kako god to nazvali i ovog puta u ovoj fakciji necemo otvarati sajtove white powera koji direktno idu protiv afro amerikanaca to jest crnaca u americi jer ovog puta smo zapravo mi ti crnci i rpacemo crne i hispanske karaktera.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 3