Jump to content

Locked Zalba na fakciju

Twain

Recommended Posts

• it aint about right, its about money
    • Vaše Ime i Prezime:Twain
    • Naziv fakcije na koju se žalite:LSPD
    • Da li se žalite na fakciju kao celinu, lidera, ili člana fakcije?:Na fakciju kao celinu.
    • Ime i prezime člana fakcije ili lidera fakcije na kojeg se žalite:Charles_Winstead i sve ostale clanove koji su ucestvovali u traffic stopu.
    • Razlog žalbe:Veoma ocigledan MG, zaustavljanje mog novog auta, zatamljenih stakla totalno druge tablice i ja jos dodatno imam masku na glavi, ali gospoda iz PD me je stopirala iako sam vozio 30 na sat celo vreme imam snimak cak za to, gde sma dobio razlog zaustavljanja neko je prijavio agresivnu voznju u predelu glen parka.
    • Dokazi:"nasilnicka" voznja u glen parku
      https://streamable.com/1e5b6f

Skripta za tempomat je zabranjena. Što potvrđuje pitanje linkovano ispod.

Također, tvoju PG vožnju (voznja sa sve 4 izbusene gume) si zaboravio spomenti (naravno). https://imgur.com/a/FKscZwa

Ovo je samo isjecak videa koji traje 10 minuta, voljan sam i to poslati.

sobzirom da sam ja taj koji je konstruisao celu ovu akciju sve cu ti objasniti u najsitnije detalje. Dakle arrest warrant na tebe je aktivan, mogao si primetiti crni sultan samnom unutra kao i sa jos jednom personom kako se motamo u okolini jefferson bluesa. Zasto bi se mi motali tuda? Imamo tvoju adresu, motrimo na tvoju kucu i tvoje kretanje. Nakon sto si obavio poziv, tvoj telefon je uspesno lociran nakon cega si pracen kratko vreme. Officer kog sam ja poslao te je zaustavio za totalno nasumicnu stvar po mojim smernicama jer sam znao u kom si vozilu i razlog traffic stopa nije vazan. Postavljam formaciju tako da unmarked unit dodje kao additional u slucaju da krenes da bezis a da treci unit stoji u kod car washa sa spajkovima koji su uspesno bili upotrebljeni protiv tebe. Mislim da si ovde samo ti kriv i niko drugi. Ukoliko ces da kazes izgovor "Imam novi broj" zahtev da mi posaljes taj RP sa upaljenim GUIem. Zalba na tebe za zabranjenu skriptu i zalba na fakciju za PG voznju ce biti okacena.

Kao clan RPE Tima ali takodje clan LSPDa cu samo da prokomentarisem ovu zalbu.

https://imgur.com/REtKIph - Okacio si video gde jasno MGate na /f chat.

Nisam bio in game ali to sto vozis 30 Km/h ne znaci da PD ne sme da te zaustavi i da nema razlog, to jest razumljivu sumnju da te zaustavi. 

3 hours ago, Twain said:

i ja jos dodatno imam masku na glavi

Upravo zato sto imas masku na glavi oni samim tim imaju razlog da te zaustave i urade rutinsku kontrolu.

Ako smatras da je ovo krsenje metagaminga sa PD strane mislim da se jako varas jer, patroliramo najvise jeffersonom ovih dana. Na snimku ne stajes ni na jedan znak STOP niti i jedan semafor, sto samim tim imamo pravo da te zaustavimo. @Twain

Shvati ovo kao konstruktivnu kritiku sa moje strane a ne odgovor na zalbu.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...